Profile cover photo
Profile photo
Silver Church
171 followers -
Gastropub, restaurant, reason to party
Gastropub, restaurant, reason to party

171 followers
About
Posts

Post has attachment
În fiecare luni, la Silver Church cumperi o bere și noi îți mai dăm încă una din partea casei. Da, chiar orice bere avem noi în meniu, toate sunt la ofertă. https://goo.gl/dsvFbd
Hai și tu!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
1/23/17
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
It's a day for cheesecake and warm tea.
Add a comment...

Post has attachment
Astăzi, de la ora 18.00, toate berile de la Silver Church sunt la jumătate de preț. Hai și tu. #beermemonday
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Marțea viitoare ne revedem pentru o nouă etapă în evoluția evenimentului nostru de întâlniri. Cu un plus de socializare și cu un speaker surpriză. Înscrieri pentru eveniment aici: https://goo.gl/YzokWa
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dacă ar fi să descrii seara de vineri, suntem convinși că ai exprima în cuvinte cât mai bine alese de tine acea descătușare de monotonie. De la job, de pe stradă, de acasă, de oriunde te simți în jurul unor task-uri repetitive de rezolvat.
Vineri e acea zi în care totă energia acumulată în timpul zilelor lucrătoare se transformă într-o energie benefică, de libertate. Noi condimentăm totul cu muzică bună, mâncare bună și bun gust. Și îmbrăcăm acest concept într-un nume destul de sugestiv, dătător de bine. BINERI.

Programul acestei seri s-a schimbat puțin față de petrecerea cu care erați obișnuiți înainte de transformarea Silver Church.
Astfel, de la ora 18.00 până la ora 23.00 clubul nostru are un vibe de lounge, prielnic socializării cu prietenii. Bucătăria noastră este deschisă, meniul vă stă la dispoziție, puteți să-l urmăriți chiar înainte de a pleca de acasă pe site-ul http://silver.church/ Muzica liniștită o să vă țină companie.

De la ora 23.00, Silver Church are program de club. Volumul muzicii va crește considerabil, playlist-ul devine mai alert, iar de acest lucru se vor ocupa DJ-ii rezidenți ai clubului.

Intrarea pentru această seară este liberă.
Pentru rezervări: 0723 379 026 (Victor)
http://silver.church/
Add a comment...

Post has attachment
Vinul te face să iubești chiar și când e o zi specială sau nu, te face să scrii, să admiri, să visezi.

Te ademenim astfel la Silver Church cu sunetul acela de turnat de vin în pahare.


... unui pahar sau sticle de vin îi trebuie o pereche, așa că de ce nu i-am oferi noi una? Adică, la fiecare pahar sau sticlă de vin cumpărate de tine, noi îți mai oferim un pahar/sticlă din același sortiment, din partea casei. Fie că e doar pentru tine, pentru prietenul sau prietena ta, pentru crush, logodnic sau logodnică, soție, soț, friend with benefits, iubit, partener de #lugulugu și alte categorii în care poate intra o pereche.
Intrarea la petrecere e liberă. De muzică se va ocupa al nostru Silviu, cu disco, funk și nu-dance.

Meniul nostru de mâncare vă va sta și el la dispoziție. Chiar cu 20% reducere pentru ce comandați din mâncărurile noastre gustoase.
Vă așteptăm cu drag.
Intrarea este liberă.
http://silver.church/
Add a comment...

Post has attachment
"One does not simply end Monday without a beer." Asta se pare că spunea Boromir în Lord Of The Rings, dar a intevenit autocorrect-ul în subtitrare și s-a pierdut tot farmecul.

Ei bine, da. În fiecare luni începând cu ora 18.00, Silver Church vine în întâmpinarea voastră cu o ofertă mai mult decât spumoasă. Astfel, dacă veți cumpăra o sticlă de bere Holsten, Tuborg, Carlsberg, Guinness sau cidru Somersby, noi vă dăm încă una din partea casei. Gratis. Poate să fie pentru tine, poate să fie pentru prietenul pe care l-ai adus la noi sau pentru altcineva. Un alt plus al acestei oferte? Merge de minune cu ce avem noi prin bucătărie, fie că sunt porțiile mari de #nomnomwedges sau Boulettes de Pommes de Terre, fie că sunt burgerii imens de gustoși și generoși. Sau, hmmm, alegerea este de partea voastră, meniul poate fi consultat aici fără niciun fel de problemă http://silver.church/meniul-silver-church-mancare/.

Lasă-ți prietenii să știe de această zi și hai să facem lunea mai interesantă și mai plină de bere.
Intrarea este liberă.
Add a comment...

Post has attachment
Ce e azi? E Beer Me Monday la Silver Church. Înseamnă că berea e la jumătate de preț și e încă vară.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Socializare, prietenie, competitivitate, toate odată sau pe rând au creat seara de duminică, 4 septembrie, pentru Board Games la Silver Church.
Avem Cards Against Humanity, Exploding Kittens, Catan, Monopoly, Activity, Dixit, Rummy, cărți de joc și alte asemenea.
Ne vedem duminică seară, începând cu ora 18.00
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded