Profile cover photo
Profile photo
retna yusof
237 followers -
AKO Tetap AKO
AKO Tetap AKO

237 followers
About
Posts

Post has attachment
Pembedahan Tonsil - Hari pertama (3 Disember 2018)
Assalamualaikum, Hampir sebulan tak bersiaran. Alhamdulilah baru sahaja selesai urusan pembedahan tonsil pada 4 Disember yang lalu. Asalnya pembedahan ni sepatutnya dilakukan pada bulan November tapi camne ntah doktor yang merawat ako boleh terlupa nak masu...

Post has attachment
**
Genap 12 tahun ABAH pergi. Pergi yang tak akan kembali lagi. Rindu masih terasa di hati. Tapi apakan daya, hanya doa yang mampu diberi. Al-fatihah,  Moga arwah ABAH sentiasa dilindungi dan ditempatkan dikalangan orang solen di disiMU. Amin ya rabbal al amin...
- Ako Tetap Ako
- Ako Tetap Ako
anakomak6.blogspot.com

Post has attachment
VIU
Korang suka layan movie or drama tak terutama sekali drama-drama korea? Ako memang suka tengok drama korea ni. Dulu masa dok sengsorang, channel 392 & 393 kat astro adalah channel WAJIB ako akan layan. Boleh dikatakan setiap hari, setiap malam. Balik je kej...
VIU
VIU
anakomak6.blogspot.com

Post has attachment
Meeting for REUNION "FABULOUS 40" Party
Lama nya tak update blog. Bizi betul , malas pun iyer gak. Idea memanjang ilek hahaha... Btw cerita yang satu ni berlaku ujung bulan lepas iaitu pada 28 Okt 2018. Kamie planning nak buat REUNION untuk ex-schoolmates sempena dah cecah angka 40 ni kan. Idea n...

Post has attachment
Festival Kanak-Kanak 2018 @ MuZium & Galeri Seni BNM
Sempena cuti sekolah akan datang ni, jom ramai-ramai ke Muzium & Galeri Seni Bank Negara Malaysia. Ada Festival Kanak-kanak 2018, bermula 15 Oktober sehingga 8 Disember. Pelbagai aktiviti dan program sepanjang bulan November dan Disember 2018. Masuk adalah ...

Post has attachment
Job Opportunities at Bank Negara Malaysia
If rasa nak ubah haluan, cuba la klik. Mana tahu rezeki korang kat sini pulak. All the best!! Jom KLIK   Nota Jemari : nota paling ringkas dan pendek.

Post has attachment
Pertandingan Seni Visual anjuran Sekolah Seni Malaysia Johor
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hebahan Pertandingan Seni Visual anjuran Sekolah Seni Malaysia Johor (Sekolah Kluster Kecemerlangan) bersempena dengan Program Art Garage 2.0 Peringkat Kebangsaan tahun 2018. Penyertaan terbuka kepada semua murid Sekolah...

Post has attachment
Kenali Ciri-Ciri Keselamatan Wang Kertas Malaysia
Apa yang perlu kita lakukan untuk memastikan wang di tangan kita adalah tulen?
Bagaimana dan apakah kaedah-kaedah yang digunakan untuk memeriksa mata wang
kita? Wang kertas Malaysia telah menggabungkan ciri-ciri keselamatan yang berkualiti
tinggi supaya...

Post has attachment
Visit 'Tun Ismail Ali: Paragon of Trust and Integrity' Exhibition
Siapa itu Tun Ismail Ali? Tun Ismail Ali adalah Gabenor Bank Negara MALAYSIA yang PERTAMA. Walaupun yang menubuhkan BNM ada lah Tan Sri W.H. Wilcock tapi Tun Ismail Ali adalah rakyat MALAYSIA yang PERTAMA memegang jawatan GABENOR dari tahun 1962-1980. Bagi ...

Post has attachment
RTM Menggamit Kenangan 2018
Terbaca kat sis lin punya FBpage pasal program "RTM Menggamit Kenangan" ni.  Dan kebetulan ternampak kat IG sekolah ako, bebudak GS ada join aktiviti sukaneka sempena program tersebut. Yang seronok nya sebab SIGS jadi juara. .:sumber : IG SIGSJB :. Then bel...
RTM Menggamit Kenangan 2018
RTM Menggamit Kenangan 2018
anakomak6.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded