Profile cover photo
Profile photo
Sumi Jelly
855 followers
855 followers
About
Posts

Post has attachment
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H/2018M
Selamat Hari Raya 1439H.... Hari ni dah Syawal ke 19... lama nya tak update blog weiiiiiiiiiiiii...........hik3 Ini la gambar kami di pagi raya........ Sempat bergambar kat kedai makan... hahahaha Beraya di Mcdonalds... syahdu tak? kah3 Lepas tu jalan2 di T...
Add a comment...

Post has attachment
Nikmatilah hari raya yang sihat bersama Quaker Oats
Hidangan Hari Raya yang enak bersama Quaker Oats, Jenama Oat #1 Dunia*, menjadikannya lebih mudah untuk menikmati resipi baharu yang menyediakan lebih banyak serat, protein, vitamin dan mineral!           Dengan 9.4g serat dalam setiap 100g (7 kali lebih da...
Add a comment...

Post has attachment
Melawat Istana Kellie Castle, Perak
Ok..sambung lagi kisah masa di Ipoh, Perak.. tak habis lagi ni... hik3 Dapat la juga saya ke Kellie Castle.. setelah memujuk myIR ke sana...susah wei nak ajak.. dia tak gemar sangat sebenarnya... Jadi saya dan anak2 melawat la sebentar ke Kelllie Castle Ist...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
5 tahun sekali sempena PRU 14
Alhamdulilah.......... Pakatan Harapan berjaya menumpaskan Barisan Nasional pada Pilihanraya Umum ke 14 kali ini.. satu detik bersejarah di mana... Perdana Menteri yang ke 4 dilantik kembali mejadi Perdama Menteri yang ke 7 dan juga menjadi sejarah di mana ...
5 tahun sekali sempena PRU 14
5 tahun sekali sempena PRU 14
sumijelly.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dah semak tempat mengundi PRU14?
Lagi 5 hari kita bakal keluar mengundi bagi PRU 14 Semua dah semak ke di mana tempat mengundi? Kali ni saya mengundi di Bangi setelah menukar alamat di kad pengenalan.... Nampaknya Kawasan saya ada 4 bendera berkibar megah di jalanan Barisan Nasional, Pakat...
Dah semak tempat mengundi PRU14?
Dah semak tempat mengundi PRU14?
sumijelly.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Menginap di The Haven, Ipoh Perak
Ok.. agak lama dah tak update blog ni... emm.. makin malas rupanya dah yek. Meh la sambung citer.. nanti tak der pula kenangan dalam blog.... Kan hari tu g hari keluarga opis.. alhamdulilah, dapat la merasa duduk di The Haven... selalu tengok dan baca revie...
Menginap di The Haven, Ipoh Perak
Menginap di The Haven, Ipoh Perak
sumijelly.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hari keluarga di Lost World of Tambun, Ipoh
Minggu lepas pejabat saya menganjurkan hari keluarga di Iph, Perak. Tempat yang di pilih dah tentu sesuai dengan anak-anak kan.. nama pun hari keluarga.... Maka Lost World of Tambun menjadi pilihan. 13.04.2018 | Jumaat Seawal pagi dah bertolak ke Tambun.......
Add a comment...

Post has attachment
Ayam goreng crispy macam Mc'Donalds
Haaa.. hari tu duk goggle dalam FB.. tengah tengok sana sini.. tetiba nampak ada orang jual tepung goreng ayam.. dia cakap macam McD... Jadi.. apa lagi terus la order kan... Tepung Goreng Rangup Jadi nak tahu rangup ke tak.. kene la cuba kan.... Masa pertam...
Add a comment...

Post has attachment
Pilihan Raya Umum ke 14
Ohw.. nampaknya.. tahun 2018 adalah tahun mengundi bagi rakyat Malaysia... Pilihan Raya yang ke 14.. Pilihan raya adalah satu proses demokrasi di mana undian digunakan untuk memilih calon yang sesuai untuk mewakili rakyat di parlimen. Ia merupakan suatu mek...
Pilihan Raya Umum ke 14
Pilihan Raya Umum ke 14
sumijelly.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded