Profile cover photo
Profile photo
qaseh dalia
1,185 followers -
www.qasehdalia.com
www.qasehdalia.com

1,185 followers
About
Posts

Post has attachment
Farm In The City Sri Kembangan | Pengalaman Bawak Anak Tengok Haiwan
Assalamualaikum  Holla guys , sempena Hari Malaysia baru-baru ni , KBBA ada buat program family day di Farm In The City di Sri Kembangan ni , fuhh hari public agak ramai jugak lah datang ke sini. Sebenarnya ini kali ke dua aku datang ke sini , dulu datang w...
Add a comment...

Post has attachment
Mirelle Beauty Serum Brightening & DD Cushion Review by Hawa Skincare | Mudahnya Jadi Cantik !
Assalamualaikum  Holla semua yang cantik manis , rasa lama pulak tak share pasal kecantikan sebab sibuk dengan aktiviti outdoor , muka pun asyik kena cahaya matahari je sejak dua menjak ni , nasib dapat juga cover dengan sunblock. Bagi korang yang anggap sk...
Add a comment...

Post has attachment
Fuhh ! Jungle Trail Yang Mencabar di Cybeview Resort & Spa - Day 2
Assalamualaikum  Sambungan dari part 1  , hari ke dua iaitu hari last di Cyberview Resort & Spa , bila hari last ni tetiba rasa sedih sebab sebenarnya bukan senang nak gather ramai-ramai dengan kawan-kawan yang dah kenal lama ni , ni pun tak cukup korum tap...
Add a comment...

Post has attachment
Best Giler Team Building di Cyberview Resort & Spa , Hilang Stress ! - Day 1
Assalamualaikum  Program Team Building di Cyberview Resort & Spa | Dah lama rasanya tak join program macam ni , tapi bila dah join susah pulak nak move on hoi , ingatkan putus cinta je susah nak move on tapi serius program team building kali ni dapat banyak...
Add a comment...

Post has attachment
Percutian Jimat ke SEEngapore Dengan Traveloka Promo Code
Assalamualaikum  Holla korang ! Bestnya kalau hari-hari dapat pergi bercuti kan , lagi best bercuti tanpa mengeluarkan duit yang banyak . Lagi lagi lagi best bila pergi bercuti tapi jimat banyak ! Eh ada ke percutian jimat ? Haaa kalau korang nak tips percu...
Add a comment...

Post has attachment
Nasi Air Sedap di Pantai Air Tawar Besut
Assalamualaikum !  Alhamdulillah dapat jugak balik kampung masa Hari Raya Aidiladha , nikmatnya tidak terkata walaupun cuaca panas membahang , selalu promot tempat makan best di tempat orang kan , kali ni aku nak kongsi tempat makan best bila berada di Besu...
Add a comment...

Post has attachment
AI Trades Era Baru Insdustri Cryptocurrency | Pelaburan BitCoin
Assalamualaikum  Hai korang , pernah tak korang dengar pasal Crypro ? BitCoin ? Ai Trades ? Haaa aku selalu dengar pasal BitCoin ni tapi sesungguhnya sangat tak faham sebab sebelum ni tak berapa nak ambil tahu . Apa bende BitCoin dari pemahaman korang ? Awa...
Add a comment...

Post has attachment
Unboxing Welcome Gift Althea Angels | Real Fresh Skin Detoxer
Assalamualaikum , holla gais ~ kesinambungan dari entry  Dapat Kejutan Dari Althea  , hari ni aku nak share kejutan dari Althea ni haaa iaitu Welcome Gift untuk kesemua Althea Angels , yeahh im happy-happy girl , so jom unboxing ! Btw siapa yang mengikuti a...
Add a comment...

Post has attachment
Hobi Baru ! Planner Cantik dari LootersBox
Assalamualaikum , ada tak pembaca dari kalangan  planner addicted ? So hai dari aku yang baru nak bermula masuk dalam dunia planner ni hihi , boleh lah dalam kategori budak-budak baru nak up lah uols :p Kenapa aku tiba-tiba berminat dengan planner ni ? Haa ...
Add a comment...

Post has attachment
Now I'm Althea Angels | Dapat Kejutan dari Althea !
Holla kesayangan hati semua , Yeah , i'm Althea Angels too ! Congrats to myself :p Entry kali ni sebagai satu entry terima kasih sangat buat Althea & team yang telah mewujudkan satu komuniti yang berkisar tentang kecantikan , hey perempuan mana tidak sukaka...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded