Profile cover photo
Profile photo
UniCredit Bulbank
209 followers -
Разчитайте на нас, когато другите разчитат на вас.
Разчитайте на нас, когато другите разчитат на вас.

209 followers
About
UniCredit Bulbank's posts

Post has attachment
Велико Търново - град с вековна история и смела визия за предстоящото 🏰 Честит празник, боляри!
Photo

Post has attachment
Фондация "Светът на Мария" е най-добър социален проект в гласуването сред служителите на УниКредит Булбанк.
Проектът получи финансиране в размер на 6 000 лв., осигурено от Фондация УниКредит в рамките на програмата за най-добър проект на социалното предприемачество съвместно с Фондация Български център за нестопанско право (БЦНП).
Photo

Post has attachment
Днес е #Тодоровден!
Празникът се свързва с почитане на коня. Вярва се, че конете притежават магическата сила на природните стихии.
Photo

Post has attachment
Свободата не е просто ден от календара.
Тя е личен избор, нагласа, светоусещане, начин на живот.
Свободата е само началото.
Честит празник!
Photo

Post has attachment

Post has attachment
На специална церемония в Амстердам Иван Папазов, старши мениджър "Човешки ресурси", получи отличието на Top Employers Institute, който определи УниКредит Булбанк за "Топ работодател" в България.
Вижте подробности: https://goo.gl/rM3mVU

Post has attachment
Честита #БабаМарта!
Днес един малък жест казва много. Според народните вярвания, ако денят е слънчев, цялата година ще ви бъде щастлива и успешна.
Photo

Post has attachment
УниКредит Булбанк е единствената банка в България, отличена като „Топ работодател“ в престижната класация на Top Employers Institute. http://ht.ly/hfAW309h9R3

УниКредит Булбанк е единствената банка в България, която беше отличена като „Топ работодател“ в страната.
Отличието беше връчено на УниКредит България от Top Employers Institute, базиран в Амстердам. Банковата група УниКредит беше отличена като топ работодател в още четири страни - Италия, Германия, Русия и Полша.

Top Employers Institute е сред най-реномираните в областта и вече 25 години отличава най-добрите работодатели в света. Институтът е наградил над 1200 топ работодатели в 116 държави.

Признанието е в резултат на оценка и анализ на действащи процеси и най-добри практики в компаниите в 9 области като работна среда, обучение на служителите, стратегия за развитие на талантите и управление на представянето.

„Няколко причини ни дават основание да вярваме, че сме сред най-добрите работодатели на пазара. На първо място при нас се насърчава и оценява високо поддържането на позитивна работна атмосфера и екипен дух, наред със споделянето на общи ценности. Висшият мениджмънт, лидерите на компанията, се стремят да бъдат пример за подражание в тези приоритети. Отнасяме се с грижа и разбиране към развитието на колегите, към поддържане на висока мотивация и ангажираност.

Сертификатът „топ работодател“ e още една независима външна оценка, която потвърждава фокуса ни към хората като нашият най-ценен капитал“, коментира Хана Читбайова, директор „Човешки ресурси“ в УниКредит Булбанк.

Програмата за развитие на таланти на УниКредит Булбанк беше оценена максимално високо от експертите на Top Employers Institute. Сред другите показатели, получили висока оценка, са представянето на мениджърите и развитието на лидерските умения, които банката се стреми да предоставя за служителите си. Банката беше оценена високо и заради ценностите, които спазва – честност, прозрачност, уважение, доверие, свобода и равнопоставеност.

„Top Employers сертификатът гарантира, че УниКредит Булбанк осигурява изключителна работна атмосфера и условия на труд, както и широк кръг от творчески инициативи. Банката има отлично структурирани програми за развитие на своите служители. Това я нарежда сред най-добрите работодатели в Европа“, обясни Дейвид Плинк, главен изпълнителен директор на Top Employers Institute.

Сред компаниите, които са получили Top Employers сертификат в Европа са: DHL, SAP, PEPSI и др.

Отличието, което получи УниКредит България е доказателство, че усилията, които банката полага в привличането и задържането на квалифицирани кадри, са ползотворни. Част от тези усилия е и последното проучване, относно нагласите на младите хора у нас към бъдещите си работодатели, което банката инициира с цел да предложи желаните условия на своите служители.

Проучването беше направено през 2016 год. сред близо 400 младежи ( на възраст между 19 и 30 г.), които са студенти или наскоро са завършили университет. Анализът показва, че младите хора избират дългосрочното си работно място според екипа, с който работят.

Следват факторите „Заплата“ и „Развитие“. Младежите търсят и възможности за работа вкъщи, плаващо работно време, мениджмънт, който дава обратна връзка и др.

Post has attachment
Обяснение в любов през платежно нареждане?
Да, защо не?
Вижте какви примери за романтика получихме ние в кампанията #ЗаТеб с Булбанк Мобайл: https://goo.gl/Ji4wPY
Photo
Wait while more posts are being loaded