Profile cover photo
Profile photo
Smartson
256 followers -
Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra.
Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra.

256 followers
About
Smartson's posts

Post has attachment
Public
Hur fångar du ögonblicket? Vi söker nu 180 glada amatörfotografer som vill köpa Instax Mini 8 eller Mini 70 för halva marknadspriset, två direktbildskameror som på en gång framkallar och printar dina bilder. Dessutom har de optisk sökare och blixt. Uppdraget är busenkelt, kreativt och kul - dela dina finaste vardagsögonblick och utvärdera kamerans funktioner. 1, 2, 3 - cheese!

Ansök här senast 27 april: http://bit.ly/2ot8kt4
Photo

Post has attachment
Public
Gör vårens klipp (i dubbel bemärkelse). Vi erbjuder nu 12 testpiloter möjligheten att köpa robotgräsklipparen Viking iMow MI 422 P för halva marknadspriset - motprestationen är att under fyra veckor dela videorecensioner och utvärdera produkten. Låter det som ett gräsligt kul uppdrag?

Ansök här senast 26 april: http://bit.ly/2omxOs5

Post has attachment
Public
Möt våren STIHLrent utan sladd. Nu söker vi 12 testpiloter som är på jakt efter en batteridriven helhetslösning till sin tomt. Kanske är du nyinflyttad till villa och i behov av nya redskap? Som testpilot får du köpa ett paket med tre av STIHLs batterdrivna maskiner för halva marknadspriset - grästrimmer, lövblås och häcksax. Uppdraget är att snygga till trädgården, filma upplevelsen och utvärdera produkten. Låter det som ett upplägg för dig och dina gröna fingrar?

Ansök här senast 18 april: http://bit.ly/2p2v3x4
Photo

Post has attachment
Public
Är tandborstningen ofta en kamp? Nu har du möjlighet att skapa en ny rutin hemma med nya barntandkrämer från Jordan Kids/Junior i två spännande smaker. Vi söker 1000 testpiloter med barn mellan 0-12 år som vill delta i tandtrollsjakten och utvärdera effekt och smak.

Ansök här senast 4 april: http://bit.ly/2nvZACO
Photo

Post has attachment
Public
När var du hos optikern och provade ut nya linser senast? Nu kan du modernisera din linsanvändning och samtidigt delta som testpilot för endagslinserna iWear harmony och Synoptiks prenumerationstjänst Linser All-Inclusive™. Som testpilot får du en gratis synundersökning och provlinser för 10 dagar kostnadsfritt. Du får även en unik möjlighet att teckna linsprenumeration All-Inclusive™ i 6 månader för halva priset (totalt värde 2442 kr). Under testet delar du dina upplevelser i sociala medier och besvarar en utvärdering. Ansök senast 20 mars på smartson.se
Photo

Post has attachment
Public
Nytt mellisalternativ? Nu söker vi 3000 aktiva testpiloter som vill prova Lindahls kvargyoghurt i en av fyra smaker; Naturell, Vanilj, Jordgubb eller Mango & Kokos. Denna kvargyoghurt är utan tillsatt socker, har praktisk skruvkork och passar utmärkt till utflykten såväl som frukostbordet. Ansök på smartson.se senast 20 mars.
Photo

Post has attachment
Public
Har du en liten en som dricker välling eller är nyfiken på att prova? Vi söker 500 testpiloter som vill ha en mysig stund och testa Nestlé Min Välling Fullkorn 12 månader. Tipsa gärna vänner med barn i rätt vällingålder. Ansök senast 16 mars.
Photo

Post has attachment
Public
Vill du äta helt ekologiskt och förenkla vardagen? Var med och testa en matkasse från Årstiderna med 100% ekologiska råvaror utan tillsatser som levereras direkt till din dörr. Kassarna finns i flera varianter men har samma fokus på fräscha och bra grönsaker vare sig du föredrar kött, fisk, veganskt eller glutenfritt. Vi söker 300 jordnära testpiloter som vill prova valfri kasse för halva priset och dela sina upplevelser från middagsbordet. #smartson #årstiderna
Ansök senast 12 mars: http://bit.ly/2lYkbOM
Photo

Post has attachment
Surdeg som gör dig glad? Pågen Surdegskex finns i smakerna Naturell samt Basilika & Oregano och är ett nytt alternativ som ska passa extra bra till ost och smarriga röror. Vi söker 2000 testpiloter som tycker det är dags för snacks och vill dela sina knapriga upplevelser. #smartson #pågen #surdegskex

Ansök senast 16 januari på smartson.se: http://s.smartson.se/2j4Znqa
Photo

Post has attachment
Vegetariska nyheter - det kan väl inte falla fel? Vi söker 1200 testpiloter som vill provsmaka Falafel & Friends från Hälsans kök i tre nya spännande varianter; rödbeta, spenat eller klassisk. Vilken är du mest sugen på? Ansök senast 27 november på smartson.se #smartson #HälsansKök
Photo
Wait while more posts are being loaded