Profile cover photo
Profile photo
razzwey razz
312 followers
312 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Siapa Mia Palencia? | Penyanyi Lagu Tema Sukan SEA KL 2017
Assalamualaikum semua, Masih lagi terasa down dengan entri sebelum ini, tapi takpelah kita move on dengan kehidupan sekarang dan pedulikan orang lain yang tidak penting dalam hidup. Bahagiakan diri, bahagiakan keluarga saja ok razi? Dah, tukar topik lain. K...
Add a comment...

Post has attachment
Siapa Yang Nak "Pandang" Kau Kalau Kau GEMUK!
Assalamualaikum, Lama sungguh blog ni terbiar sepi, sejujurnya memang terlalu sibuk dengan tugas hakiki. Hampir tiada masa langsung untuk update entri baru walaupun ada banyak yang nak diceritakan. Bila dah ada masa, idea pula hilang entah kemana. Biarlah.....
Add a comment...

Post has attachment
Shopping Sakan Dengan Shopee!
Assalamualaikum semua, Sebelum mula membebel dengan panjang lebar, Rz ada satu soalan. "Siapa kaki Online Shopping ?  Sila angkat tangan!" Uish ramai betul angkat tangan ye? Hahaha... Ini bermakna; "Kita geng! Hahaha!" Ye lah zaman serba moden ni, semuanya ...
Add a comment...

Post has attachment
Legakan Ketegangan Dengan Lynnity Relief
Assalamualaikum semua, Dah baca tak entri rz sebelum ini pasal produk Lynnity, Botanic Health (Citrus) ? Entri kali ini juga berkenaan dengan satu lagi produk dari Lynnity, jangan susah-susah, korang klik je link di bawah ini okay? Lynnity Botanic Health (C...
Add a comment...

Post has attachment
Lebih Sihat dan Bertenaga dengan Produk Lynnity
Assalamualaikum semua, Agak lama rz menyepi dari blogging, dek kerana keadaan kesihatan yang terjejas dan juga kesibukan kerja yang terlalu padat. Kadangkala terlalu sibuk dengan urusan kerja sampai tak sempat sarapan, tak sempat makan tengahari. Itu belum ...
Add a comment...

Post has attachment
Merah Jambu Untuk Perempuan, Biru Untuk Lelaki?
Assalamualaikum semua, Tiba-tiba terfikir masa makan tengahari tadi, sambil tengok video power rangers, hahahaa. Kenapa warna merah jambu sesuai untuk perempuan dan kenapa warna biru sesuai untuk lelaki? Ada unsur seksis ke dalam kes ini? Ada stigma masyara...
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa Aku Pilih Tyzara?
Rambut adalah mahkota bagi wanita.  Nope! . Istilah tu kena tukar dah sekarang. Rambut adalah mahkota  kita. Tak kira lelaki atau wanita. Hatta wanita berhijab pun pentingkan kesihatan rambut tau. Sebab tu lah kita kena pandai memilih produk penjagaan rambu...
Add a comment...

Post has attachment
Penginapan Istimewa di Mahkota Hotel Melaka
Assalamualaikum semua, Cuti sekolah baru saja bermula, Haaa, korang semua dah buat plan ke nak
bercuti kemana? Kebetulan rz tengah mengidam Kuih Keria Antarabangsa kat Melaka
yang tengah viral tu so apa kata kali
ni korang bercuti ke Melaka Bandar
Bersejara...
Add a comment...

Post has attachment
Kena Prank Dalam Restoran! | Heyyypi Besday Rajimon!
Assalamualaikum semua, Sebenarnya entry ni patut minggu lepas lagi update tapi dok sibuk kejar deadline kerja, hampir-hampir terlepas pandang. Takpe lah janji update ye tak?  Al-kisahnya pada tarikh 7 Mac 2017 yang lalu adalah hari lahir rz (gedik lettew!) ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded