Profile cover photo
Profile photo
Slotenmaker 365 Amsterdam
7 followers
7 followers
About
Slotenmaker 365 Amsterdam's posts

Post has attachment
Is uw huissleutel uit uw jas- of broekzak gevallen? Moest u iets uit uw tas halen waardoor uw huissleutel uit uw tas is gevallen? Als u uw huissleutel kwijt bent, dan is dit een naar gevoel. Het is niet mogelijk om in uw eigen huis te komen. Stel u daarnaast eens voor dat iemand anders de sleutel dichtbij uw huis heeft gevonden en met deze sleutel probeert in te breken?

Raak niet in paniek, maar bel Slotenmaker 365. Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse om uw deur 100% schadevrij te openen. Heeft u geen reserve huissleutel meer? Of voelt u zich niet meer veilig in uw eigen woning, nadat u uw huissleutel verloren bent ? Naast  het openen van deuren vervangen wij ook sloten.

Post has attachment
Kosten sloten vervangen van Slotenmaker Amsterdam 365 ontdekken? U profiteert bij Slotenmaker 365 altijd van vaste lage slotenmaker kosten en gratis extra services. Wij hanteren een dag- en een nachttarief.

Sloten vervangen kosten
Sloten vervangen kosten
Het dagtarief geldt van 08.00 uur ‘s ochtends tot 20.00 uur ‘s avonds en bedraagt slechts 60 euro. Het nachttarief bedraagt slechts 90 euro en is van kracht tussen 20:00 uur ‘s avonds en 08:00 ‘s ochtends. Naast onze vaste lage tarieven krijgt u bij slotenmaker 365 Amsterdam een heleboel service.

Post has attachment
Tarieven Slotenmaker Amsterdam 365 ontdekken? U profiteert bij Slotenmaker 365 altijd van vaste lage slotenmaker kosten. Wij hanteren een dag- en een nachttarief. Het dagtarief geldt van 08.00 uur ‘s ochtends tot 20.00 uur ‘s avonds en bedraagt slechts 60 euro.

Het nachttarief bedraagt slechts 90 euro en is van kracht tussen 20.00 uur ‘s avonds en 08.00 uur ‘s ochtends. Naast onze vaste lage tarieven krijgt u bij Slotenmaker 365 Amsterdam een heleboel service naast onze standaard werkzaamheden.

Post has attachment
Heeft u een woning of bedrijfspand in Amsterdam Oost? Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? Bijvoorbeeld omdat u buitengesloten bent of omdat er bij u ingebroken is? Voor het vervangen, plaatsen en repareren van sloten belt u met Slotenmaker Amsterdam Oost.

Dat is de expert op het gebied van sloten en inbraakpreventie in Amsterdam Oost. Voor het 100% schadevrij openen van deuren en voor het plaatsen en vervangen van sloten staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

Post has attachment
Staat u voor een dichte deur? Wat de reden dan ook is, de Slotenmaker 365 helpt u uit de brand. Binnen 30 minuten staat een van onze slotenmakers naast u. In 95% van de gevallen is uw slot binnen 8 minuten geopend!

Wij openen uw slot 100% schadevrij dankzij de jarenlange ervaring van onze slotenmakers.

Post has attachment
U wilt graag een nieuw slot. U hebt dan twee keuzes: U vervangt zelf uw slot of u laat uw slot vervangen. Wilt u zelf uw slot vervangen? Hier krijgt u per soort slot een hele handleiding hoe u dat doet. Wilt u het liever laten doen? Kies dan voor Slotenmaker 365 Amsterdam. Wij vervangen alle sloten. Binnen no time hebben wij uw nieuwe slot geïnstalleerd.

Post has attachment
Is uw slot kapot doordat uw sleutel in het slot afgebroken is? Heeft u een defect slot omdat er een (poging tot) inbraak gepleegd is? Of heeft u een kapot slot doordat het slot oud en versleten is? Er zijn veel oorzaken voor een kapot slot te bedenken.

Voor u is het echter het belangrijkste dat uw deur weer op slot kan en van slot te halen is. Een slot maken is voor Slotenmaker 365 Amsterdam een dagelijkse bezigheid. Dit doen wij dan ook met gemak. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Met heel veel extra service.

Post has attachment
U bent uw sleutels verloren. Dat is natuurlijk niet fijn. Het is voor u onmogelijk om uw huis binnen te gaan. Er is nog een nadeel als u uw sleutels verloren bent. Misschien vind iemand ze die kwaad in de zin heeft. Dankzij uw sleutels is diegene zo bij u binnen.  Slotenmaker 365 opent en vervangt uw slot. Uw problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Post has attachment
Bent u uw sleutel vergeten? Of heeft u uw sleutel in huis laten liggen? Geen paniek. U komt makkelijk uw huis binnen door contact te zoeken met Slotenmaker 365 Amsterdam.

Uw deur wordt snel geopend door een vriendelijke slotenmaker met vele jaren ervaring in het openen, repareren, vervangen en plaatsen van sloten. Het openen van uw deur gebeurt 100% schadevrij en in 95% van de gevallen al binnen 8 minuten. 

Post has attachment
De deur is al dichtgevallen, maar de sleutel zit nog aan de binnenkant in het slot. Nu komt u uw pand of woning niet meer in. Dat is erg vervelend. Verkeert u in deze situatie? Sleutel binnenkant deur laten zitten?

Schakel de hulp in van de snelste slotenmaker van Amsterdam die ook nog eens gespecialiseerd is in het openen van alle soorten sloten. Wij openen uw deur volledig schadevrij en in 95% van de gevallen binnen 8 minuten.  
Wait while more posts are being loaded