Profile cover photo
Profile photo
Spelletjes.nl
1,201 followers -
Speel Online Gratis Spelletjes op Spelletjes.nl
Speel Online Gratis Spelletjes op Spelletjes.nl

1,201 followers
About
Spelletjes.nl's posts

Post has attachment
Punkprinses garderobe: Deze prinses is dol op gewaagde stijlen en ze vindt het leuk om mensen te schockeren. Kun jij haar helpen om een paar wilde outfits uit te kiezen in dit hippe aankleedspel voor meiden?

Post has attachment
Prinsessen: lentekermis: De lentekermis is weer aangekomen in dit magische rijk en deze prinsessen staan te popelen om er naartoe te gaan. Je zult ze wel een handje moeten helpen met hun make-up en outfits. Zou jij een paar stijlvolle lentelooks kunnen uitkiezen in dit leuke make-overspel voor meiden?

Post has attachment
Solitaire - Mijn koninkrijk: Bezoek een magisch koninkrijk in deze versie van het klassieke kaartspel Klondike. Kun je alle koningen, koninginnen, dappere ridders en aanbiddelijke babydraken bij elkaar krijgen?

Post has attachment
Lineum: In dit puzzelspel wacht er een uitdaging op je in een weelderig weiland. Kun je alle turf omkeren en een witte lijn maken die eromheen loopt en dan teruggaat naar hetzelfde punt?

Post has attachment
Griezelkelder: ontsnapping deel 1: In dit spannende puzzelspel zit jij opgesloten in een enge kelder en nu moet je zien te ontsnappen. Ga op zoek naar voorwerpen en aanwijzingen waardoor je kunt vluchten.

Post has attachment

Post has attachment
Plakkerige superstapelaar: Deze gekke monsters zijn echte klevers. Kun jij ze helpen om de boel bij elkaar te houden terwijl ze zich vastkleven aan drijvende platforms?

Post has attachment
Prinses: geheim leven: Moana is uitgenodigd voor twee feestjes op dezelfde avond! Het ene is een koninklijk bal en het andere is bij de club. Kun jij haar helpen twee coole outfits te bedenken voor elk feestje in dit aankleedspel voor meisjes?

Post has attachment
Governor of Poker 3: Howdy partner! Heb je zin in een uitdagend kaartspelletje? Kom dan naar de saloon voor een potje poker en speel je tegenstanders onder tafel!

Post has attachment
10. Puzzelpaleis: Bekijk alle puzzelstukjes in al deze uitdagende levels. Kun jij ervoor zorgen dat ze op de juiste plek belanden in dit leuke online spel?
Wait while more posts are being loaded