Profile cover photo
Profile photo
Tomis Mall
7 followers
7 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Săptămâna Pre-Black Friday la H&M Tomis Mall
Săptămâna începe cu vești bune! Mai e un pic până de Black Friday, dar la H&M au început deja promoțiile. Vino să descoperi o selecție de piese vestimentare în tendințele sezonului la prețuri cu până la 50% mai mici: hanorace la 20 lei, jeanși și cămăși la 60 lei, bluze la 30 lei și haine pentru copii la 10 lei!

Acum e momentul să le faci o surpriză celor dragi sau să îți înnoiești garderoba de toamnă.

Te așteptăm în magazin!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jolidon te așteaptă și în acest an cu Black Weekend (între 17 şi 19 noiembrie) – un weekend
întreg de reduceri de până la 90%, la o gamă variată articole de lenjerie intimă, pijamale și
costume de baie, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Află mai multe detalii pe blogul Jolidon: https://goo.gl/nVMDdE
Add a comment...

Post has attachment
Între 16 – 19 noiembrie Festivalul Filmului Francez ajunge şi la Constanţa! Urmăriţi programul Cityplex Tomis Mall!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vă așteptăm în magazinul A&A Vesa pentru a vedea noua colecție de Toamnă-Iarnă 2017-2018.
Vă propunem să descoperiți o imagine nouă, mai personală și mai rafinată, potrivită pentru cei care iubesc confortul elegant și stilul atemporal.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ziua Cinematografelor Europene de Arta la Cityplex Tomis Mall
15 OCTOMBRIE 2017
Cinematograful Cityplex Tomis Mall, membru al Confederatiei Internationale a Cinematografelor de Arta (CICAE), a pregatit pentru duminica, 15 octombrie 2017, un Program special de filme europene si nationale, celebrand astfel impreuna cu toate cinematografele de Arta membere CICAE din Europa, Ziua cinematografelor Europene de arta si a filmului europenean la Cityplex Tomis Mall.

FILMELE DIN PROGRAM:

Happy Family, 3D, desen animat, Productie Germania, ora 14:00
Un pas in urma serafimilor, Regia Daniel Sandu, Romania ora 15:00
Borg vs. McEnroe, Regia Janus Metz Pedersen, Suedia, Danemarca, Finlanda ora 16:00
The Square(Patratul), Regia Ruben Oslund, Suedia, Franta, Germania, Danemarca ora 18:00 – Castigator Palme d’Or Cannes 2017
Octav, Regia Sergiu Ioan Celebidachi, Romania/Marea Britanie, ora 20:45
Cinematograful CITYPLEX TOMIS MALL este membru al retelei Europa Cinemas, prima retea de cinematografe de Arta, care include cinematografe din 41 de tari , 619 orase si numara peste 2,600 de Sali de arta.

Constanta a fost astfel, inca din 2010, conectata la reteaua oraselor cu cinematografe care promoveaza arta si cultura europeana prin proiectii de filme de Arta.

Membrii retelei Europa Cinemas promoveaza filmul european si aduc in atentia publicului iubitor de film de Arta productii premiate la Festivalurile de Film, filme care prin continutul si calitatea lor artistică contribuie la dezvoltarea culturii cinematografice și diversivității culturale naționale.

Ca europeni este datoria noastra sa promovam cultura europeana, dar ca romani suntem datori sa contribuim la promovarea productiilor autohtone si industriei cinematografice romanesti.

Fiecare bilet de film cumparat de un spectator contribuie cu 4% din valoarea sa, la alimentarea fondului Consiliului National al Cinematografiei (CNC), entitate care gestioneaza sumele care se atribuie producatorilor de film pentru finantarea productiei si distributiei in cinematografe a filmelor romanesti si europene.

Filmul este un ambasador al artei si culturii nationale, iar faptul ca multe dintre filmele romanesti din ultimii ani au obtinut premii importante la festivaluri internationale de film este un motiv de mandrie dar si de responsabilizare sa iubim, promovam si aniversam filmul de Arta.

Cinema Cityplex Constanta, Adriana Papp – Director

Rezervari si informatii pe site-ul www.cityplex-tomis.ro si www.facebook.com/CinemaCityplexConstanta

Str. Ștefan cel Mare, nr. 36-40, Tomis Mall, et. 4-5
Photo
Add a comment...

Post has attachment
URGENT! Se cauta colegi!

Posturi vacante pentru pozitiile:

– electricieni cu experienta in activitate;

– zidari, zugravi, vopsitori, rigipsari;

– muncitori necalificati.

Pentru mai multe relatii si depunerea CV-urilor, la sediul societatii Tomis S.A. din Constanta, cladirea Tomis Mall, intrarea din Str. Lahovari Ion, etajul 2 sau la telefon: 0241.483.200, fax: 0241.611.263 sau e-mail: secretariat@tomis.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cityplex Tomis Mall are bucuria de a va anunta ca filmul “Despre trup si suflet” / „On Body and Soul”, marele castigator al Festivalului International de Film de la Berlin din acest an, va fi distribuit in cinematografele din Romania incepand cu data de 30 iunie. Romania este prima tara, dupa Ungaria, unde filmul va fi lansat in cinematografe.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vei iubi materialul fin și delicat al compleului #Jolidon care se potrivește perfect cu ținuta sofisticată aleasă de sărbători.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
H&M te invită să evadezi în locuri îndepărtate și neatinse cu noua colecție de primăvară, ce pune accentul pe o garderobă feminină și diafană. Piesele vestimentare în croieli ușoare și brodate cu motive florale, accesoriile confortabile, materialele vaporoase și tonurile de verde sunt ideale pentru zilele de vis care vor veni.
Te așteptăm în magazin să o descoperi!
De asemenea, nu uita de oferta specială: pentru minimum două articole la preț întreg din departamentul Copii cumpărate, beneficiezi de o promoție de -20%! Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de promoție e să prezinți cuponul de reducere disponibil pe pagina de Facebook H&M la casa de marcat, în momentul achiziției.
Oferta este valabilă în perioada 30 martie - 16 aprilie 2017 în toate magazinele H&M din țară, exceptând magazinul online. Reducerea se aplică numai în cazul prezentării acestui cupon de pe telefon/tabletă sau printat. Reducerea nu are efect asupra cumpărăturilor anterioare şi nu se cumulează cu alte oferte valabile în magazin în aceeaşi perioadă. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.


Photo
Add a comment...

Post has attachment

Expozitie de pictura la Art Gallery Constanta – Cristina Tudorache

Vă invităm la vernisajul organizat în data de 31 Martie 2017 ora 18:00 la expoziţia de pictură „CONFIGURAREA VISULUI” de Cristina Tudorache.

Expoziţia se va ţine până la data de 5 Aprilie 2017
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded