Profile cover photo
Profile photo
Logistiekcentrum Stad Alkmaar BV (sinds 1878)
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
EXTRA FEESTDAGEN IN BELGIE, DUITSLAND EN LUXEMBURG!

Aankomende dinsdag 31 oktober en woensdag 01 november zijn er verschillende feestdagen in België, Luxemburg en Duitsland. Het transport in deze landen ligt volledig stil tijdens deze feestdagen. Houdt rekening met minimaal 2 dagen vertraging op Duitsland en 1 dag op België en Luxemburg.

Informeer goed bij uw klanten wanneer zij geopend zijn.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Daar is hij dan! De eerste van een serie nieuwe opleggers.
Met trots geleverd door Tracon Trailers Giessen en prachtig voorzien door onze reclame door Free Design Warmenhuizen.
De trailer is super duurzaam en volledig maatwerk gebouwd. De achterste trailer-as is gestuurd en de voorste trailer-as is voorzien van een zgn Boogie-lift.
Deze trailer gaat moeiteloos ons 150-jarig jubileum halen!
Photo
Photo
02-05-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bel nu met 072-5403034 voor de mogelijkheden voor palletzendingen naar België!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Aantoonbaar CO2-uitstoot verminderen? Logistiekcentrum Stad Alkmaar doet het! Ook voor 2017 scherpen wij onze duurzaamheidsdoelstellingen weer aan! Doet u mee?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Logistiekcentrum Stad Alkmaar

LET OP! EXTRA FEESTDAG BELGIE, FRANKRIJK EN POLEN!

Op 11 november is het wapenstilstanddag in België, Frankrijk en Polen. 11 november is in deze landen een nationale feestdag, wat betekent dat aanstaande vrijdag alle transportbedrijven gesloten zijn in België, Frankrijk en Polen. Houdt rekening met minimaal 1 dag vertraging van uw zendingen. Indien u hier vragen over heeft kunt bellen met 0031 (0) 72 – 540 30 34 of e-mailen met info@stadalkmaar.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Na een succesvolle audit in het eerste kwartaal van 2015 heeft Stad Alkmaar voor de tweede keer op rij het waardevolle Keurmerk Transport & Logistiek weten te behalen. Wij zijn erg trots op dit resultaat. Op onze website kunt u nalezen wat dit certificaat inhoudt voor ons en onze klanten: http://tinyurl.com/nv9qyb9
Add a comment...

Post has attachment
Een mooi bedrijf heeft een mooie geschiedenis. Wij verzorgen al 137 jaar de distributie van goederen in deze regio en daarbuiten! Vindt u ook dat wij daarom de OVNH-publieksprijs verdienen?  Stem dan nu op ons via de volgende link: http://tinyurl.com/nu4n6p7  Meer over geschiedenis van ons bedrijf kunt u hier lezen: https://lnkd.in/dDseyX5 
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-05-06
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Sinds deze week maken wij gebruik van onze nieuwe dockshelters. Er kunnen maximaal zes vrachtwagens tegelijkertijd worden geladen en gelost. Omdat de heftrucks nu minder verticale bewegingen moeten maken zorgt dit voor snellere laad- en lostijden en verhoogt het de efficiency van de bedrijfsvoering. Wij zijn trots op deze vernieuwing en de vrachtwagens zien er zo op een rij natuurlijk ook top uit!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Stad Alkmaar onderscheidt zich door te blijven investeren in nieuwe en slimme ict-toepassingen. Dit zorgt voor drastische vermindering van ‘lege’ kilometers en leidt tot kostenbesparingen en milieubesparingen. Zo werken wij bijvoorbeeld met een online statusweb waarop klanten zelf hun zendingen kunnen doorgeven, de zendingen kunnen volgen en handtekeningen en afleverbewijzen kunnen inzien. ICT-innovatie en logistiek gaan hand in hand!

Vindt u ook dat Stad Alkmaar de OVNH publiekprijs verdient? Stemmen kan nog tot 15 mei, op http://tinyurl.com/nu4n6p7
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded