Profile cover photo
Profile photo
sHaRiNa eLyaNa
4,861 followers -
www.opzzpinky.my
www.opzzpinky.my

4,861 followers
About
Posts

Post has attachment
Blogwalking Time #August2018
Assalamualaikum guys, jom kita main blogwalking, sha dah lama tak join BW, asyik line down ja sejak pindah rumah ni, siapa nak join klik banner ya..have fun
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com
Assalamualaikum, Giveaway dari orang sabah, hi cikgu diyana, kalau berkenan marilah join group sabahan; http://www.sabahanblogger.com /, letakkan no hp tuk sha masukkan dalam group whatsapp, jangan risau sha xpublish punya hihi, eh teriklan sebentar guys, b...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Bloglist Blog Nieyl
Assalamualaikum guys, salam isnin yang indah, lama sha menyepi tanpa join segmen kan, ok segmen kali ini sangat simple, mesti support tauu hihi nak join kliklah banner :)
Add a comment...

Post has attachment
Isteri Hatinya Penuh Rahsia
Kadang-kadang dia sanggup pendam sendiri segala luka,  Sakit macam mana hatinyaa, takkan sekali cerita kepada keluarga, Walau suami buat hal, tetap dia sembunyikan dengan senyuman, Walau hidup susah, makan hati, dia simpan dan tidak menjadi untuk minta simp...
Add a comment...

Post has attachment
Generation 3 Colla - Selamat Tinggal Kulit Bermasalah
Generation 3 Colla - Selamat Tinggal Kulit Bermasalah   | Assalamualaikum, cuaca tidak menentu sekarang membuatkan kulit kita semakin bermasalah, epsss, faktor makanan juga cenderung kepada masalah kulit tauuu, tapi kita ni takut nak cuba supplement, maklum...
Add a comment...

Post has attachment
Generation 3 Colla - Selamat Tinggal Kulit Bermasalah
Generation 3 Colla - Selamat Tinggal Kulit Bermasalah   | Assalamualaikum, cuaca tidak menentu sekarang membuatkan kulit kita semakin bermasalah, epsss, faktor makanan juga cenderung kepada masalah kulit tauuu, tapi kita ni takut nak cuba supplement, maklum...
Add a comment...

Post has attachment
Lirik Lagu Sumandak Sabah - Marsha ft Velvet
Jalan-jalan di Tamu Tuaran, Silik-silik baju tradisi Unduk Ngadau, Tidak sabar mau tunggu Tadau Gao Kaamatan, Ramai sumandak-sumandak sibuk menunggu. Omingi-gingzoh zi bakal Unduk Ngadau, Berlinggang-linggang Linangkit dan Lilimbo, Aragang-ragang oh monung ...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Kemas Kini Pendapatan PTPTN melalui Handphone Anda
Cara Kemas Kini Pendapatan PTPTN melalui Handphone Anda | Assalamualaikum, iya untuk peminjam PTPTN, kerajaan PH mengumumkan berita baik dimana penangguhan bayaran pinjaman sehingga gaji peminjam RM4000 ke atas dikecualikan dari blacklist, tapi guys bunga d...
Add a comment...

Post has attachment
Raya Berdua 2018
Raya Berdua 2018 | Assalamualaikum hi guys, habis dah raya, dan sha baru nak up entry hari raya haha..sha tersangat excited dapat beraya berdua bersama suami, InsyaAllah tahun depan raya bertiga dengan baby... Tema raya tahun ini adalah peach, maklumlah ray...
Raya Berdua 2018
Raya Berdua 2018
opzzpinky.my
Add a comment...

Post has attachment
Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan BolehCompare
Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan BolehCompare | Assalamualaikum, hi guys, salam ramadhan yang ke 21, sedar tak sedar kita semakin menghampiri bulan kemenangan umat Islam setelah berpuasa selama sebulan, mesti para suri rumah amnya berpusu-pusu membuat kuih...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded