Profile cover photo
Profile photo
stREEKfeest
10 followers -
Kom van 24 april t/m 27 april 2015 naar het stREEKfeest in Reek (Noord-Brabant) voor 4 dagen feest voor jong en oud, groot en klein.
Kom van 24 april t/m 27 april 2015 naar het stREEKfeest in Reek (Noord-Brabant) voor 4 dagen feest voor jong en oud, groot en klein.

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Potverdorie dat was me het stREEKfeest weekendje wel hoor!
En wat hadden we het goed met z'n alle! Wat waren jullie fantastisch! Je voelde de energie als je door de tent liep. Jullie stonden letterlijk en figuurlijk met je neus dezelfde kant op.
Jullie waren met het beste beentje uit bed gestapt, de artiesten zetten hun beste beentje voor, iedereen deed tegelijk de voetjes van de vloer en de handjes gingen de lucht in!
Echt iedereen was aanwezig, van de gezelligste mins uit Schaijk tot aan het leukste meisje uit Uden en van de knapste vent uit Overlangel tot het liefste meisje uit Escharen.
De confetti zat bij iedereen tot in zijn onderbroek, de drankjes vloeide rijkelijk, er zat alleen maar liefde in de lucht en als je de sfeer en gezelligheid kon meten dan was het dik 354 graden op de schaal van Fröhlichkeit.
In onze stoutste dromen komen veel rare, vreemde en soms ook echt ranzige dingen voor dus daar zullen we ons niet teveel over uitweiden..
Maar uitverkopen? Dat hadden we in ieder geval niét verwacht en is alleen maar mogelijk geweest door de toewijding en inzit van al onze vrijwilligers, De Potter, Kelekeet, de BenenFiets Organisatie, onze artiesten en alle sponsoren. Echt enorm super kei bedankt!
Wij gaan nu ff verder poetsen en nagenieten. Binnenkort gooit er vast weer iemand een balletje op over stREEKfeest 2016..
En jullie zijn de eerste die het mogen weten, een nieuw 'Groot Feest in een Klein Gat' gaat er komen, reken maar van jazzz!
The Darkraver Party Criminals Juelzz The Wild Weeping Willies E-Jackt De Coen & Sander Show Civillian BelgianQuoBand DJ Menno The Dirty Daddies Strike 2 Beat The Stones Q-music foute party DJ Paul Elstak en Freekfeest!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ben jij een Dancing Queen? Ben jij too sexy for your shirt? Ben jij een up town Girl of een small town boy? Ben jij Daddy Cool? Ben je anders een scissor sister of toch maar gewoon village people? Bist du schon wie ich bin?!
Mooi! Dan hebben we het perfecte feestje in huis gehaald speciaal voor jou en al je guilty pleasures!
Naast alle andere toppers kunnen we nóg meer feestgarantie toevoegen aan de lineup van het stREEKfeest 2015!
Add a comment...

Post has attachment
stREEKfeest 'BenenFietsAvond!'
Wat niet veel mensen weten is dat Stichting Evenementen Reek (SER), organisator van het stREEKfeest, als doel een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap heeft. Dit gebeurt met de opbrengsten van het muziekfestival.

Dit jaar stelt stREEKfeest op zaterdag 25 april de complete tent ter beschikking voor drie goede doelen! Dat is niet alleen sowieso al fantastisch, dat betekend ook een extra avond stREEKfeest! En weet je wat? Sponseren we meteen een bandje, en maken we voor deze avond de entree gratis!

De vijf schaijkse dames van Muts af, Berg op en de Reekse heren van De Berg op tegen Kanker doen donderdag 4 juni mee aan de Alpe d'HuZes. Het team van Praktijk Den Hoogen uit Reek gaat maandag 25 mei Klimmen tegen MS op de Mont Ventoux. Iedereen gaat de uitdaging op zijn eigen manier aan: met de fiets of te voet.

De drie groepen slaan nu de handen ineen om de BenenFietsAvond te organiseren. De feestavond is een manier om de mensen die de teams en goede doelen steunen te bedanken. De invulling van het programma ligt volledig bij de teams. Meer dan dat het een zeer gevarieerde avond wordt vol sportieve uitdagingen, ludieke acties en live muziek kunnen we nog niet verklappen. Schrijf dus 25 april in je agenda en zorg dat je erbij bent om deze kanjers te steunen!
Add a comment...

Post has attachment
We zijn de laatste weken lekker bezig bij het stREEKfeest, al zeggen we het zelf.
We knutselen een leuk programmaatje in elkaar, droppen hier en daar een naam en jullie beantwoorden dat dan weer met een tsunami aan liefde op Facebook, Twitter, Instagram (volg ons) sms, mail en postduif.
Dat vinden wij leuk! Wij voelen de liefde! We krijgen er een fijne kriebel van in ons buikje! jullie zijn onze rainbow in the sky! En daarom, én omdat het woensdagavond is, een nieuwe naam!
Mag ik van u een hartelijk applaus voor: DJ Paul Elstak !

Whoop Whoop!
Add a comment...

Post has attachment
"Never change a winning team" vinden wij bij het stREEKfeest!
Vandaag presenteren wij u daarom een local hero die allang geen local hero meer is, vaker in het buitenland de boel op z'n kop zet dan binnen de land grenzen, het bloed van vele moeders én dochters sneller laat stromen en bij vele vaders het bloed doet koken.

Yup, we hebben het natuurlijk over de DJ die al jaren met stREEKfeest een gouden combinatie is, de DJ die met zijn gigs de tent alvast een beetje afbreekt om het de 'opruim' ploeg wat makkelijker te maken: DJ Juelzz!
Add a comment...

Post has attachment
Hallootjes! Daar zijn we weer!

Mogen we nog eventjes storen voordat je jezelf op het ‪#‎Weekend‬ gaat storten? Fijn! Kunnen we nog snel eventjes bekend maken dat De Coen & Sander Show ook van de party is op stREEKfeest ‪#‎SF7‬

Vinden wij heul erg leuk! jij ook?

Nou, fijn weekend dan maar he!

Toedeloe!
Add a comment...

Post has attachment
Jullie zullen wel denken, wat zijn ze daar in de Reek toch met artiesten aan het smijten. Dat klopt, maar begrijp ons niet verkeerd, we hebben natuurlijk wel 2 podiums te vullen dit jaar!

Na de diverse bands is er ook aan de plaatjes draaiers gedacht. En de eerste die we bekend maken is niet de minste! #TheDarkraver !
Add a comment...

Post has attachment
Zijn jullie bekomen van al dat fijne #SF7 nieuws afgelopen dagen? Of blijven de hartjes sneller kloppen tot aan dat laatste weekend in April? Die van ons in ieder geval wel! En daarom maken gewoon nog maar eens een naam bekend! Niemand minder dan de Party Criminals!
http://www.streekfeest.nl/streekfeest/party-criminals
Add a comment...

Post has attachment
Lieve mensen!
Vanaf vandaag gaan we officieel beginnen met de promo rondom het stREEKfeest ‪#‎SF7‬! En waarom ook niet, we knallen er meteen wat nieuws tegenaan waar wij erg trots op zijn!
Aankomend jaar zal het stREEKfeest niet meer uit één maar uit TWEE officiële podia bestaan. Met een extra feesttent erbij gaan we dit jaar een nóg gevarieerder programma aanbieden, wat een nóg groter feest betekend! Yes!
En weet je wat, nu we toch bezig zijn, laten we maar meteen een naam bekend maken waar wij erg blij mee zijn: The Dirty Daddies
Nog niet genoeg gekregen van al dit nieuws omtrent het stREEKfeest? en heb je toevallig een eigen band!? kijk dan snel verder op: http://www.streekfeest.nl/streekfeest/The-Dirty-Daddies
Add a comment...

Post has attachment
NIEUWS*NIEUWS*NIEUWS*NIEUWS
Ook dit jaar zal er een 2de podium staan op +stREEKfeest 
Het #KleineTentjeVoorGroteFeesten wordt wegens succes geprolongeerd!

Op vrijdag mogen uw handjes in de lucht met feestformatie Feestcafé de Snor! En op zaterdag uw voetjes van de vloer omdat dan uw portie 'hoempapa' wordt mogelijk gemaakt door +Boris Bazzooka !
Boris Bazzooka
Boris Bazzooka
borisbazzooka.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded