Profile cover photo
Profile photo
Tophoveniers
1 follower -
top hoveniers, hoveniers, inspiratietuinen, tuinontwerp, tuinaanleg
top hoveniers, hoveniers, inspiratietuinen, tuinontwerp, tuinaanleg

1 follower
About
Posts

De ‘Tuin van het Jaar’ verkiezing, dé hovenierscompetitie voor de best aangelegde tuin, vindt jaarlijks plaats en is de kers op de taart als het gaat om vakprijzen voor hoveniers. Lees het hele artikel op http://bit.ly/1sjrA6T
Add a comment...

Post has attachment
De afgelopen jaren is het groen in #tuinen steeds meer vervangen door stenen. Voor het vermijden van onderhoud of uit een oogpunt van 'netheid'. Deze verstening heeft echter wel nadelige gevolgen voor de leefomgeving van mens en dier. De #biodiversiteit neemt af en de temperatuur stijgt in dichtbebouwde 'versteende' omgevingen. Daarnaast zal Nederland volgens deskundigen steeds vaker te maken krijgen met forse  regenbuien waarbij snel #wateroverlast ontstaat.

De oplossing is simpel: steen de tuin uit en #groen erin!
Add a comment...

Post has attachment
Na een succesvolle eerste editie van de Tuin Inspiratie Dagen vorig jaar, openen bijna alle Tophoveniers ook dit jaar twee dagen hun deuren voor het publiek. Als enthousiaste tuinliefhebber kunt u op 21 en 22 juni a.s. een inspirerende dag beleven bij één van de Tophoveniers in Nederland. Op www.tophoveniers.nl vind je de deelnemende hoveniers. 

Bij Tophoveniers zit het groen denken en doen er van nature in. Met liefde voor het vak en kennis van zaken worden stijlvolle, exclusieve tuinen op maat ontworpen en aangelegd. Deze tuinen kenmerken zich door de sterke beleving van rust, ruimte, geur en kleur en hebben een tijdloze uitstraling die in alle jaargetijden optimaal tot z’n recht komt. 


Slechts negen hoveniers in Nederland mogen het predicaat “Tophovenier” voeren. Een hovenier verdient dit exclusieve label door uit te blinken in
deskundigheid, ervaring en inspiratie. In het juniweekend bieden deze hoveniers van 10.00 tot 16.00 uur een gevarieerd programma waarbij er in een sfeervolle en ontspannen omgeving veel ruimte is voor het bewonderen van bijzonder aangelegde tuinen, eigenzinnige ontwerpen en de laatste tuintrends. Naast informatie en advies over ontwerp, aanleg en onderhoud van een tuin, dakterras of balkon, worden er ook leuke demonstraties, heerlijke proeverijen en leerzame workshops georganiseerd.

Tophoveniers is het keurmerk voor hoveniers die tuinen naar een hoger niveau weten te tillen. De negen aangesloten hoveniers zijn gevestigd in De Heurne, Boskoop, Vreeland, Nuenen, Didam, Dussen, Eerbeek , Waddinxveen en Liempde en hebben elk hun eigen unieke stijl. Op www.tophoveniers.nl is meer informatie te vinden over alle aangesloten hoveniers en de deelnemende bedrijven.
Add a comment...

Post has attachment
De eerste warme weken van dit voorjaar hebben we inmiddels al achter de rug. Hopelijk zetten deze zich voort richting een lange en mooie, zwoele zomer. Een zomer waarin het relaxte buitenleven weer centraal staat. Een eerste kopje koffie in de verfrissende koelte van de ochtend, kinderen die de hele dag buiten kunnen spelen, lekker eten met elkaar en een gezellige borrel bij de tuinhaard als romantische afsluiter. Je tuin is dé plek waar je veel tijd doorbrengt, een verlengstuk van je woning. Dan wil je toch dat zowel sfeer als comfort aanwezig zijn?

Tophoveniers helpt je graag van de tuin een perfecte plek te maken om te leven en te genieten. En dan niet alleen in de zomer, maar ook gedurende de andere drie seizoenen. Negen hoveniers verspreid over het land voeren het predicaat Tophovenier wat gelijk staat aan groen denken en doen van nature, kennis, creativiteit, ervaring en exclusieve tuinen met een persoonlijk verhaal!
Add a comment...

Post has attachment
De Rooy Hoveniers winnaar Tuin van het jaar 2014! 

De winnende tuin is De Woudrichemse tuin, ontworpen door de Rooy Hoveniers. 

Een eigentijdse #tuin die makkelijk is in onderhoud, met een plek voor de hond, een houtopslag en een houtstookplaats, met strakke lijnen in de bestrating, in combinatie met weelderige borders.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded