Profile cover photo
Profile photo
ROmedic.ro
196 followers -
Eforturi pentru sănătate
Eforturi pentru sănătate

196 followers
About
ROmedic.ro's posts

Post has attachment
Inactivitatea fizică este unul dintre principalii factori de risc pentru obezitate, boli cardiovasculare și alte afecțiuni dependente de un stil de viață dezordonat și sedentar. În articol sunt explicate cele mai importante 10 motive pentru a deveni mai activ. Care sunt preferatele tale?

Post has attachment
Antrenamentele fizice influențează în funcție de intensitatea și corectitudinea executării, activitatea , funcționarea și sănătatea inimii, dar și eficiența exercițiilor realizate. Acest subiect este detaliat în articol:

Post has attachment
Privind în perspectivă la aproapierea sezonului cald, bronzul devine un subiect de actualitate în materie de frumusețe și sănătate. Informați-vă cu privire la riscurile bronzării la solar din articol:

Post has attachment
Oamenii de știință au explorat de-a lungul timpului mecanismele fiziologice prin care inima și creierul comunică, cum funcționarea inimii influențează funcțiile neurologice și cognitive și cum activitatea inimii influențează percepțiile, emoțiile, intuiția și sănătatea. Despre toate acestea puteți citi în articol: 

Post has attachment
Factorii de risc pentru bolile cardiovasculare sunt modificabili și nemodificabili. Ceea ce înseamnă că asupra celor modificabili se poate interveni prin modificarea comportamentelor pro-risc, proces cunoscut sub denumirea de optimizare a stilului de viață. Aflați cum puteți reduce riscul cardiovascular urmând 7 pași simpli:

Post has attachment
Responsabilitățile de zi cu zi reduc semnificativ timpul personal dedicat activităților fizice și implicit pentru a-ți asigura o igienă a somnului corespunzătoare. Află care sunt riscurile sedentarismului și cum pot fi ele prevenite:

Post has attachment
Suplimentele pe bază de enzime digestive se găsesc mereu pe lista de cumpărături pentru sărbători? Află din articol când trebuie administrate acestea și care este rolul lor pentru temperarea efectelor abuzului alimentar:

Post has attachment
Deplasarea până la locul de muncă, pe jos sau cu bicicleta, are numeroase avantaje pentru sănătate. Află care sunt acestea din articol: 

Post has attachment
De multe ori victimele colaterale ale fumatului pot fi copiii care sunt expuși în mod involuntar la fumul de țigară. Aflați din articol care sunt efectele fumatului pasiv la copii pentru a-i proteja de acest pericol:

Post has attachment
Bufeurile sunt resimțite frecvent de femeile aflate în perioada menopauzei, fiind considerate normale. Acestea însă ar putea semnala apariția unei disfuncții vasculare ce poate progresa într-o boală de inimă. Citiți mai multe în articol: 
Wait while more posts are being loaded