Profile cover photo
Profile photo
Societe Generale Srbija
398 followers -
Reputaciju jedne od vodećih banaka na domaćem tržištu, Societe Generale Srbija je stekla svojim profesionalizmom, kvalitetnim uslugama i timskim duhom.
Reputaciju jedne od vodećih banaka na domaćem tržištu, Societe Generale Srbija je stekla svojim profesionalizmom, kvalitetnim uslugama i timskim duhom.

398 followers
About
Posts

Post has attachment
SOCIETE GENERALE – 150 GODINA POSLOVANJA

Societe Generale („Opšte društvo“) ove godine obeležava veliki jubilej – 150 godina poslovanja na medjunarodnom finansijskom tržištu. Societe Generale banka osnovana je sa ciljem da podrži razvoj trgovine i industrije u Francuskoj, da služi razvoju ekonomije i pomogne društveni napredak. Ukaz o osnivanju Societe Generale potpisao je, 04. maja 1864. godine Napoleon III. Monarh je imao sve razloge da podrži ovakvu inicijativu uz pomoć koje bi se pružila podrška  osnivanju trgovačkih, i firmi iz sfere industrije. S obzirom na trenutak, pozitivna odluka vladara, naišla je na dobrodošlicu. Naime, još 1860. godine stvoren je povoljan ambijent za razvoj tržišta kapitala, i samo preduzetništvo, dok je u međuvremenu, potpisano još nekoliko novih ugovora o slobodnoj trgovini. Car nije pogrešio ni kada je odobrio sam naziv banke: Opšte društvo za unapređenje razvoja trgovine i industrije u Francuskoj ("Société Générale pour favoriser le développement du commerce et de l'industrie en France").

Osnivači banke imali su jasnu viziju razvoja tadašnje ekonomije i bili su duboko svesni značaja koji ima podrška preduzetništvu, koje je u to vreme bilo u zamajcu. To je bio ključni povod da se na talasu Industrijske revolucije konstituiše velika kreditna institucija koja će doprineti modernizaciji nacionalne ekonomije. 

Ideja o progresu i podrška preduzetničkom duhu trasirale su put budućih aktivnosti banke. U to vreme veliki kapital, omogućio je da Societe Generale samostalno započne posao i da se odmah konstituiše kao univerzalna banka. 

Uprava banke bila je primer odličnog spoja finasija i industrije. Bliski saradnici porodice Rotšild bili su među vodećim privrednicima Drugog carstva. Tu je bio i Jozef Eugen Šnajder, koji je svoje bogatstvo izgradio na gvožđu i čeliku, i koji je bio prvi predsednik uprave Societe Generale (1864-1867), kao i Polin Talabo, koji je bio jedan od najuticajnijih industrijalaca s kraja 19. veka. Alfons Pinar, koji je predsedavao Nacionalnom eskontnom službom Pariza (CNEP), takođe je imao jednu od ključnih uloga u konstituisanju banke. Tako je počela istorija. 

U svakom slučaju, Societe Generale grupa uspela je da kroz vek i po dugu tradiciju poslovanja, ostane samostalna i postane jedna je od najznačajnijih evropskih finansijskih grupacija. Bazirana je na diversifikovanom bankarskom modelu,a ključni postulati na kojima se bazira poslovna aktivnost Grupe su ostvarenje finansijske stabilnosti i strategija održivog razvoja. U tom kontekstu, cilj je da zadržati poziciju referentne banke u pogledu odnosa sa klijentima, koji se odlučuju da joj ukažu poverenje pre svega zbog kvaliteta i posvećenosti njenih zaposlenih. 

I u otežanim uslovima poslovanja zbog krize čiji se efekti osećaju u celom svetu, grupa je pokazala da poslovanje može i dalje da transformiše, prilagođava i razvija, odnosno da može da ide u korak sa aktivnostima svojih klijenata. Pozicije Societe Generale grupe poboljšane su u međunarodnim okvirima, a činjenica da grupa posluje u skladu sa regulativom Bazela III, stavlja je u poziciju da u budućnost gleda sa puno samopouzdanja.

U prilog tezi da smo na pravom putu, govori podatak da je Societe Generale grupa prošle godine gotovo utrostručila neto profit u odnosu na 2012, na 2,2 milijarde evra, uz povećanje adekvatnosti kapitala u četvrtom kvartalu. 
Photo

Post has attachment
Elektronske usluge koje rade za vas! www.ebank.rs
                                                                                                                                               
Uživajte u komforu vašeg doma ili omiljenog mesta dok u isto vreme obavljate poslove zbog kojih ste nekada morali da čekate u redu. Naše elektronske usluge su bezbedne, jednostavne za korišćenje i omogućavaju pristup vašim računima u banci sa računara, tableta i mobilnih telefona kad god vi to želite.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
OD SADA PLAĆAJTE NA RATE BEZ KAMATE I U SVIM TEMPO I MAXI PRODAJNIM OBJEKTIMA
 
www.masterata.rs

Odlična vest za sve korisnike MASTERATA kartice -  u svim prodajnim objektima Tempo, Tempo Express, Maxi, Mini Maxi i Shop & Go, korisnici ove platne kartice, od sada će moći da je koriste i za plaćanje na 2 ili 3 jednake mesečne rate, i to bez kamate i dodatnih nadoknada za transakcije. Prva rata dospeva 30 dana od dana nastanka transakcije, a svaka sledeća 30 dana nakon prethodne rate.  

Sa Masterata karticom moguće je kupovati svuda, i u Srbiji i u inostranstvu, a može se koristiti i za kupovinu putem Interneta. Glavna prednost Masterata kartice je mogućnost otplate na jednake mesečne rate i to bez kamate, u više od 1000 prodajnih objekata kod  partnera širom zemlje sa kojima banka ima potpisan ugovor o saradnji.

Spisak partnera i sve pogodnosti plaćanja, kao i detaljnije informacije o svim modelima otplate nalaze se i na web sajtu www.masterata.rs
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
http://www.keskrediti.rs

U životu baš nije čest slučaj da se sve složi kako i kada vam odgovara. Zato je tu vaš lični bankar da vam da odgovarajući finansijski savet kako da rešite problem i da iz ponude banke odaberete za vas najpovoljniji kredit.

Nekad će vam jednostavno biti potrebna pomoć za stvari poput nove bele tehnike ili, kao ovih dana, nove školske godine. Ili će vas iznenaditi neki veseo događaj kao što je neplanirano vencanje, a ako je krajnje vreme za neplaćene račune ili dugovanja po kreditima ili kreditnim karticama, uz mogućnost dobijanja dodatne gotovine, ovi krediti mogu i tu da vam pomognu.

Brže i lakše prebrodite neku od ovih situacija uz niže fiksne kamatne stope za dinarske keš i kredite za refinansiranje koje važe od 11. septembra do 15. oktobra 2013. godine.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Upravo je završeno javno izvlačenje dobitnika Masterata nagradne igre. Imena dobitnika će biti objavljena u skladu sa pravilima nagradne igre 15. jula u dnevnim novinama Blic i na našim sajtovima www.masterata.rs i www.societegenerale.rs

#masterata #societegenerale  
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Masterata nagrađuje – Glavna nagrada: Novi Renault Clio - Uvek ćeš se sećati prvog puta!

Plaćajte Masterta kreditnom karticom u periodu od 07.juna do 06. jula i osvojte glavnu nagradu – Novi Renault Clio, vozilo bogato tehnologijom sa mogućnošću prilagođavanja po želji, privlačan automobil u koji ćete se zaljubiti!

Opširnije na: http://goo.gl/HgtPE

Novi Renault Clio kombinuje stil i performanse. Osetite zadovoljstvo u vožnji novog Energy TCe 90 i Energy dCi 90 motora sa sistemom Stop & Start. Moderni i potpuno prilagođeni blokovi motora, koji su plod Renualt stručnog znanja i uspeha u F1, odlikuju se niskom potrošnjom goriva, manjom emisijom CO2 i udobnošću u vožnji.

Multimedijalni sistem MEDIA NAV sa ekranom osetljivim na dodir i komandama pri upravljaču omogućava pristup vrlo praktičnim mogućnostima: sistemu za navođenje "NAV 'N GO" sa 2D ILI 3D prikazom, telefoniranju slobodnih ruku i slušanju muzike preko blutooth-a. MEDIA NAV - praktičan, jednostavan i domišljat sistem.

Osećaj jedinstvenosti u lepom i praktičnom automobile - sve to nudi novi Renault Clio. Prilagođavanjem spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda mogu se zadovoljiti svi ukusi. Ranault CLIO tako moze postati vaš ekskluzivni znak prepoznavanja. Tri mogućnosti prilagođavanja po meri: TRENDY, ELEGANT i SPORT.

Izvlačenje nagrada je 08.07., a objava imena dobitnika 15.07. u dnevnim novinama "Blic", na Societe Generale Facebook stranici i na sajtu www.masterata.rs

Srećno!
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
SAMSUNG SMART TV - Jednostavnost i bogatstvo sadržaja

U velikoj nagradnoj igri Masterata nagrađuje između ostalih vrednih nagrada učesnici će biti u prilici da osvoje i 5 SAMSUNG SMART TV UE32F4500.

Opširnije na: http://goo.gl/z3k8A

Samsung interfejs Smart Hub kreira najbolje okruženje za vrhunsku zabavu. Uživajte u sjajnim aplikacijama na Samsung Smart TV-u. Budite u centru društvenog kruga pomoću stranice za društvene mreže Smart Hub interfejsa i pratite omiljene video klipove svojih prijatelja preko Facebook-a i Twitter-a. Možete čak i da pristupate fotografijama, video zapisima i klipovima na svim kompatibilnim uređajima, poput PC računara ili fotoaparata.

Plaćajte Masterta kreditnom karticom u periodu od 07.juna do 06. jula i osvojte jednu od 20 vrednih nagrada! Srećno!
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Samsung Galaxy S 4 - Značajni trenuci – više uživanja

U velikoj nagradnoj igri Masterata nagrađuje između ostalih vrednih nagrada učesnici će biti u prilici da osvoje i 11 Samsung Galaxy S 4 smart telefona. Sigurni smo da će on postati vaš životni saputnik.

Opširnije na: http://goo.gl/SieVj

Bogat je onaj život koji je ispunjen značajnim trenucima, a GALAXY S 4 će te specijalne trenutke ovekovečiti i podeliti sa drugima. GALAXY S 4 ima full HD Super AMOLED ekran koji omogućava da se fotografije prikažu u najboljem svetlu. Ekran od 5 inča ima 441 ppi za neverovatan doživljaj prilikom gledanja. GALAXY S 4 ima i novu generaciju Gorilla® Glass 3” što ga čini izdržljivim saputnikom u svim životnim avanturama.

Opremljen primarnom kamerom od 13 megapiksela na poleđini, GALAXY S 4 može da se pohvali funkcijom Dual Camera koja omogućava obema kamerama, na prednjoj strani i poleđini, da istovremeno prave fotografije i video snimke. Kada fotografišu, korisnici mogu da biraju među mnoštvom efekata koji spajaju dve slike na prirodan način, kao i da prilagode dimenzije male slike unutar veće. Krajnji rezultat je izuzetna slika koja predmet fotografije i okruženje u koje je smeštena prikazuje na sasvim drugačiji način. Takođe, funkcija Dual Video vam omogućava da pravite i primate grupne video pozive u interakciji sa porodicom i prijateljima.

Plaćajte Masterta kreditnom karticom u periodu od 07.juna do 06. jula i osvojte jednu od 20 vrednih nagrada! Srećno!
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
www.masterata.rs

Svi korisnici MASTERATA kreditne kartice i svi oni koji uskoro odluče da postanu njeni vlasnici imaju priliku da na lak i jednostavan način osvoje lepe i vredne nagrade u MASTERATA nagradnoj igri. MASTERATA nagradna igra počinje 7. juna i traje do 6. jula. Potrebno je da samo jednom upotrebite karticu na prodajnom mestu ili prilikom podizanja gotovine na bankomatima i ekspoziturama u zemlji. Naravno, svako naredno korišćenje kartice u ovom periodu uvećava vaše šanse da 8. jula 2013. baš vi budete izvučeni kao dobitnik neke od nagrada!
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Kad treba, tu smo!
Sa keš kreditima lakše ostvarujte svoje planove

Sa gotovinskim kreditima i kreditima za refinansiranje lakše možete ostvariti svoje planove. Lični bankar u Societe Generale banci razume da se do nekih stvari i dodatne gotovine laške dolazi uz pomoć kredita. Zato iz velike ponude kreditnih proizvoda bira onaj koji je najpovoljiji za vas.

Societe Generale banka prati kretanja na tržištu, trudeći se da uvek izadje u susret svojim klijentima i njihovim potrebama. Gotovinski kao i krediti za refinansiranje su dva najtraženija bankarska proizvoda jer jednim zaduženjem možemo zadovoljiti više potreba. Jednostavna procedura obrade je velika prednost jer omogućuje odobravanje kredita istog dana.
Commenting is disabled for this post.
Wait while more posts are being loaded