Profile cover photo
Profile photo
sofie adie
343 followers -
Living with purpose
Living with purpose

343 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Please keep it privacy....
Ada setengah manusia, dia tak faham apa itu " garis halu s" antara peribadi dan profesional.  Ada yang terlalu open dalam bicara soal keluarga, soal rahsia dan apa jua jenis persoalan yang tak semua orang mahu tahu dan ingin mendengarnya. Ada jua manusia su...

Post has attachment

Post has attachment
Starting my hashtag!
Holla there! How are you? Hopefully, everything is beyond expectation. Bagi sesiapa yang telah follow instagram aku korang mesti perasankan yang aku lebih banyak pos gambar makanan lebih dari gambar sendiri. Itu sebab makanan lebih menarik dari aku! hahahah...

Post has attachment
The Cloud Song, just for you...
Aku ada satu lagu. Lagu tu first time aku dengar dalam aeon. Yah, kadang aeon punya lagu ni bosan nak mati! Tapi, ada sesetengahnya pulak, buat aku ulang dengar banyak kali. Dan salah satu lagu bertuah di halwa telinga aku adalah lagu nyanyian Meiko, The cl...

Post has attachment

Post has attachment
Be strong buddy!
Aku tak tahu nak up cerita apa. Cuma sebabkan aku dah lama tak up entri jadi aku rasa aku patut kot up dengan cerita yang mana aku rasa patut. Hahahah... Minggu lepas, secara rasminya, aku miliki kereta sendiri. Alhamdulillah dan terima kasih ayah untuk ker...

Post has attachment

Post has attachment
I'm 25 and single
Aku ada satu phobia yang aku cipta dalam minda. Nama dia Gamophobia dan philophobia . Dulu, aku tak tahu pun pasal istilah ni. Aku cuma percaya pada prinsip yang satu aku selalu pegang bila ia berkisar soal 'masa depan'. Untuk kesekian kalinya aku menaip ay...

Post has attachment
Finding a perfect gifts for corporate occasion? Then you can explore the best gifts in Gifts Less Ordinary!
Wait while more posts are being loaded