Profile cover photo
Profile photo
rubydotmy
1,784 followers -
Ruby.My Malaysia Lifestyle Blogger
Ruby.My Malaysia Lifestyle Blogger

1,784 followers
About
Posts

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Alahai comelnya promo camni. Ruby masih lagi amalkan promo set selepas bersalin tu je. Hehe. Nanti nak tengok produk tambahan yang lain juga.
Promosi Cantik Raya 2018
Promosi Cantik Raya 2018
shidotdotcom.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Masyaallah sisturrrr banyaknya gambar makanan. Tergugat Iman kita. Hahaha. Harga bawah RM 100 utk makanan banyak macam tu. Wuwuwuw. Kalau ke Penang. InsyaAllah akak pergi sini. Ada banyak menu kegemaran akak. Yummyy
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Suka hotel yang ada permandangan luar macam tu pada waktu malam. Akak kalau travel kebanyakannya suka cari hotel yang ada semua fasiliti lengkap, makan pagi petang malam sedap dan selesa katilnya. Nak sight seeing dah jarang dah buat. Banyak masa di bilik dan rehat. Hahaha. Nanti bleh cuba the olive tree ni. Hehe
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Tak pernah cuba jenama ni. Cantik bungkusan dan survey harga pun tak la mahal sangat. Suka produk dari Korea sebab jenis yang melembabkan. Nanti ruby nak cuba facial mak tu. Sekarang sibuk uruskan anak. Krim malam pun tak sempat pakai. So pakai facial mask je le. Hehe
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Produk yang bagus untuk penjagaan muka. Scrub juga penting. Cuma jangan terlalu kerap menggunakannya nanti kulit terlalu kering. Scrub ni bleh bersihkan kulit kering dan pori. Hehe. Semoga cantik selamanya.
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Mak ruby suka kalau pergi berurut dan facial. Ruby pun tengah cari lokasi sesuai untuk ruby, mak dan adik ruby. Khas utk yang bergelar ibu. Hehehe. Nanti nak tengok pakej Natasha. Kalau sesuai, Ruby datang.
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Cantikkan semua koleksi prima valet, ruby suka pakaian dari mereka. Tahun ni tahun pertama ruby nak shopping di prima valet. Yay! Hehehe. Esok nak datang ke butik Wangsa Walk! Lets shopping!
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Kadang-kadang kita pergi jalan-jalan kalau dapat lokasi macam ni pun best juga. Tidak perlu tunggu waktu travel masuk hutan atau mendaki gunung atau tempah tiket penerbangan. Betul tak? Harap-harap dekat KL ada tempat macam ni, tidak perlu pakai pakaian sukan sangat. Pakai baju biasa-biasa pun dah selesa untuk tengok flora dan fauna. Lepas tu tempat tu terjaga dan tidak sentiasa tutup. Hehehe.
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Wahh banyak cawangan kedai bunga ni. Ruby kalau mencari kedai bunga, cari harga berpatutan, pandai gubah, ada delivery service yang bagus. Sekarang dah senang, boleh masuk website dan pilih. Memang mudah. Apa yang kita pilih, itu la yang kita dapat. Zaman dulu, kita cakap tema warna dan sibuk la tengok florist gubah bunga. Wakaka. risau tak cantik. Hahaha
Add a comment...

Post has attachment
rubydotmy commented on a post on Blogger.
Memang romantik bila nampak view berkabus hutan hijau tu. Ruby suka moment begitu. Makanan dia sedap tak? Ingat nanti nak buat anniversary celebration di sana
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded