Profile cover photo
Profile photo
Siteman
7 followers -
Siteman er et fremtidsrettet digitalt byrå med kompetanse i alle ledd. Vi kombinerer brukeropplevelse og design med unik teknologi. La deg begeistre på mobil, nettbrett og desktop!
Siteman er et fremtidsrettet digitalt byrå med kompetanse i alle ledd. Vi kombinerer brukeropplevelse og design med unik teknologi. La deg begeistre på mobil, nettbrett og desktop!

7 followers
About
Siteman's posts

Post has attachment
Skal vi stole på Stian mon tro?

Post has attachment
Vi takker Eivind Lund, Netlife Research og Lise Foss Andersen, Mester Grønn AS for to inspirerende foredrag på Isachsen stadion på morgenkvisten i dag.

Vi retter en spesiell takk til Mjøndalen Fotball som i kjent dugnadsånd stilte sine lokaler til rådighet, og selvfølgelig Bakermester Klausen AS som serverte fersk kneip og nybakte skolebrød.

Vi takker selvfølgelig også alle deltagerene som valgte å spise frokosten sin sammen med oss i Siteman i dag. Dette vil vi gjøre mer av!
PhotoPhotoPhoto
2015-10-13
3 Photos - View album

Post has attachment
Visste du at Mester Grønn AS sin viktigste oppgave er å skape blomsterglede for deg og dine? Denne oppgaven tar de virkelig på alvor med et nettsted som rett og slett oser av blomsterglede!

Sjekk ut www.mestergronn.no

Våre fingre har aldri vært grønnere i Siteman. Vi er stolte av å utfordre og bidra til at vår mangeårige samarbeidspartner nok en gang setter standarden i blomsterbransjen. Gjennom å engasjere, inspirere og fremheve de sterke verdiene Mester Grønn er tuftet på har vi utviklet en nytenkende digital handle- og nyttetjeneste.

Konseptet strekker seg langt forbi det å bare være en nettbutikk. Sammen med Mester Grønn har vi skapt et digitalt blomsterunivers der dialog, kompetansedeling og lidenskap for blomster vil bidra til lojale og engasjerte kunder.

Like mye som vi gleder oss over å lansere dette nettstedet ser vi frem til å fortsette som Mester Grønns sparringspartner i veien mot nye digitale høyder!
Photo

Post has attachment
Gjennom det foregående året har vi jobbet iherdig med å redefinere Siteman. Vi er stolte av å presentere ny profil, nye nettsider samt et forbedret tjenestetilbud.

Smarttelefonen og nettbrettets inntog har endret markedet totalt. Det holder ikke lenger å kun være tilgjengelig på desktop. Sitemans nye nettsider er utviklet spesielt med tanke på den økende mobilbruken. Vi oppfordrer alle til å besøke våre nye nettsider, såvel på mobil og nettbrett som på desktop. Vi håper du liker det du ser. 

Se vår nye nettside: http://www.siteman.no/
Photo

Post has attachment
Siteman gratulerer Quality Hotel Olavsgaard med nye websider med Siteman CMS og webdesign fra Createurene http://www.olavsgaard.no/

Post has attachment
Siteman har i samarbeid med Oktan laget ny responsiv kampanjeside for Leca på www.leca.no med Siteman WP Framework #wordpress
Wait while more posts are being loaded