Profile cover photo
Profile photo
sHaRiNa eLyaNa
4,859 followers -
www.opzzpinky.my
www.opzzpinky.my

4,859 followers
About
Posts

Post has attachment
Giveaway Let's Beauty By Apekinah.com
jom join GA ini sehingga 31 January, wish me good luck ya
Add a comment...

Post has attachment
Printcious - Jadikan Hadiah Korang Ekslusif
Printcious - Jadikan Hadiah Korang Ekslusif | Assalamualaikum guys, korang nak tahu tak satu laman web yang boleh jadikan hadiah korang ekslusif hanya dengan harga yang berpatutan? eh mestilah nak kan, lagi-lagi yang suka shopping online macam sha hihi..ter...
Add a comment...

Post has attachment
Simple mistakes to avoid if you want to sell your property quick
When it comes to selling your home, it can be time-consuming for first-timer. Besides, it can be emotionally exhausting and challenging if during the process of selling is handed roughly which might end you up in small claims tribunal. When you end up in sm...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com
Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk g...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2019 - Azam 2018 Tercapai
Selamat Tahun Baru 2019 - Azam 2018 Tercapai | Assalamualaikum tahun baru, macam biasa lambat update haha, sha agak busy kebelakangan ni memandangkan mertua sha datang rumah time cuti sekolah ni, memang tiada masa nak buka laptop..apapun masih belum terlamb...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Akhir Tahun 2018 by Lady in Red Planner
Pemenang 1 hingga 4 akan memenangi Mini Designer Perfume. Seorang pemenang Hadiah Misteri.  14 Disember 2018 hingga 23 Disember 2018
Add a comment...

Post has attachment
IC Saya Digunakan Tipu Bisnes Cadar
IC Saya Digunakan Tipu Bisnes Cadar| Assalamualaikum guys marah betul dengan seorang peniaga online yang gunakan IC orang lain untuk buat bisnes..eh ko makan duit haram lah..takkan kemana juga rezeki haram ko dapat tu..aishh geram nyaaa Ok sha mengaku perna...
Add a comment...

Post has attachment
Anakku Ikut Muka Babanya
Anakku Ikut Muka Babanya | Assalamualaikum hi guys hihi, lagi cerita pasal edan, sejak lahir lagi semua orang cakap muka edan sebijik macam muka babanya, kecuali lesung pipit dikedua pipinya, itu ikut umie haha, baba dulu masa lahir pun putih, tapi lawan la...
Add a comment...

Post has attachment
Nak Bagi Hadiah Apa Dekat Mom To Be?
Nak Bagi Hadiah Apa Dekat Mom To Be? | Assalamualaikum, hi guys rasa senang sikit nak update blog bila edan dah tidur haha..sebelum kejap lagi dia bangun bagus sha siapkan cepat-cepat entry ni, mesti ada kawan korang yang tengah mengandung, lagi-lagi anak p...
Add a comment...

Post has attachment
Rezeki Mengandung Serentak 3 Kawan Baik
Rezeki Mengandung Serentak 3 Kawan Baik | Assalamualaikum macam funny ja tajuk entry sha tapi korang..betul tauu mengandung secara serentak 3 kawab baik ni kira macan bff goals la kann..ka terjangkit? Ni sha nak share dekat korang bukan story orang tau..ini...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded