Profile cover photo
Profile photo
reez chenta
3,251 followers
3,251 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
orang kata bisnes ni masyukk..betul ke?tengok ada gadis ni buat pun boleh sampai bukak kilang...
http://www.mohdfairiz.com/buat-bisnes-cenderahati-boleh-untung-besar-ke/

Post has attachment

Post has attachment
ok training, sebab nak masuk Sea Games punya pasal..kan
http://www.mohdfairiz.com/kembali-aktif-memanah/

Post has attachment
Agak kelakar, mungkin sebab utamanya banyak sangat tengok TV..kenapa? cuba baca baru tahu kenapa...:D
http://www.mohdfairiz.com/jangan-kena-tipu-panduan-asas-jual-barang-secara-online/

Post has attachment
Smart TV 4K boleh dapat harga bawah RM4000 tu..memang promo gila-gila kat Lazada ni..

Ada rasa nak beli TV Raya ke?

Cuba baca tengok..
http://www.mohdfairiz.com/my-ramadhan-home/

Post has attachment

Post has attachment
Baru ada masa nak tulis tentang #SBB2017..jom baca dan komen banyak banyak..hehe
http://www.mohdfairiz.com/apa-yang-aku-belajar-di-sbb2017/

Post has attachment
Best ke pakai minyak enjin ni ye? Orang kata best..betul ke?
http://www.mohdfairiz.com/guna-minyak-enjin-platinum-oil/

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded