Profile cover photo
Profile photo
Sensor Partners BV
10 followers
10 followers
About
Sensor Partners BV's posts

Post has attachment
Bekijk hier de demonstratievideo van de Bridgescout, het brughoogte-signaleringssysteem voor binnenvaartschepen, ontwikkeld door Sensor Partners.

Post has attachment
microsonic lanceert een volledig nieuwe serie ultrasoon sensoren met losse zender en ontvanger. In deze opstelling worden zender en ontvanger recht tegenover elkaar geplaatst. Op deze manier kunnen alle objecten, ongeacht de vorm/kleur/transparantie, worden gedetecteerd met een schakelfrequentie tot 500 Hz. ews- is bij uitstek geschikt in snelle detectietoepassingen van objecten op bijvoorbeeld transportbanden, waarbij optische sensoren te wensen overlaten en een reguliere ultrasoon sensor niet snel genoeg is. De ews-serie is beschikbaar in kunststof M18 of miniatuur kubusbehuizing, met een bereik van maximaal 500 mm.
Photo

Post has attachment
SMP 8500 MG J fotoceltaster tot 1 meter, de industriële standaard

Deze fotocel staat bekend om de bijzonder hoge ongevoeligheid voor vervuiling, water en omgevingslicht. Uit voorraad beschikbaar in kunststof of RVS, met een connector of vaste kabel.
Photo

Post has attachment
Onze microsonic ultrasoon sensoren uit voorraad leverbaar

Met onze 25 jarige samenwerking tussen Sensor Partners en microsonic kunnen wij stellen expert te zijn op het gebied van industriële ultrasoon sensoren. Onze ervaring reikt tot in een grote diversiteit aan applicaties en industrieën.

Wij leveren een groot deel van het uitgebreide assortiment standaard uit voorraad en kunnen u daarmee direct van dienst zijn
Photo

Post has attachment
Laser sensor met tandem- & anti-botsfunctie voor bovenloopkranen

De budgetvriendelijke LAM 5.x serie bevat de LAM 5.21 laser afstand sensor, met specifieke functies ontwikkeld voor het gebruik op bovenloopkranen. De sensor wordt ingezet voor het continue bewaken van de afstand tussen twee bovenloopkranen en/of het voorkomen van botsingen wanneer de kranen elkaar naderen. Het bereik van de sensor bedraagt 70 m. en beschikt over een 4-20 mA uitgang, 2 digitale uitgangen en 3 digitale ingangen.
Photo

Post has attachment
Gekalibreerde kleurmeting met 3 analoge L*a*b* uitgangen
 
De nieuwe serie SPECTRO-3-MSM kleurcontrole-sensoren beschikken over 3 analoge uitgangen die de absolute kleurmeting als L*a*b* waarden uitsturen. Voorzien van een gekalibreerde lichtbron met D65 diodes is de sensor geschikt voor inline kleurmetingen en kleurherkenning, waar andere kleursensoren enkel geschikt zijn voor een verschilmeting.
Photo

Post has attachment
Nieuwe generatie nauwkeurige laser-triangulatie sensoren:

De nieuwe XL serie L-LAS-LT sensoren onderscheiden zich dankzij de nieuwe micro-processor, in snelheid, nauwkeurigheid en meetbereik. De sensoren maken nieuwe applicaties mogelijk, waarin tot op heden noodzakelijk concessies werden gedaan op 1 of meer van deze eigenschappen. 

Nauwkeurigheid tot 80 µm, meetfrequenties tot 1,5 kHz en meetbereik tot 1,4 meter. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden in uw applicatie.
Photo

Post has attachment
Met onze D-LAS laser zender/ontvanger sensoren ben je in staat om tot 300 kHz objecten te schakelen. Dit is niet alleen handig in snelle toepassingen met kleine objecten, maar wordt ook gebruikt om zeer nauwkeurig diameters en spaties te bepalen in processen waarbij producten met een vaste snelheid voorbij komen. Via een analoge ingang stel je een threshold in. Ook volledig transparante materialen worden moeiteloos gedetecteerd.
Photo

Post has attachment
In applicaties waar ruimte zeer beperkt is, maar je een nauwkeurige niveau- of afstandmeting nodig hebt, is de sks- ultrasoon sensor de oplossing. De behuizing is slechts 12x16x33 mm. Het bereik van 20 - 250 mm wordt uitgestuurd naar 0-10 Vdc of 4-20 mA signaal. Met 1 simpele druktoets zijn instellingen te maken, zoals het inleren van het analoge bereik of het inverteren van de karakteristiek. 
Photo

Post has attachment
De vork fotocellen (OFS) van Telco Sensors zijn er in 9 steekgroottes tussen de 2 mm en 220 mm en staan bekend om de stevige vuil- en waterbestendige aluminium behuizing (IP67). Met een max. schakelfrequentie van 5 kHz, een resolutie van 0,4 of 1,5 mm en de instelbare gevoeligheid, ben je in staat om kleine onderdelen snel en nauwkeurig te detecteren. Met de High Gain uitvoering van de OFS serie zijn ze zelfs inzetbaar in omgevingen met veel vervuiling en water. 
Wait while more posts are being loaded