Profile cover photo
Profile photo
TotalStudio Kft.
53 followers -
Professzionális internetes megoldások. Web and more.
Professzionális internetes megoldások. Web and more.

53 followers
About
Posts

Post has attachment
Egyik első 2018-as referenciánk a www.peklany.hu, ami női tesztalanyaink nagy kedvence. Nem hiába, hiszen ahogy a neve is mutatja, egy igazán csajos oldalról beszélünk. S bár ez egy egyszerű bemutatkozó honlap, mégsem unalmas, sőt kifejezetten dizájnos.... pedig bizony sablon alapján készült. Természetesen némi átalakítást azért végrehajtottunk a template-en, így nyerte el végső megjelenését az oldal.
www.peklany.hu
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ezúton szeretnénk minden kedves partnerünknek és családjának Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cégünk legújabb egyedi fejlesztésű projektjében egy alapítványnak segített. A jofejseg.hu a közösségi felelősségvállalás - Magyarországon egyedi, de külföldön már jól bevált - modelljét követve próbál segíteni a rászorulóknak.
A jofejseg.hu–n mi dönthetjük el, hogy melyik futó kampányra és mennyit adományozunk, az adományért cserében pedig kapunk is valamit, például bögrét, pólót, de akár élményeket is vehetünk magunknak.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Legfrissebb blogbejegyzésünkben fontos tanácsokat adunk azoknak, akik beálltak a biztonságos weboldalra váltó tulajdonosok körébe.
https://www.totalstudio.hu/hu/blog/webes-tippek-trukkok/tennivalok-https-re-valo-atallas-utan_523
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lám-lám, jövendő celebritásoknak is készítettünk már weboldalt. A www.baballino.hu egy nem rég műsorra tűzött - luxusfeleségek életét bemutató - reality show egyik főszereplőjének webshopja, amelyet cégünk készített.
A webáruház babás, mégis letisztult megjelenést kapott, egyszerű a használata és online fizetési modullal is rendelkezik.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Újabb kampányt indított a Google, amelynek lényege, hogy októbertől azokat az oldalakat, amelyek űrlapot tartalmaznak, de nem HTTPS–domainen futnak, „Nem biztonságos”–nak fogja megjelölni. Ezzel kapcsolatban bővebben is informálódhat mindenki a weboldalunkra írt cikkünkből.

https://www.totalstudio.hu/hu/blog/webes-tippek-trukkok/ujabb-lepes-a-https-fele_521
Add a comment...

Post has attachment
Legújabb referenciáink egyike a www.quantummed.hu, amely egy biorezonanciával és ránctalanító kezelésekkel foglalkozó vállalkozás bemutató oldala. Az alternatív gyógyászattal és szépségápolással foglalkozó honlapot két orvos rendelte meg cégünktől, ennek megfelelően a végeredmény nagyon letisztult, lényegretörő és informatív. Ám, hogy ne legyen mégse túl száraz a tartalom, valamint hogy a mai trendeknek megfelelően folyamatosan frissülhessen a weboldal, egy blog modult is kapott, amelyet a megrendelő – minden egyén tartalommal együtt - könnyen menedzselhet.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Milyen egy igazán a mai trendeknek megfelelő weboldal? Olyan, mint egyik korábbi referenciánk, a www.simplexit.hu. És mi teszi azzá? A mai irányzatoknak megfelelő, divatos videoháttér, a „one page” megoldás, ami azt jelenti, hogy a navigáció vertikális, azaz a menükre kattintva lefelé gördül az oldal. Ehhez jön még az egyedi grafika, amely tökéletesen, kompromisszummentesen igazodik az ügyfél igényeihez és természetesen a reszponzív kialakítás, hogy minden eszközön tökéletes legyen a megtekintés.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bár a Valentin nap már régen elmúlt, ne csak a szerelmesek éjszakájára tartogassuk csábító énünket. Ajándékozzuk meg a párunkat egy rafinált szabású fehérnemű szettel, vagy ha bátrabbak vagyunk és szeretünk játszani, akár egy jelmezzel is meglephetjük. Mindehhez segítséget nyújthat egyik referenciánk, a www.szexi-fehernemu.hu oldal, amely egy nagyon elegáns és felhasználóbarát webshop, ahol gyönyörű fehérneműk és a csábításhoz szükséges kiegészítők egész tárháza várja a vásárlókat.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A focihoz és a politikához mindenki ért... És egy focicsapat weboldalának elkészítéséhez? A TotalStudio biztosan. Ezt bizonyítja egyik referenciánk is, amit a Vác FC-nek készítettünk. A www.vacfc.com tartalmazza az összes fontos információt a csapatról, ezen felül a hírek menüpontban érdekességeket olvashatunk róluk, de akár a jegyárakról vagy a pályarendről is informálódhatunk.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded