Profile cover photo
Profile photo
Soler i Sauret, SA
37 followers -
Soler i Sauret, viatja en bona companyia
Soler i Sauret, viatja en bona companyia

37 followers
About
Communities and Collections
Posts

ℹ️🚌🎉🍾 Avui tots els serveis circulen amb els horaris habituals del diumenges i festius fins a la fi del servei. Excepte el servei de #ValldoreixBus que avui no circula.
Add a comment...

ℹ️🚌🍾🎉 #Feliç2018 Aquesta nit 🌙 les línies nocturnes N41, N50 i N52 circulen reforçades per cobrir els desplaçaments de les celebracions de #CapdAny. 🕔 Recorda que els horaris d'aquest nit són els habituals de les nits de div./diss.
Add a comment...

ℹ️🚌🍾🎉 Aquesta nit reforcem el servei de les línies nocturnes 🌙 N41, N50 i N52. Recorda que circulen amb els horaris de les nits de div./diss.
Add a comment...

ℹ️🚌🎉🍾 Aquesta nit els serveis diürns circulen amb l'horari habituals dels diu./festius fins la fi del servei i recorda que aquesta nit 🌙 es reforcen els busos nocturns N41, N50 i N52 tota la nit amb horaris habituals de les nits de div. o diss.
Add a comment...

ℹ️🚌🎉🍾 Avui tots els serveis circulen amb els horaris habituals del diumenges i festius fins a la fi del servei. Aquesta nit 🌙 reforç dels busos nocturns N41, N50 i N52 tota la nit amb horaris habituals de les nits de div. o diss.
Add a comment...

⚠️🚌 Autobusos acumulen retards de fins a +20min al creuar #MolinsdeRei per obres.
Add a comment...

ℹ️🚌🎄 Recorda que avui els serveis fan els horaris habituals de diumenges i festius fins a la fi del servei i que aquesta nit circulen les línies 🌙 N41 i N50 amb els horaris habituals.
Add a comment...

ℹ️🚌🎄 Avui els serveis fan els horaris habituals de diumenges i festius fins a la fi del servei i aquesta nit circulen les línies 🌙 N41, N50 amb els horaris habituals.
Add a comment...

ℹ️🚌🎄 Recorda que avui els serveis fan els horaris habituals de diumenges i festius fins a la fi del servei i que aquesta nit circulen les línies 🌙 N41, N50 i N52 amb els horaris habituals. ⚠️ Excepte #ValldoreixBus que avui dia de #Nadal no circula.
Add a comment...

ℹ️🚌🎄 Avui els serveis fan els horaris habituals de diumenges i festius fins a la fi del servei i aquesta nit circulen les línies 🌙 N41, N50 i N52 amb els horaris habituals. ⚠️ Excepte #ValldoreixBus que avui dia de #Nadal no circula.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded