Profile cover photo
Profile photo
Visoko učilište Algebra
33 followers
33 followers
About
Visoko učilište Algebra's posts

Post has attachment
Jesu li CEO diljem svijeta spremni za Internet of Things? Prisutne na Gospodarskom vijeću upitao je Ivan Maglić iz Gartner Adriatic /Calisto, vodeće globalne tvrtke na području analize, procjene i praćenja trendova u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji. Što vi mislite?
Photo

Post has attachment
Značajke i perspektive E-leadership vještina u Hrvatskoj i Europi, članovima Gospodarskog vijeća Visokog učilišta Algebra predstavio je putem skypea Tobias Hüsing, empirica GmbH
Photo

Post has attachment
Studiraj najkreativniji dio ekonomije, izaberi budućnost marketinga! Postani vlasnik/ca jedinstvene x-ice u ovom dijelu Europe! Upoznaj studij Digitalnog marketinga! Saznaj više!

Post has attachment
U posjetu smo XV. Gimnaziji, kojoj smo donirali vrijednu opremu za njihov laboratorij. U ugodnom društvu profesora i učenika saznajemo kako i oni kao srednjoškolci doprinose digitalnoj budućnosti.
Photo

Post has attachment
Kreativan sam... Zaljubljena sam u tehnologije... Sanjam kako se bavim video ili audio produkcijom... Želim biti korak ispred vremena... Ostvari se u najdinamičnijem području razvoja računarstva. Vidimo se na studiju multimedije!

Post has attachment
Antonija, Luka i Mihaela naši su novi studenti. Zahvaljujući natječaju Vecernji.hr "Stipendijom do uspjeha", od jeseni postaju brucoši studija Digitalnog marketinga, multimedijskog računarstva, odnosno Sistemskog inženjerstva. Čestitamo i idemo zajedno stvarati digitalnu budućnost!

Post has attachment
Veselimo se troje novih, mladih kolega kojima upravo, u sklopu svog natječaja Vecernji.hr dodijeljuje stipendiju za preddiplomske studije sistemskog inzenjerstva, multimedijskog racunarstva i digitalnog marketinga Visokog učilišta Algebra. Uskoro više!
Photo

Post has attachment
Još uvijek niste izabrali www.racunarstvo.hr za životni poziv? Što čekate? O ovoj uzbudljivoj i perspektivnoj karijeri, na 7. Geek danu Visokog učilišta Algebra, govorio nam je i Marin Šarić, bivši Googleov senior software inženjer a danas izvršni direktor Ureda za napredno računarstvo. Ne propustite njegove savjete!

Post has attachment
On je svjetski stručnjak za agilni razvoj, čovjek koji je radio za Pentagon, IBM, Intel... Nedavno je održao kod nas predavanje, te nam pokazao i zašto je zaljubljen u svojeg Nikolu. Ovako izgleda kada Tom Gilb iz Hrvatske upravlja svojim Tesla Motorsom u Norveškoj.

Post has attachment
Tko želi ići na Pioneers Festival u Beč? Imate srednjoškolca koji voli razmišljati o životu u budućnosti? Javite mu za naš natječaj "Život u 2040." i možda baš njega ili nju odvedemo u Beč! Požurite jer natječaj traje još kratko. Prijave su na linku: http://goo.gl/zqOGOk
Wait while more posts are being loaded