Profile cover photo
Profile photo
qaseh dalia
1,175 followers -
www.qasehdalia.com
www.qasehdalia.com

1,175 followers
About
qaseh dalia's posts

Post has attachment
Santuari Ikan Sg. Chiling | Menyesal Tak Bawak Baju !
Assalamualaikum uols ~ nak coretkan penyesalan serius kali ni , eh menyesal sungguh lah ! nyesal sambil hentak-hentak kaki (buruk naw perangai mokmung haha! ) hari tu kan suami ajak pergi Bukit Fraser jadi dalam perjalanan tu tersinggah lah Sungai Chilling ...

Post has attachment
Panduan Menimbang Berat Dengan Betul
Hai uols , hari tu qaseh terbaca keluhan kawan-kawan bila mana ada segelintir mengeluh kenapa setiap kali timbang berat badan mereka selalu dapat hasil yang tidak sama , sekejap berat badan naik , sekejap pulak turun .. adakah salah penimbang berat badan it...

Post has attachment
TIPS ELAK INSTAGRAM HILANG / TAK BOLEH NAK BUKAK / KENA HACK
  ''Say No To Hacker'' 1. Password kena kuat Letak password yang betul2 susah orang nak tahu tapi yang penting korang kenalah ingat hehe. Letak huruf and nombor Contoh salah : abc123 Contoh betul : Along349 2. Make sure no. hp aktif Ok masa korang daftar ig...

Post has attachment
Mizzue Malaysia | Bergaya dan Tampil Muda Dengan Beg Tangan Rosaria Riggens
Mana nak cari handbag yang berkualiti tapi harga murah dan sangat berbaloi ? Awak ingat saya ada masa untuk fikir sampai pening kepala ? Mizzue kan ada ~ kenapa nak fikir panjang lagi ? eh hye korang ! aku ni dalam kategori agak memilih jugak lah , mak oii ...

Post has attachment
Makeup Umi Jadi Mangsa ~ Oh Rayyan !
Hai uols , nak cerita perangai Rayyan sikit hari ni , perangai yang memang nak kena gomol bagi nangis je , dah sihat demam ni ada je  perangai nak buli Umi kan ~ nasib baik sayang tau ..    Sape tak sayang mekap oii tapi of course lah Umi sayang Rayyan lebi...

Post has attachment
Aidilfitri 2017 | Ayah Kemalangan
Assalamualaikum semua , harap belum terlambat lagi nak ucapkan selamat hari raya buat semua , sudah-sudah lah beraya tu (jeles hokay ! ) Nah baru dapat mood nak update blog sebab jari - jari tersumbat lemak rendang hahah .. raya tahun ni #teamrayaterengganu...

Post has attachment
Althea | Unboxing Makeup Haul !
Annyoung hamshimnika ! acah-acah korea pulak dah , yeahh hari tu aku ada buat entry tentang  Althea Raya Giveaway Festival  , lepas tu terus shopping laju-laju sebab risau hadiah free habis , dasar gelojoh ! haha bukan apa weh , Althea ni memang laku keras ...

Post has attachment
Baby Shower | Idea Dan Dekorasi Untuk Baby Shower Party
Assalamualaikum semua , pernah tak korang dengar tentang ''Baby Shower Party'' , kalau tanya mak-mak dulu , diorang takde lah buat party-party ni semua , tapi ada satu adat yang di namakan ''melenggang perut'' tapi tu dulu punya cerita , sekarang orang dah ...

Post has attachment
Ramadhan 24 | Happy Bornday To Me
Assalamualaikum semua , kenapa ya aku rasa Ramadhan kali ni cepat gilaaa berlalu , ke aku je yang rasa ? hurmm , tapi apa pun alhamdulillah atas segalanya ~  Ramadhan 24 maka genap lah umur ku 29 tahun , ayoyoyo bila tengok kat cermin macam tak percaya dah ...

Post has attachment
Ramadhan 22 | Penatnya Cari Baju Raya !
Assalamualaikum semua , korang dah siap ke persiapan raya ? eh eh Ramadhan pun belum habis sibuk fikir pasal raya ~ dah tu takkan nak beli baju raya time khutbah raya kot , ahaks !  Nak kongsi la persiapan raya aku tahun ni , fuh fuh tarik nafas panjang seb...
Wait while more posts are being loaded