Profile

Cover photo
Søstrene Grene's DIY Videos
176 followers|395,303 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Story
Tagline
Our shops always have a wide range of popular and staple products in stock, and an equally large number of products that change every week.
Introduction
Hos Søstrene Grene finder De spændende varer fra hele verden, smukt præsenteret i en labyrint af farver, former og dufte. De ved aldrig præcis hvad De finder i butikkerne, da varesortiment hele tiden skifter. Fælles for produkterne er dog, at der altid er stillet høje krav til funktionalitet og kvalitet – en stor del af produkterne er designet af vores hold af dygtige designere og findes derfor kun hos Søstrene Grene.


Priserne holdes på et rimeligt niveau, ved hjælp af direkte køb hos producenterne i store mængder og moderne logistik. Priserne kalkuleres ud fra en fast avance og ikke ud fra hvad produkter rent faktisk kunne have været solgt til, det betyder at priserne ofte bliver skæve, men også at De altid kan regne med ikke at komme til at betale for meget for produktet. Vi holder ikke udsalg og giver ikke mængde rabat, det synes vi er det mest korrekte.

Vores mål er at tilbyde en unik indkøbsoplevelse, der gør Søstrene Grene til alle vores kunders favoritbutik - både i kraft af produkterne, præsentationen og stemningen i butikken. Derfor er de fleste butikker også drevet på franchise basis – dvs. at der i hver butik findes en person som ejer butikken og brænder for at drive den så godt som overhovedet muligt.

Contact Information
Contact info
Email