Profile cover photo
Profile photo
Smart Computer
38 followers -
Μηχανογράφηση, PC service, Web design, Εγκαταστάσεις Η/Υ, Αναβαθμίσεις, Πωλήσεις
Μηχανογράφηση, PC service, Web design, Εγκαταστάσεις Η/Υ, Αναβαθμίσεις, Πωλήσεις

38 followers
About
Posts

Post has attachment
🎮Μετά την ανακοίνωση του νέου Far Cry από την #Ubisoft στο πλαίσιο της εκδήλωσης #TheGameAwards2018 ο νέος τίτλος είναι #FarCryNewDawn και αποτελεί άμεση συνέχεια του #FarCry5.
Τα γεγονότα εκτυλίσσονται 17 χρόνια μετά από την ιστορία του Far Cry 5. Παρά την πυρηνική έκρηξη, το περιβάλλον μοιάζει πιο πράσινο και ζωντανό σε σύγκριση με ό,τι βλέπουμε συνήθως σε παρόμοια post-apocalyptic σενάρια, ενώ ο πολιτισμός μοιάζει να αναβιώνει και ο κόσμος να επουλώνει τις πληγές του.
Οι κύριοι εχθροί αυτή τη φορά φαίνεται ότι είναι δύο δίδυμες που προσπαθούν να επιβληθούν στους φιλήσυχους κατοίκους της Hope County στη Montana. Το Far Cry New Dawn θα φέρει και τη νέα λειτουργία #Expeditions που θα ωθεί τους #gamers σε μακρινά ταξίδια σε διάφορες περιοχές των #ΗΠΑ για να βρουν προμήθειες. Κάθε περιοχή θα προσφέρει μοναδικούς κινδύνους, βλάστηση και βραβεία.
➡️Το Far Cry New Dawn θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου 2019 για #Windows #PC, #XboxOne και #PS4.

💻 www.smartcomputer.gr
#smartcomputer #nikaia #smart #gamer #game #new
Add a comment...

Post has attachment
🎞Κάποιες Φορές είναι Εκνευριστικό Εκεί που Βρίσκεστε στο #Facebook στην Ροή και Χαζεύετε, Κάποιες από τις Δημοσιεύσεις οι οποίες Περιέχουν Βίντεο να Αναπαράγονται Αυτόματα.
Για να Σταματήσει Λοιπόν Αυτό Ακολουθήστε τα Παρακάτω Βήματα:
➡️Πηγαίνετε στο Βελάκι και Πατάτε "Ρυθμίσεις".
➡️Στην Συνέχεια Πηγαίνετε Γενικά ➜ Βίντεο ➜ Και εκεί Επιλέξτε Στην Αυτόματη Έναρξη Βίντεο "Όχι".
Και Τώρα δεν θα Ξεκινήσει Αυτόματα Ξανά Κάποιο Βίντεο στην Ροή του Facebook σας.

💻 smartcomputer.gr
#smartcomputer #athens #nikaia #smartphones #tech #tips #laptop #pc #tablet
Photo
Add a comment...

Post has attachment
📱Οι Κατώτερες του Αναμενομένου Πωλήσεις Συσκευών #iPhone, ιδίως στη Μεγάλη Κινεζική Αγορά, καθώς και το Ισχυρό Δολάριο που Δυσκολεύει τις Αμερικανικές Εξαγωγές, Οδήγησαν σε Μείωση για Πρώτη Φορά Εδώ και Δέκα Χρόνια στα Οικονομικά Αποτελέσματα της #Apple στη Διάρκεια του Τελευταίου Τριμήνου του 2018, το οποίο Περιλάμβανε και την Εορταστική Περίοδο.
Είναι η Πρώτη Φορά που Μέσα στις Γιορτές οι Αγορές των #Smartphones της Apple Εμφάνισαν Κάμψη. Αυτό Αναμένεται να Φέρει Μείωση στις Τιμές Ορισμένων από τα Κινητά Τηλέφωνα της, Κάτι που έχει Γίνει Μόνο άλλη μία Φορά στη 12ετή Ιστορία των iPhones, το 2007, λίγο μετά το «Ντεμπούτο» τους.
➡️Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, Άφησε να Εννοηθεί ότι, για να Τονωθούν οι Πωλήσεις των iPhones, θα Μειωθούν οι Τιμές τους σε Ορισμένες Χώρες, Χωρίς να Διευκρινίσει όμως σε Ποιες.

💻 www.smartcomputer.gr
#smartcomputer #nikaia #tech #news
Photo
Add a comment...

Post has attachment
🎮Η ομάδα ανάπτυξης Starbreeze σε επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως το Overkill’s The Walking Dead θα διατεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 8 Φεβρουαρίου για #PS4 και #XboxOne.
➡️Το παιχνίδι θα υποστηρίζει Co-op για 2-4 παίκτες, με τον καθένα να αναλαμβάνει έναν διαφορετικό ρόλο.

💻 www.smartcomputer.gr
#smartcomputer #nikaia #smart #gamer #game #new #overkills #thewalkingdead
Photo
Add a comment...

Post has attachment
🕹Και σε ποιον δεν έχει συμβεί να μην λειτουργεί σωστά το Play Store ή να βγάζει συνέχεια κάποιο μήνυμα.
➡Δείτε λοιπόν στα παρακάτω βήματα τι μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα:

1. Κάντε ένα απλό ανοιγόκλεισμα του WiFi σας και προσπαθήστε πάλι να ανοίξετε την εφαρμογή.Αν δεν διορθώθηκε το πρόβλημα προχωράτε στη παρακάτω λύση.

2. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις στην Διαχείριση εφαρμογών και βρίσκετε το Play store επιλέγετε εκκαθάριση της μνήμης Cache και εκκαθάριση δεδομένων και δοκιμάζετε να ξανανοίξετε το Play store.

3. Ενημερώστε το Play store στην τελευταία έκδοση του.

4. Ενεργοποιήστε τον Download Manager ή Διαχείριση λήψεων αν είναι απενεργοποιημένος. Πηγαίνετε:Ρυθμίσεις ➜ Εφαρμογές ➜ Διαχειριστής Εφαρμογών ➜ Όλες ➜ Διαχείριση λήψεων(Download Manager Settings) ➜ Apps / Application Manager ➜ All ➜ Download Manager (Η διαδρομή που θα εφαρμόσετε τις ρυθμίσεις διαφέρει σε κάθε λειτουργικό Android).

5. Κάντε επανεγκατάσταση του Play store.

6. Κάντε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

💻 smartcomputer.gr
#smartcomputer #athens #nikaia #google #playstore #smartphones #tech #tips
Photo
Add a comment...

Post has attachment
📱Το #Facebook Σχεδιάζει να Ενοποιήσει τις Εφαρμογές #Instagram, #WhatsApp και #Messenger.
Αν και θα Διατηρήσουν την Αυτονομία τους, σε ένα Βαθύτερο Επίπεδο θα είναι Δυνατό πλέον τα Μηνύματα των Χρηστών να «Ταξιδέψουν» Ανάμεσα στις Τρεις Υπηρεσίες.
Μόλις το Σχέδιο Ολοκληρωθεί έως το Τέλος του 2019 ή στις Αρχές του 2020, ένας Χρήστης του Facebook θα είναι σε Θέση να Επικοινωνήσει Απευθείας με έναν άλλο Χρήστη, που π.χ. έχει μόνο Λογαριασμό WhatsApp, κάτι Αδύνατο Σήμερα, καθώς οι Τρεις Επιμέρους Εφαρμογές δεν έχουν Κάποιο Κοινό Πυρήνα.
Στόχος του Ζάκερμπεργκ είναι να Καταστήσει τις Υπηρεσίες του πιο Χρήσιμες και να Αυξήσει τον Χρόνο που οι Χρήστες Περνούν σε Αυτές. Παράλληλα, το Facebook Χάρη στην Ενοποίηση θα Μπορεί να Ανταγωνισθεί πιο Αποτελεσματικά με την #Google και την #Apple.

💻 www.smartcomputer.gr
#smartcomputer #nikaia #tech #news
Photo
Add a comment...

Post has attachment
🎮Μία Μέρα Έμεινε Ακόμα για την Κυκλοφορία του Kingdom Hearts 3 που Όλοι Περιμένουμε!! Tα Παιχνίδια Kingdom Hearts Πάντα Έδιναν Ιδιαίτερη Έμφαση στην Ιστορία και το Kingdom Hearts 3 πάει ένα Βήμα Παραπέρα. Όπως Ανακοίνωσε η Square Enix, το Kingdom Hearts 3 θα Εμπλουτιστεί με Επίλογο σε Μορφή Βίντεο, Καθώς και άλλο ένα Σεναριακό Βίντεο που προς το Παρόν είναι Μυστικό.
Το Kingdom Hearts 3 Βγαίνει 29 Ιανουαρίου 2019 για PS4 και Xbox One.

💻 www.smartcomputer.gr
#smartcomputer #nikaia #smart #gamer #game #new #kingdomheartsIII
Add a comment...

Post has attachment
⌨️Όπως είχαμε Αναφέρει σε Παλαιότερο Post το Ψηφιακό Έγκλημα έχει Αυξηθεί Αρκετά και Προκειμένου να Παραμείνουν Προστατευμένοι οι Χρήστες, η #Kaspersky #Lab Συνιστά:
➡️Δώστε Ιδιαίτερη Προσοχή και μην Ανοίγετε Κανένα Ύποπτο Αρχείο ή Συνημμένο που Προέρχεται από Άγνωστες Πηγές.
➡️Μην Κατεβάζετε και Εγκαθιστάτε Εφαρμογές από μη Αξιόπιστες Πηγές.
➡️Μην Κλικάρετε σε Links που Λαμβάνετε από Άγνωστες Πηγές και Ύποπτες Διαφημίσεις στο Διαδίκτυο.
➡️Δημιουργήστε Ισχυρούς Κωδικούς Πρόσβασης και μην Ξεχνάτε να τους Αλλάζετε Τακτικά.
➡️Εγκαθιστάτε Πάντα Ενημερώσεις. Ορισμένες από Αυτές Ενδέχεται να Περιέχουν Κρίσιμες Διορθώσεις Ζητημάτων Ασφαλείας.
➡️Αγνοήστε τα Μηνύματα που Ζητούν να Απενεργοποιήσετε τα Συστήματα Ασφάλειας για το Λογισμικό του #Office ή για το Λογισμικό Προστασίας από Ιούς.
➡️Χρησιμοποιήστε μια Ισχυρή Λύση Ασφάλειας Κατάλληλη για τον Τύπο του Συστήματός σας.

💻 smartcomputer.gr
#smartcomputer #athens #nikaia #pc #computers #laptops #tech #tips
Photo
Add a comment...

Post has attachment
🎮Στις 25 Ιανουαρίου 2019 η Capcom θα Κυκλοφορήσει το Πολυαναμενόμενο Remake του Resident Evil 2 στα #PC, #PS4 και #XboxOne.
➡️Ήρθε η Ώρα να Επιστρέψεις στη Raccoon City, με το Remake του Resident Evil 2. Ένα Παράξενο Γεγονός Συνέβη στις Παρυφές ενός Αμερικανικού Προαστίου, την Raccoon City. Ένα Τρομερό Περιστατικό στην Απομονωμένη Έπαυλη Spencer στα Βουνά Arklay Μεταμόρφωσε Γρήγορα την Αστική Μητρόπολη σε έναν Ζωντανό Εφιάλτη Τόσο για τους Κατοίκους Όσο και για τους Επισκέπτες. 20 Χρόνια Μετά την Αρχική Κυκλοφορία του Resident Evil 2, Ήρθε η Ώρα να Ξαναζήσεις τον Εφιάλτη.

💻 www.smartcomputer.gr
#smartcomputer #nikaia #smart #gamer #game #new #residentevil2
Add a comment...

Post has attachment
💻Σε Υψηλά Επίπεδα Διατηρήθηκε το Ψηφιακό Έγκλημα και το 2018, Καθώς το 30% των Υπολογιστών σε Παγκόσμιο Επίπεδο Αντιμετώπισε Τουλάχιστον μία Κακόβουλη Απειλή στο Διαδίκτυο, Σύμφωνα με τα Στοιχεία της #Kaspersky #Lab για τους Πρώτους 10 Μήνες του Έτους.
Από τα Στοιχεία Προκύπτει, ότι τα Συστήματα της Εταιρείας Εμπόδισαν 1.876.998.691 Επιθέσεις, που Προκλήθηκαν από Διαδικτυακούς Πόρους Εγκατεστημένους σε Όλον τον Κόσμο.
Οι Αναλυτές της Kaspersky Lab Αναφέρουν: «Το Ποσοστό των Ανιχνεύσεων #Backdoors και Trojan-Ransom μας Δείχνουν, ότι οι Κακόβουλοι Φορείς Βρίσκονται σε Συνεχή Αναζήτηση Νέων Τρόπων, για να Θέσουν σε Κίνδυνο τις Συσκευές των Θυμάτων και να Βγάλουν Λεφτά από Αυτές»

💻 www.smartcomputer.gr
#smartcomputer #nikaia #tech #news
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded