Profile cover photo
Profile photo
Qredits Microfinanciering Nederland
37 followers
37 followers
About
Posts

Post has attachment
"Alles begon bij de zeiltraining van mijn vader..." Het enorm innovatieve product, van Tim Hooijer(28) uit Goes vindt zijn oorsprong bij het WK Zeilen voor senioren. Zijn vader, Dick Hooijer, trainde voor dit kampioenschap op het ruige water. Moeder Elly zag dat met lede ogen aan. Want alleen op het open water, daar liggen gevaren op de loer. Aan het woord is Tim Hooijer van DOOWITT. Samen met zijn vader Dick en moeder Elly ontwikkelden zij de onzichtbare hoofdbescherming. Lees hier hun verhaal!
http://ow.ly/10Nv30gWnO0
DOOWITT,
DOOWITT,
qredits.nl
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag bereikten we bij Qredits een enorme mijlpaal. Het 10.000ste krediet is uitgeboekt! Dit krediet werd uitgereikt aan ondernemers Jan Klopman en Ria Hazelhoff. Zij ontvingen vandaag de cheque uit handen van de heer Klaas Knot, president van de Nederlandsche Bank. Daarnaast mochten zij vanmorgen de beursdag op de Amsterdamse Effectenbeurs officieel openen met een slag op de gong. Een enorme eer!
http://ow.ly/u05f30gIpK3
Add a comment...

Post has attachment
Verstrekkers van microkrediet uit Italië tot Letland, ze waren vandaag te gast in Almelo. Allemaal willen ze wat leren van Qredits over microfinanciering. Tijdens dit 'Peer to Peer visit' ontvangen we 25 deelnemers vanuit 17 organisaties uit vooral Zuid- en Oost-Europa. Zij reizen allen af naar Almelo om een kijkje in de keuken te nemen bij Qredits. Er zijn bijeenkomsten georganiseerd over microfinanciering en over de technologie. Daarbij staat de aanpak van Qredits centraal, want na bijna tien jaar ervaring lopen we op kop en zijn we een voorbeeld voor andere landen. Lees hier meer:
http://ow.ly/1lmI30gCHam
Add a comment...

Post has attachment
Verstrekkers van microkrediet uit Italië tot Letland, ze waren vandaag te gast in Almelo. Allemaal willen ze wat leren van Qredits over Microfinanciering. Tijdens dit 'Peer to Peer visit' ontvangen we 25 deelnemers vanuit 17 organisaties uit vooral Zuid- en Oost-Europa. Zij reizen allen af naar Almelo om een kijkje in de keuken te nemen bij Qredits. Er zijn bijeenkomsten georganiseerd over Microfinanciering en over de technologie. Daarbij staat de aanpak van Qredits centraal, want na bijna tien jaar ervaring lopen we op kop en zijn we een voorbeeld voor andere landen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ben jij er ook bij? Vandaag staan er bij de KvK Startersdagen in Utrecht, Groningen en Eindhoven verschillende bedrijfsadviseurs van Qredits voor je klaar! Zij vertellen je graag alles over het starten en financieren van je eigen bedrijf. Zien we je daar? Meer info:
http://ow.ly/1FRw30gkDdT
Add a comment...

Post has attachment
Ben je van plan je eigen bedrijf te starten? Of ben je net gestart? Ontmoet ons dan a.s. zaterdag 4 november bij de Startersdagen van de Kamer van Koophandel in Groningen, Utrecht en Eindhoven. Wij vertellen je graag alles over het starten en financieren van je eigen bedrijf. Meer info:

http://ow.ly/8uab30gdMYE
Add a comment...

Post has attachment
Volg jij je gevoel binnen het ondernemerschap?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Groeien doe je samen en samen sta je sterk. Daarom is Qredits partner geworden van Knab Crowdfunding. Mariëlle Mazenier is klant van zowel Knab als Qredits en eigenaresse van 'Geknipt voor jou!!!'. Een kapsalon waarbij het gebruik maken van elkaars krachten een belangrijk thema is. Lees hier haar ondernemersverhaal!
http://ow.ly/7BZu30fYY63
Add a comment...

Post has attachment
Een eigen bedrijf is hard werken en gaat gepaard met vallen en weer opstaan. Creëer de juiste mindset en ga ervoor!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Twee jongens, één passie: auto’s. Ze verhuren auto’s waarvan mensen dromen om erin te mogen rijden, auto’s die jongens boven hun bed hebben hangen. Waar? Bij Drive the Passion. Qredits geloof in hen! Lees hier hun verhaal. http://ow.ly/B2rY30fLur5
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded