Profile cover photo
Profile photo
Sukker.no
115 followers -
Norges største datingside siden 2008.
Norges største datingside siden 2008.

115 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
https://sukker.no/datingmagasin/2016/11/idealister-og-realister

Jeg fikk et spørsmål som går på de mer «ideologiske» premissene jeg kanskje legger til grunn. Muligens ikke så interessant for alle, men interessant nok til å skrive om en gang. Det blir også et par fremmedord, men de forklares senere i teksten, så hold ut. La meg først si at jeg ser, ut ifra begrepene du bruker at du selv sannsynligvis abonnerer på en mer sosialkonstruktivistisk og idealistisk menneskeforståelse enn det jeg gjør. Som sosiolog utdannet ved Blindern, med fordypning i kjønnsforskning, har jeg også blitt flasket opp innenfor denne forståelseshorisonten, først i kraft av å studere samfunnsvitenskap generelt, og så i ekstra konsentrert form ved å ha fordypet meg i kjønnsforskning. Få andre steder i verden og tidsepoker har behovet vært større for å politisere både forskning og menneskeforståelsen man har tatt utgangspunkt i. La meg så forklare hva, hvordan og hvorfor.
Add a comment...

Post has attachment
https://sukker.no/datingmagasin/2016/11/den-lille-stemmen-i-hodet

Det finnes mange grunner til at man er singel, men til felles har de fleste single at de har vært gjennom ett eller flere brudd, med mennesker de på ett eller annet tidspunkt har vært forelsket i. Noen har hatt gode brudd bak seg, noen har hatt vonde, og noen har opplevd begge deler. Noen ganger har vi valgt å bryte, og noen ganger har vi blitt forlatt. Det føles aldri bra, og det påvirker oss. Så finnes det noen få av oss som er skikkelig uheldige, som faller hardt for mennesker som av en eller annen grunn velger å være med oss, selv om de ikke selv er forelsket. Som er utro, og som lyver, selv når utroskapet et fullstendig åpenbart. Mennesker som kan drive oss til vannvidd, og etterlate gapende sår i sjelen vår.
Add a comment...

Post has attachment
https://sukker.no/datingmagasin/2016/10/hennes-ville-fortid

Jeg møtte en jente på sukker for cirka 3 månder siden og vi har vært siden da. Men forholdet skranter om dagen. Vi er begge i tyveårene. For cirka en måned siden deltok vi i en tåpelig drikkelek på fest hvor vi ble stilt masse personlige spørsmål. Jeg fant da ut at hun hadde hatt en trekant ikke lenge før hun møtte meg. Jeg merker at det plager meg.
Add a comment...

Post has attachment
https://sukker.no/datingmagasin/2016/10/er-jeg-attraktiv

Jeg anser meg selv for å være en attraktiv, intelligent og sosial kvinne i midten av trettiårene. Jeg har orden på økonomien og er etablert i en god jobb. Likevel får jeg ikke særlig oppmerksomhet fra mennene jeg liker. Hva gjør jeg galt?
Add a comment...

Post has attachment
https://sukker.no/datingmagasin/2016/10/kvinner-om-mannekropper

Det har blitt skrevet mye om krav til kvinnekropper. I senere tid så har man også begynt fokusere litt på kroppspresset gutter er stilt overfor. Det er “krav” og “press” gjennom reklame eller diverse kulturprodukter vil helst skulle vært forruten. Sjelden går man videre i å definere hvem det er som bestemmer at vi skal utsettes for alt dette presset og disse kravene. Hva som svaret hadde vært så enkelt som at vi prøver å gjøre oss så attraktive vi bare orker, overfor det motsatte kjønn, slik at vi kan få det vi tiltrekkes av tilbake? Kampen for tilværelsen, intet mindre.
Add a comment...

Post has attachment
https://sukker.no/datingmagasin/2016/10/ingenting-er-som-ekte-kjaerlighet

Må si jeg liker det du skriver. Jeg fikk også lyst til å dele noen tanker etter å ha lest det forrige innlegget ditt, «halvhjertet». Vi har jo alle vært gjennom vonde brudd, slik som innsenderen, og så omsider sett lyset i andre enden. Man skal være positiv. Selv følte jeg meg temmelig dum etter at noe lignende skjedde meg. Jeg tror følelsene mine ble hekta på utseende hennes. Når jeg tenker tilbake så var det lite vi hadde til felles i de 3 månedene vi datet, og den lille tiden vi kalte hverandre kjærester. Grunnen til at jeg følte meg så dum i etterkant, var fordi jeg innså hvor overfladisk jeg hadde vært. Samtidig ble jeg skremt over hvor lite jeg hadde kontroll over dette. Etter den gang å ha vært singel en god stund så var jeg veldig fokusert på at jeg skulle finne noen som passet meg. Og så gikk jeg rett i baret. Det var som om jeg hjernevasket meg selv.
Add a comment...

Post has attachment
https://sukker.no/datingmagasin/2016/09/halvhjertet

Takk for fin spalte. Jeg tenkte du kanskje kunne gi meg litt opperksomhet og trøst denne gangen. Jeg har nettopp blitt singel igjen, etter en lang drakamp hvor jeg prøvde å holde oss sammen. Sakte med sikkert gled vi lenger og lenger fra hverandre. Hun hadde ikke nok følelser for meg, har jeg omsider akseptert.
Add a comment...

Post has attachment
https://sukker.no/datingmagasin/2016/09/tannlaus-kvinne

eg har nylig åpnet en profil på Sukker etter en liten pause for å konsentrere meg om andre ting. For å være ærlig så er jeg ikke veldig fan av datingsituasjonen, det er svært sjelden en date er så bra at har lyst til å gå på date nummer to, og jeg kan ikke fordra å måtte avvise menn bare fordi jeg ikke er tiltrukket av dem. Det er ikke gøy å såre folk. Men i forrige uke opplevde jeg plutselig å være på en date der alt gikk bra!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded