Profile cover photo
Profile photo
rajatieto.org
31 followers -
Arvostettujen ammattilaisten osaamisesta syntynyt palvelu - sinulle joka haluat tietää enemmän!
Arvostettujen ammattilaisten osaamisesta syntynyt palvelu - sinulle joka haluat tietää enemmän!

31 followers
About
Posts

Post has attachment
Päivän ‪#‎tarot‬: Sauvojen ässä on ns. ”ässä hihassa” -kortti. Se kuvastaa uusia alkuja ja ajatuksia sekä toimintatapoja. Samalla se ennakoi lähestyvää vuodenvaihdetta ja uutta vuotta sekä ilotulitusta.
Saatat yllättää itsesi ja/tai toiset tänään jollakin tavalla.

Tämä ‪#‎tarotkortti‬ kuvastaa uusia ideoita, luovuutta ja onnistumista. Hyvää ideaa ei kannata heti hylätä. Maailmassa on siitä monia esimerkkejä.

”Maailmassa on markkinoita noin viidelle tietokoneelle.” -IBM:n pääjohtaja Thomas Watson, 1943
http://www.rajatieto.org
Add a comment...

Post has attachment
Päivän ‪#‎tarot‬: ‪#‎Lanttien‬ lähetti tuo rahaa tai rahaan liittyviä uutisia. Raha-asiat ovat syystä tai toisesta päivän teemana. Palkkaan liittyvät ajatukset leijailevat ilmassa. Kenties mietitään, mitä voidaan ostaa tai ei voida ostaa.

Tämä ‪#‎tarotkortti‬ kuvaa yleensä suotuisaa kehityskulkua raha-asioissa, sekä opiskeluissa. Se voi tarkoittaa bonusta tai palkankorotusta, jopa opiskelupaikkaa. Saat kiitosta hyvin tehdystä työstä.

Lantit ovat rahakortteja, siinä missä lähetti tuo uutisia. Lanttien lähetti liittyy myös veroihin kuten veronpalautukseen tai vastaavasti jäännösveroon. Kortti kuvaa sitä, kuinka verottaja käy kylässä.
Kuollessaan ei kukaan meistä vie mukaan kultaa, paitsi sydämensä kultaa. Siksi se onkin niin tärkeää, mitä sydämessään kantaa.

http://www.rajatieto.org
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Päivän #tarot: Maljojen kuningatar on tunneihmisiä. Hän on hyväksyvä ja myötätuntoinen henkilö. Ehkä tunnistat itsesi kuvauksesta tai sitten tämä #tarotkortti pyytää sinua suhtautumaan itseesi lempeämmin. Odotatko liikaa itseltäsi tai toisilta?

Maljat ovat tunnekortteja, jotka kertovat tunteista ja jopa pinnan alla tapahtuvista asioista. Tunnehan tuo jotakin pintaan kuten jonkin loukkauksen. Tarkkaile tunteitasi. Miltä sinusta on tuntunut viime aikoina tai jopa viime vuosina? Oletko unohtanut, miltä onnellisuus tuntuu?

Tämä aika valmistelee meitä tuntemaan. Joulu on tunnepitoista aikaa. Toiset rakastavat ja toiset vihaavat joulua. Nämä tunteet liittyvät siihen, mitä aikaisempina vuosina on tapahtunut joulun tienoilla. Ehkä joku läheinen on menehtynyt tai oma lapsuus on ollut köyhä, myös jouluna.

Voi olla aika päivittää joulunaika ja siihen liittyvät tuntemukset. Surua, iloa, haikeutta, nostalgiaa, riemua, rakkautta, riittämättömyyttä, kiirettä ja kaikkea sellaista saa tuntea ja on luonnollista tuntea.

Rhonda Byrne, joka tuli tunnetuksi Salaisuus-elokuvasta ja -kirjasarjasta, on puhunut hevosista tunteiden vertauskuvana. Voimme päättää, minkälaisilla tunteilla ratsastamme. Voimme aina myös nousta ratsailta, jos meistä siltä tuntuu!

http://www.rajatieto.org
Photo
Add a comment...

Post has attachment
30.11.
Päivän ‪#‎tarot‬: ‪#‎Aikakausi‬ tai ‪#‎Tuomio‬ on henkisen heräämisen ‪#‎tarotkortti‬. Se sallii sinun ymmärtää menneisyytesi nyt-hetkessä. Vain tajuamalla sen, miksi kaikki tapahtui ja mikä tarkoitus kaikella oli, pääset eteenpäin. Tärkeä osa tajuamista on se, että voit tehdä tulevaisuudestasi entistä paremman. Nyt tiedostat, mitä tahdot.
Jokin asia menneisyydestäsi tulee uudestaan elämääsi tänään tai tällä viikolla. Sen, minkä taakseen jättää, edestään löytää. Kyse voi olla menneisyyden haamusta, mutta tällä kertaa se todella tuntuu todelliselta. Menneisyytesi on herännyt henkiin vain siksi, että päästäisit siitä irti. Voit jatkaa ilman tuota taakkaa, mm. antamalla anteeksi.
Saatat joutua käymään läpi jonkin tilanteen ja siihen johtaneet syyt hyvin huolellisesti. Henkilökohtainen inventaario on välttämätön, jotta henkinen uudistuminen on mahdollista. Jos ajat ovat olleet vaikeat, on syytä pitää mielessä, että mitä suuremmat vastuut, niin sitä suuremmat ansiot.
Kaikella on tarkoituksensa. Vaikeudet ovat voitettavissa. Kiitollisuus avaa oikeita ovia. "Kiitolliselle annetaan lisää ja hänelle annetaan yllin kyllin. Mutta kiittämättömältä otetaan pois sekin, mikä hänellä on". -Rhonda Byrne
http://www.rajatieto.org/tarot/tarotpoyta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Päivän #tarot: Maljojen 8 kuvastaa väsymystä ja levon tarvetta. Meitä väsyttää ulkona oleva pimeys. Pimeyttä voimme poistaa niin vitamiineilla, liikunnalla, matkustamalla kuin monilla muilla keinoin. On vain löydettävä itselle se paras tapa selviytyä talvesta.

Joskus tämä #tarotkortti kertoo jostakin traumasta tai traumatisoitumisesta. Kyse voi olla esimerkiksi jostakin selviytymiskeinosta, joka ei enää ole sitä vaan on vastakohtansa.

Meitä velvoittaa eniten oma itsemme, eivät muut ihmiset. Onkin korkea aika miettiä velvollisuuksiaan ja taakkojaan. Onko ehkä ottanut toisten taakkoja kannettavaksi? Kannatteleeko muita sen sijaan, että keskittyisi välillä itseensä?

Jokaisella on ristinsä, ja se on jokaisen kannettava itse, loppuen lopuksi. Vastuun antaminen hänelle, jolle se kuuluu, ei ole välinpitämätön vaan kunnioittava asenne. Muut saavat meidät uskomaan, että he ovat avuntarvitsijoita, vaikka olisimme sitä myös itse samassa määrin tai jopa enemmän.

Kristus karkotti riivaajat (pahat henget tai ihmisessä olevan taipumuksen pahaan), mutta jokainen parantunut oli siitä eteenpäin vain itse vastuussa elämästään ja siitä, ettei enää syntiä tekisi.

http://www.rajatieto.org/tarot/tarotpoyta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Päivän ‪#‎tarot‬: Maljojen 2 tuo tähän (kiitos)päivään kiitollisuutta ja läheisyyttä sekä rakastavaa asennoitumista. Kortti on kaikkialla virtaavan energian ja asioita edistävän rakkauden vertauskuva. Jos jokin on ollut jumissa elämässäsi ja erityisesti rakkaudessa, niin nosto ennakoi hyviä aikoja ja entistä vastavuoroisempia ihmissuhteita.

Tämä ‪#‎tarotkortti‬ on erittäin hyvä merkki parisuhteelle ja sen kehitykselle sekä lähentymiselle. Vanhaa suhdetta saatetaan lämmitellä. Sinkkua kortti muistuttaa siitä, että mitään ei ole menetetty. Toinen sydän voi tulla lähelle toista näinä aikoina.

Tänään ‪#‎ihmissuhteet‬ eivät tunnu niin haasteellisilta kuin yleensä. Saatamme oivaltaa sen, että ihmissuhteet muuttuvat, kun me muutumme. Muut vain vastaavat meille, niin kuin heille huudamme.

"Älä luovuta -näe, mikä hänelle on parasta ja mikä hänessä on parasta. Tee samoin itsesi suhteen." -Zen, rakastumisen taito -kirja

http://www.rajatieto.org/tarot/tarotpoyta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Päivän #tarot: Lanttien 5 kuvastaa taloudellisia huolia ja vaikeuksia, jotka ovat voineet jatkua jo jonkin aikaa. Saatat olla väsynyt varojesi laskemiseen ja tilitietojesi tarkkailuun sekä laskujen maksamiseen. Koet eläväsi vain selvitäksesi kuukaudesta seuraavaan.

Apua on aina saatavilla. On ihmisiä tai tahoja, jotka haluavat auttaa sinua, jos taloudellinen tilanteesi on menossa huonoon suuntaan. Voit ehkä sopia laskuille uusia eräpäiviä jne. Jos sinulla ei ole taloudellista huolta, niin tämä #tarotkortti voi viitata heikkoon yleiskuntoon.

Osa huolista on turhia. Erotathan toisistaan aidot ja epäaidot huolet. Vaikka ajat ovat vaikeat, niin vaikeampiakin aikoja on ollut niin Suomessa kuin koko maailmassa. Maailma näyttää menneen pois paikaltaan. Kuitenkin voimme olla kiitollisia monista asioista.

Uhkia on ollut kautta ihmiskunnan historian. Globaali mediamaailma tuo ne lähelle ja maalaa niitä mieluusti lisää. Pelon ilmapiirissä voi olla vaikea olla huolestumatta. Kuitenkin pelottomin jokapäiväisistä päätöksistäsi on olla pelkäämättä.

"Koko elämäsi ajan ihmiset tekevät sinut hulluksi, eivätkä kunnioita sinua ja kohtelevat sinua huonosti. Anna Jumalan käsitellä heidän tekonsa, koska viha sydämessäsi kuluttaa sinua." -Will Smith

http://www.rajatieto.org

Osallistu arvontaan ja voita kirjallinen tarottulkinta: https://www.facebook.com/Tajunnanvirta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Päivän ‪#‎tarot‬: Miekkojen 8 mielletään tarotkortiksi, jossa kaikki on ikään kuin pysähtynyttä ja jotenkin häiriintynyttä. Henkilöllä voi olla hetkellisesti vääristynyt kuva todellisuudesta tai todellisesta tilanteestaan. Vääristynyttä kuvaa voivat välittää niin muut ihmiset kuin media.

Miekat kuvastavat kaikenlaisia ajatuksia, siinä missä sauvat kuvastavat ideoita, jotka laitetaan liikkeelle. Tästä syystä miekat haastavat meitä. Tämä ‪#‎tarotkortti‬ kuvastaa samojen asioiden pyörittämistä päänsä sisällä, päivästä toiseen. Henkilö ei ehkä luota elämään.

Oletko tässä tilanteessa? Kuvittele pääsi kohdalle painekattila, jossa ovat kaikki sekavat ajatuksesi. Avaa mielikuvassasi kattilan kansi ja päästä paine ulos. Voit tehostaa tätä harjoitusta hengitykselläsi niin, että teet yhden syvän sisäänhengityksen ja päästät ilman ulos puhaltamalla voimakkaasti. Syvä huokaus voi ajaa saman asian.
Voit myös meditoida puhdasta valoa pääsi ympärillä. Henkinen valo on kaikkialla henkisessä maailmassa, ja sinä voit kutsua sen elämääsi ja sieluusi tässä ja nyt. Sielun pimeässä yössä mikään muu kuin valo ei enää tunnu miltään...

Vinkki: Meditaatiossa apuna voi käyttää kirkasvaloa. Kirkasvalo voi vähentää kaamosmasennusta ja väsymystä sekä keskittää meditaatiota valoon. Vältä kuitenkin kirkasvalon katsomista.

http://www.rajatieto.org/tarot/tarotpoyta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Päivän #tarot: Miekkojen 3 voi vaikuttaa hyvin haastavalta kortilta, koska se pitää sisällään surua ja luopumista sekä irti päästämistä. Toisaalta #tarotkortti kertoo siitä, että on aika päästää irti sellaisesta, mikä ei enää palvele ajatuksen, tunteen tai käytännön tasolla.

Syyllistätkö itseäsi jostakin menneestä toimintatavastasi tai tekemästäsi valinnasta? Jos näin on, niin muistathan, että elämä hioo meistä jokaisesta todella kaunista timanttia, eikä se onnistu kuin kovassa paineessa ja ikään kuin maan uumenissa.

Syyllistäminen ei auta sinua. Sen sijaan on syytä ottaa opiksi ja nostaa pää pystyyn seuraavaan taisteluun valmistautuessa riippumatta siitä, oletko sinä ns. syyllinen vai onko joku toinen sitä. Todellinen taistelu käydään ihmisen sielussa; sisimmässä. Se on taistelu hyvästä ja pahasta, elämästä ja kuolemasta.

Ja siltikin elämä voittaa, koska se, mikä on ihmisessä ikuista on myös kuolematonta. Jotkut sanovat sitä Jumalan henkäykseksi ja jotkut sanovat sitä sieluksi...

Käväise osallistumassa arvontaan Tajunnanvirta -palvelun Facebook -sivulla (https://www.facebook.com/Tajunnanvirta/) ja voita kirjallinen #tarottulkinta

http://www.rajatieto.org/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Päivän ‪#‎tarot‬: Maljojen kuningas on hovikortti tunteiden maasta. Hän on joku mieshenkilö, joka liittynee johonkin elämäsi osa-alueeseen. Kenties hän on kumppanisi tai työtoverisi. Kyseessä voi olla myös lukija itse. Tässä miehessä on monia hyviä ominaisuuksia.
Maljojen kuningas on oikeudenmukainen. Hänellä on kyky kuunnella ihmisiä ja ottaa heidät huomioon keskusteluissa. Hän on hyvä vuorovaikutustilanteissa, koska hän huomaa ja käsittää pinnan alla olevia alitajuisia asioita, joita hänelle ei edes kerrota sanoin. Alitajunta kuuluu hänen työkalupakkiinsa.

Tämä ‪#‎tarotkortti‬ liittyy itseilmaisuun ja siihen, kuinka paljon eleemme ja ilmeemme paljastavatkaan. Oleellisin informaatio ei ole sanotuissa sanoissa. Kun ajatuksemme, sanamme ja tekomme ovat synkroniassa, elämämme kulkee juuri sinne, minne sen pitääkin kulkea.

Samalla muut saavat meistä sen oikean vaikutelman, eikä meidän enää tarvitse teeskennellä. Muuan sanonta sanoo: "Meitä ei pidättele se, kuka todella olemme, vaan se, kuka luulemme olevamme."

http://www.rajatieto.org/tarot/tarotpoyta
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded