Profile cover photo
Profile photo
Stofa
224 followers
224 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Fordi Stofa samarbejder med din lokale antenneforening, kan vi tilbyde dig billigt kabel-tv med et kæmpe udvalg af tv-kanaler.

Post has attachment
Med Stofa WebTv kan du se de fleste kanaler fra din tv-pakke overalt i dit hjem både fra din computer, smartphone eller tablet.

Post has attachment
Vi elsker høj hastighed

Bestil en internetforbindelse på 20/3 Mbit nu og få 40/5 Mbit.

Post has attachment
Saml Tv, Bredbånd og Telefoni med Stofa Komplet

Kort og godt: Mere Stofa for pengene. Når du vælger at samle kabel-tv, bredbånd, SmartTv og telefoni i en samlet løsning, giver vi rabat.

Spar op til 10% ved at samle din løsning hos Stofa

Post has attachment
Stofa opfordrer til at downloade lovligt materiale og ikke at deltage i pirateri på nettet - Her kan du streame og downloade lovligt.

Se den lange liste over lovlige tjenester på Share With Cares hjemmeside: http://sharewithcare.dk/digitale-tjenester/

Post has attachment
Stofa er nu bedst til Netflix!

Og det er vi meget glad for!
Læs artiklen fra recordere.dk herunder eller via linket.
 
Stofa har fået installeret egne servere til både Netflix og YouTube, og det giver kunderne en bedre streaming-oplevelse.
Stofa er årets højdespringer på Netflix, og er nu den af de store internet-leverandører i Danmark, der giver dig den bedste Netflix-oplevelse. Men det er ikke tilfældigt, det har været et af fokus-områderne hos bredbånds-leverandøren her i år.
 
I Netflix eget "speed index" for Danmark scorede Stofa lavt i årets første måneder, hvor den gennemsnitlige streaming-kvalitet hos Stofa-kunderne kun rakte til en 9. plads, blandt de større danske internet-udbydere.

Men i juni sker der så pludselig noget. Stofa rykker hele 7 pladser frem til andenpladsen, og i juli overtages 1. pladsen som betyder at Stofa lige nu er bedst til Netflix i Danmark, hvilket er resultatet af et målrettet arbejde.
 
"Vi har fået caching-servere fra både Google og Netflix ind i vores netværk. Det betyder at det mest populære indhold ligger tilgængeligt i vores netværk - og det forbedrer jo oplevelsen på både Netflix og Google (YouTube) betragteligt. Så det er forklaringen på de bedre resultater", fortæller kommunikationschef i Stofa, Jesper Maack, til recordere.dk
 
Stofa-kunder har haft problemer med YouTube grundet fejl på en fiber, men nu er der både en ny fiberforbindelse til Google og egne caching-servere på plads.

Post has attachment
Stofa FritValg – Vælg dine favoritkanaler!
 
Med Stofa FritValg får du mulighed for at skræddersy din egen tv-pakke.

Det betyder at du kan få mere sport, børnetv og film/tv-serier.
Du bygger FritValg oven på din eksisterende kabel-tv pakke, og du betaler kun for de kanaler, du vælger. Du skal mindst vælge fire kanaler, men du kan nemt vælge flere. Der er 85 kanaler at vælge imellem og mange forskellige genrer.

Du betaler pr. kanal og kan ændre kanaler lige når det passer dig.
Se priser og de mange kanaler på stofa.dk

Post has attachment
Vind for 900 kr. Paradis Is!
 
I hele juli og august vises kanalen TNT på Stofas Ekstrakanal. https://stofa.dk/ekstrakanalen
I den forbindelse kan du vinde et gavekort på 900 kr. til Paradis Is.
Svar på spørgsmålet og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Post has attachment
Følg Touren overalt

Så er det tid til Tour de France og med Stofa Bredbånd har du fri adgang til Stofa WebTv, og kan se Touren på alle dine skærme.

Læs mere om Stofa WebTv på https://stofa.dk/bredbaand/webtv

Nyd Touren!
Photo
Wait while more posts are being loaded