Profile cover photo
Profile photo
Outdoorpark SEC Survivals Almere
28 followers
28 followers
About
Posts

Post has attachment
Beste Pluto, Diesel, Lady of Bo.

Trek je baasje van de bank en kom 4 oktober naar Outdoorpark SEC Survivals. Tijdens Expeditie Dierendag kan je laten zien wat jij allemaal kan en durft.

Je gaat over een parcours met leuke hindernissen, door de funslang, in het water, door de modder, op het vlot, en achter de bal aan.

Er is volop gezelligheid met een barretje met drankjes voor alle baasjes, een kraampje met leuke spulletjes en een gratis gezondheids-check-up voor jou. Je mag ook nog samen met je baasje op de foto.

Je helpt ook andere dieren met Expeditie Dierendag. Jouw baasje betaalt € 8,50 en daarvan gaat € 2,50 naar het Dierenasiel Almere. Mooi toch?

Donderdag 4 oktober, inloop van 15.30 tot 18.30 uur.
Laat je baasje wel even reserveren op www.sec-survivals.nl/dierendag

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
04-09-18
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Vakantie uitjes voor kinderen en gezinnen

Knallende avonturen in de zomervakantie

Outdoorpark SEC Survivals heeft een vakantieprogramma vol superleuke activiteiten. Iedere dag is er iets spannends te beleven.

Zo kun je boogschieten, survivallen, vuurtje stoken, klimmen over junglebruggen, kruipen door camotunnels, eten zoeken in de natuur, vlotvaren en nog veel meer.
En is een dagje outdoor niet voldoende uitdaging voor jou, dan kun je meedoen aan een vakantiekamp of kanokamp. Twee dagen vol avontuur, uitdagingen en heel veel plezier.

Om deel te nemen aan de vakantie uitjes kan je alleen komen of met je zus, buurjongen, nichtje, ouders, of verzorger- en meedoen aan een knallend avontuur tijdens je vakantie.

Het vakantieprogramma is beschikbaar van 21 juli tot en met 2 september.
Kijk voor het volledige vakantieprogramma op https://www.sec-survivals.nl/vakantie
Add a comment...

Post has attachment
ModderDag 29 juni Outdoorpark SEC Survivals

Almere doet ook dit jaar mee aan internationale ModderDag. Dit betekent dat op vrijdag 29 juni, als in het hele land tienduizenden kinderen met modder en water spelen, ook de kinderen van Almere lekker vies zullen worden in de modder.

Bij Outdoorpark SEC Survivals kunnen kinderen die dag meedoen aan een ontzettend modderige survival. Ze gaan klimmen, rennen, kruipen en glijden over een extra modderig parcours.

https://www.sec-survivals.nl/modderdag

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Expeditie Vaderdag
Met Vader op zoek naar de verborgen schat.

Op Vaderdag staat Vader aan het hoofd van zijn team. Met broertjes, zusjes, moeder, oma’s, opa’s en iedereen die het leuk vindt om mee te doen vorm je een team.
Samen ga je op expeditie in het outdoorpark, op zoek naar de schat. Vaders zijn daar natuurlijk heel goed in, maar kunnen het niet alleen. Iedereen uit het team zal moeten meehelpen om alle uitdagingen te overwinnen voordat je bij de schat komt.

Avontuur vol hindernissen
Het is een expeditie vol avonturen en spannende uitdagingen. Je komt lastige hindernissen tegen, gaat boogschieten, een vlot bouwen en over junglebruggen klimmen. Tijdens de expeditie verzamel je puzzelstukjes en hulpmiddelen om de schat te kunnen zoeken. En heb je de schat eenmaal gevonden, dan moet je deze nog open zien te krijgen. Is Vader dan echt zo slim dat dit gaat lukken?
Na afloop kun je heerlijk nagenieten bij het kampvuur.

Praktische informatie Vaderdag Expeditie
Datum: Zondag 17 juni 2018, starten kan vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur
Prijs: € 9.50
Informatie en reserveren: https://www.sec-survivals.nl/vaderdag

PhotoPhotoPhotoPhoto
28-05-18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
1e Pinksterdag - familie-uitje - Almere
Activiteiten, Eten & Drinken en Relaxen

Het Pinkster Outdoor Event is een feest vol outdooractiviteiten voor jong en oud, heerlijk eten en drinken en volop gezelligheid met vermaak en proeverijen.
Op 1e Pinksterdag ben je welkom bij Outdoorpark SEC Survivals voor dit vrolijke evenement.

Pinksteren Activiteiten
Wat kun je doen: boogschieten, kanovaren, watertrampoline, lasergame, kruisboog- en luchtbuksschieten (v.a. 18 jr), boeren midgetgolf, twister, vlotvaren, lopen op het water in een doorzichtige bol, bungee-run, hindernis-run, schieten met een reuze katapult en nog veel meer.
Ook kunnen kinderen leren hoe je vuur maakt en ze kunnen zelf een eigen boog maken.

Pinksteren Beleven
Alle terrassen zijn open en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. De keuken is de hele dag open, maar neem gerust je eigen picknickmand mee.
Case of Coffee serveert vanuit een Italiaanse Piaggio de heerlijkste vers gemalen koffie. Brouwerij Bolschout laat je proeven van Almeerse streekbieren. Bon wijnimport verzorgt een proeverij van de heerlijkste zomerwijnen. We maken verse patat, roosteren heerlijk vlees en laten je kennismaken met de vreemdste paddenstoelen.
Rond vijf uur gaan de barbecues aan. Die kun je vrij gebruiken, neem dan zelf je eten mee. Of kies je hapjes bij een van onze koks. Zoek een fijn plekje in het gras of aan een van de picknicktafels en geniet!

Gratis Activiteiten
Je betaalt eenmalig € 7,50 p.p. entree en kunt daarna net zoveel activiteiten doen als je wil. De activiteiten zijn de hele dag beschikbaar zonder kosten. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Het evenement is geopend van 12.30 uur tot 19.30 uur.

Informatie en reserveren: https://www.sec-survivals.nl/pinksteren
Add a comment...

Post has attachment
Moederdag Avontuur – Almere 13 mei

Met het hele gezin op zoek naar de schat.
Heerlijk op pad met Moederdag! Outdoorpark SEC Survivals organiseert zondag 13 mei een speurtocht vol puzzels en opdrachten. Het hele gezin kan helpen, dus iedereen heeft plezier!

Lekker puzzelen en leuke opdrachten
In dit leuke Moederdag Avontuur ga je samen op zoek naar een schat. Overal in het outdoorpark kom je aanwijzingen en uitdagingen tegen die je op weg helpen. Daarbij moet je soms een lastige hindernis nemen. Stukje bij beetje verzamel je alle puzzelstukjes.

Gezellige Moederdag
Na alle hindernissen en uitdagingen volgt de beloning! Voor iedereen is er koffie, thee, chocomel of frisdrank en een extra verrassing.

Moederdag praktisch
Zondag 13 mei, starten is mogelijk van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Een nat pak halen mag, maar is niet nodig.
Het programma duurt ongeveer 2 uur, daarna is er alle tijd om bij de buitenhaard of in de Pandahut te genieten van Moederdag.
Prijs € 9,50 inclusief drankje en verrassing.

Informatie en reserveren: https://www.sec-survivals.nl/moederdag
Add a comment...

Post has attachment
Avontuurlijke uitjes in de Meivakantie 28 april t/m 6 mei

Vakantie activiteiten voor kinderen en gezinnen

Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen in je vakantie. Outdoorpark SEC Survivals heeft een vakantieprogramma vol superleuke activiteiten.
Zo kun je boogschieten, survivallen, vuurtje stoken, op zoek gaan naar de schat en nog veel meer. Iedere dag is er iets spannends te beleven.

Om deel te nemen aan de vakantie uitjes kan je alleen komen of met je zus, buurjongen, nichtje, ouders, of verzorger. Je beleeft gegarandeerd een super avontuur tijdens je vakantie.

Kijk voor het volledige vakantieprogramma op https://www.sec-survivals.nl/vakantie
Add a comment...

Post has attachment
Paasei Golf, zoek de eieren. 1e en 2e Paasdag Almere
Actief paasuitje voor het hele gezin

Op 1e en 2e Paasdag kun je in Outdoorpark SEC Survivals gewapend met een boerengolfstick en een bal op zoek naar paaseieren. Je volgt een leuk parcours met verschillende opdrachten en leuke uitdagingen. Onderweg wordt je beloond met heerlijke paaseieren, tenminste als je ze kunt vinden. Eet ze niet allemaal op want ze zijn aan het eind van het spel nog erg belangrijk.

Het programma duurt ongeveer 1 uur, en is leuk voor iedereen vanaf 3 jaar. De kosten zijn € 5,00 pp. Na afloop kun je nog een heerlijke wandeling maken in boswachterij Almeerderhout of met warme chocomel en slagroom aanschuiven bij de buitenhaard.
Lees meer https://www.sec-survivals.nl/pasen
PhotoPhotoPhoto
13-03-18
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
De leukste avonturen in de Voorjaarsvakantie 24 februari t/m 4 maart
Vakantie uitjes voor kinderen en gezinnen

Outdoorpark SEC Survivals heeft een vakantieprogramma vol superleuke activiteiten.
Zo kun je boogschieten, survivallen, vuurtje stoken, meedoen aan Expeditie Robinson, op zoek gaan naar de schat en nog veel meer. Iedere dag is er iets spannends te beleven.

Om deel te nemen aan de vakantie uitjes kan je alleen komen of met je zus, buurjongen, nichtje, ouders, of verzorger- en meedoen aan een knallend avontuur tijdens je vakantie.
Prijs vanaf € 9,50 pp

Kijk voor het volledige vakantieprogramma op https://www.sec-survivals.nl/vakantie
Add a comment...

Post has attachment
Pietentraining door Survival Piet
Leer klimmen, klauteren en pakjes bezorgen als een echte Piet bij Outdoorpark SEC Survivals.

Sinterklaas heeft hulp nodig
Nu Sinterklaas weer in het land is, moeten de Pieten flink gaan trainen om alle pakjes te bezorgen. Bij SEC Survivals worden ze opgeleid door de Survival Pieten. Die kunnen jou en je vriendjes en vriendinnetjes ook opleiden tot echte Pieten.

Pieten Diploma
Een goede Piet kan klimmen en klauteren, valt nooit van het dak en zorgt dat alle pakjes heel blijven. Survival Piet zal jou dat allemaal leren. Heb je goed opgelet? Dan verdien je een heus Pieten Diploma!

Wees er snel bij
De Pietentraining is beschikbaar van 18 november tot 4 december, dus wees er snel bij!
Vanaf 5 jaar, prijs: € 14,75 p.p.
Lees meer www.sec-survivals.nl/pietentraining

Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded