Profile cover photo
Profile photo
Shafyqah Azahar
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
EKSTRAK DAUN PANDAN DARI BIO NUTRICIA EXTRACT
Assalamualaikum EKSTRAK DAUN PANDAN DARI BIO NUTRICIA EXTRACT | hi, zaman sekarang semua nak mudah dan cepat kan? taksangka sha jumpa satu benda magik ni 😂 eh nak tahu ke benda apa? korang pernah dengar pasal ekstrak daun pandan? memang setiap rumah WAJIB ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI MAKARONI CARBONARA PALING MUDAH & RINGKAS
Assalamualaikum RESEPI MAKARONI CARBONARA PALING MUDAH & RINGKAS | Hi, tiba tiba terasa nak makan makanan itali pulak 😂 biasalah tekak ni memang mengada sikit, padahal tadi dah makan nasi goreng ayam tapi takhabis pun sebab rasa kenyang pastu bila balik te...
Add a comment...

Post has attachment
TRYING SANGKAYA @ BOAT NOODLE
Assalamualaikum TRYING SANGKAYA @ BOAT NOODLE | hi! lama rasanya tak cakap pasal makanan 😂 memang asyik keluar je tapi asyik makan benda sama ja setiap kali keluar. itu malas nak update tu. so! rabu lepas sha kluar, jadi bila keluar haruslah cari makan kan...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
GINCOSAN MEMBANTU MENINGKATKAN PRODUKTIVITI
Assalamualaikum GINCOSAN MEMBANTU MENINGKATKAN PRODUKTIVITI | Hi! sejak sejak tak berkerja ni, masa tidur sha memang takpernah tetap 😪 kadang kadang rasa letih sangat, letih badan & letih mental. tapi sebaik sha diperkenalkan dengan 1 produk ni 👉 GINCOSAN...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
DYNAMIC BRIGHTENING MASK DARI DR. GLAMOGENIC
Assalamualaikum DYNAMIC BRIGHTENING MASK DARI DR. GLAMOGENIC | hi, tahun baru, skincare pun haruslah baru & one of my fav skincare is sheet mask ❤ walaupun sheet mask kat rumah dah banyak tapi masih nak beli 😂 kononnya nak dijadikan stok so yeah~ sha pun t...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded