Profile cover photo
Profile photo
qaseh dalia
1,184 followers -
www.qasehdalia.com
www.qasehdalia.com

1,184 followers
About
Posts

Post has attachment
Unboxing Welcome Gift Althea Angels | Real Fresh Skin Detoxer
Assalamualaikum , holla gais ~ kesinambungan dari entry  Dapat Kejutan Dari Althea  , hari ni aku nak share kejutan dari Althea ni haaa iaitu Welcome Gift untuk kesemua Althea Angels , yeahh im happy-happy girl , so jom unboxing ! Btw siapa yang mengikuti a...
Add a comment...

Post has attachment
Hobi Baru ! Planner Cantik dari LootersBox
Assalamualaikum , ada tak pembaca dari kalangan  planner addicted ? So hai dari aku yang baru nak bermula masuk dalam dunia planner ni hihi , boleh lah dalam kategori budak-budak baru nak up lah uols :p Kenapa aku tiba-tiba berminat dengan planner ni ? Haa ...
Add a comment...

Post has attachment
Now I'm Althea Angels | Dapat Kejutan dari Althea !
Holla kesayangan hati semua , Yeah , i'm Althea Angels too ! Congrats to myself :p Entry kali ni sebagai satu entry terima kasih sangat buat Althea & team yang telah mewujudkan satu komuniti yang berkisar tentang kecantikan , hey perempuan mana tidak sukaka...
Add a comment...

Post has attachment
Bangi Wonderland Theme Park , Best ke ?
Assalamualaikum Mula-mula aku dengar tentang Bangi Wonderland Theme Park ni memang wow jugak lah sebab lokasi dia dekat jugak dan banyak permainan best-best yang ada , tapi baru hari ni dapat jejakkan kaki kat sini . Best ke tak best Bangi Wonderland ni ? D...
Add a comment...

Post has attachment
Kfry Urban Korean Ioi Putrajaya | Menu Wajib Cuba
Assalamualaikum , first of all maaf jika ada yang tengah mengidam tapi masih belum dapat makan lagi sebab kena beratur panjang dan pusing balik cari makanan lain , tu lah mak pesan bangun awal ! haha  Kfry Urban Korean ? Aku rasa semua dah tahu tentang maka...
Add a comment...

Post has attachment
Lazada Big Baby Fair Kembali Lagi ! | Diskaun sehingga 80%
Holla ibu-ibu , bapak-bapak ! Korang dah tahu belum Lazada tengah mengadakan Lazada Big Baby Fair lagi , diskaun sehingga 80% pulak tu. Rugi tau tak shopping di waktu-waktu sale macam ni sebab dapat jimat banyak gila , duit lebih-lebih boleh belanja anak-an...
Add a comment...

Post has attachment
Paperang P1 Printer Review | No Need Ink Anymore !
Holla guys ! Today i wanna share my new boyfriend , but i already married :p  Okay ramai yang tak sabar nak baca review aku kan , eceh bajet femes pulak , cuma yaa sorry lambat update , biasalah kene explore dulu baru boleh kongsi dengan korang semua . Tapi...
Add a comment...

Post has attachment
**
Qaseh Dalia's Blog
Qaseh Dalia's Blog
qasehdalia.com
Add a comment...

Post has attachment
Bengkel Personaliti & Kecantikan | Unboxing Peek-A-Box dan Tutorial Mekap
Assalamualaikum  Holla gais , Alhamdulillah sebenarnya seronok sangat dapat juga menghadirkan diri untuk turut serta dalam bengkel Kbba kali ni . Haa ce teka kenapa seronok ? Sebab bengkel kali ni beauty-beauty gituh , sape je tak minat weh  , kali ni KBBA ...
Add a comment...

Post has attachment
Seperti Apa Kopi Hari Ini ?
Assalamualaikum ,  Allah gerakkan hati untuk menaip malam ni , izinkan jari menari mengikut rentak  “Beruntunglah sesiapa yang selalu merasa senang dan tenang dgn pilihan Allah untuk dirinya Seperti apa ya kopi hari ini ? Adakah pahit atau manis .. Entahlah...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded