Profile

Cover photo
the maze
Worked at Facebook
Attended Yale University
Lives in ohio
40,618 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

the maze

Shared publicly  - 
 
I won 100 coins playing in London!
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
Seminggu ku serabut...
..As salamu'alaikum...semua semui.....ceq nak habaq nii( testing testing speking utagha) haha... kabare semuaa.. seminggu kawan ni tak ngapdet beloq ni,,bz katanya...haha ni nak cite sikit ..minggu ni kawan ni sangat lah serabut,...ya ampun.... oleh yang se...
 ·  Translate
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
Nightmare di keyempipi,,,semut semut charlie
Nightmare di keyempipi....huhu..akhirnya kawan terkena jugak bisa charlie tuuu...uhuk uhuk...(gatal plus sakit sikit) ...dah lah bangun pagi je tengok dah ade kesann... terpikir jugak...kenape ni ..takut takut la kene gigit dengan spider..keee tak pasal pas...
 ·  Translate
Nightmare di keyempipi....huhu..akhirnya kawan terkena jugak bisa charlie tuuu...uhuk uhuk...(gatal plus sakit sikit) ...dah lah bangun pagi je tengok dah ade kesann... terpikir jugak...kenape ni ..takut takut la kene gigit d...
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

the maze

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
gile babeng siall..laju nak mampos
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
I reached the landmark of
1 000 coins in 8 Ball Pool!
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
SEKOLAH TERAPUNG DI BANGLADESH
kite sebagai rakyat malaysia yang kaya dengan segalanya ..perlulah sentiasa bersyukur...dengan apa yang kite perolehiii...uhuhuh..(amboi ayat. macam Peyem kite dahh) ni nak share ni...kat korang semua ni sekolah dekat bangladeshh kesiaann
 ·  Translate
kite sebagai rakyat malaysia yang kaya dengan segalanya ..perlulah sentiasa bersyukur...dengan apa yang kite perolehiii...uhuhuh..(amboi ayat. macam Peyem kite dahh) ni nak share ni...kat korang semua ni sekolah dekat banglad...
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
kalau yang tengah marah tu ni ha PENAWAR SAKIT HATI
hai sawadikap... lamo den tak post kat sini... ni nak share sikit.. dari belog MAZEER MOHAMAD hahaha jangan marah ye mazeer huhu 6 PENAWAR SAKIT HATI YANG DIAJARKAN OLEH RASULULLAH | Hampir setiap orang tentu pernah mengalami sakit hati dalam hidupnya. Baik...
 ·  Translate
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
ukiran kayu
korang pernah tengok tak ukiran kayu yang aweseome ..kawan ni tahu yang korang pernah tengok ukiran kayu yang macam bunga bunga je kan...huhu.. tapi kali ni kan ukiran kayu ni diorang buat macam bentuk pos guard dohh(pos kawalan keselamatan) haha kawan buka...
 ·  Translate
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

the maze

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
why dont you guys play both game lol and dota ..
1
Add a comment...
Education
  • Yale University
    208
Basic Information
Gender
Male
Apps with Google+ Sign-in
  • Clash of Clans
  • Tap Titans
  • 1010!
  • 2048
  • ソードアート・オンライン コード・レジスタ
  • 8 Ball Pool
  • Badminton 3D
  • RoyalRevolt 2
  • Godfire™
  • Battle Camp
  • Heroes of Soulcraft
  • Boom Beach
  • Modern Combat 5:Blackout
  • Hay Day
  • Flappy Potato
  • Hill Climb Racing
  • Townsmen
  • Badminton
  • 대난투RPG 가디언헌터
  • Dragon Blaze
  • Pako - Car Chase Simulator
  • BombSquad
  • SimCity Mobile
  • Angry Birds Fight!
Work
Employment
  • Facebook
    worker
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
ohio
Links
YouTube
Contributor to