Profile

Cover photo
45 followers|8,104 views
AboutPostsYouTube

Stream

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
 
Qu

 ·  Translate
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
 
Një video që tërhoqi vëmendjen e Parisit
Shqipëria dha sot një shembull unik të harmonisë fetare në marshimin e madh të solidaritetit botëror kundër terrorizmit dhe intolerancës fetare në Paris. Në kryeqytetin e tronditur nga sulmet terroriste, toleranca jonë fetare, e konkretizuar me praninë e 4 ...
 ·  Translate
Shqipëria dha sot një shembull unik të harmonisë fetare në marshimin e madh të solidaritetit botëror kundër terrorizmit dhe intolerancës fetare në Paris. Në kryeqytetin e tronditur nga sulmet terroriste, toleranca jonë fetare...
1
Add a comment...
 
Advertising Music, 
Perfect for your corporate / business commercial presentation
By: Proofil-Rec.

http://audiojungle.net/item/cute-ukulele-story/8551964
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Ku jon shqipet (Y) 
4
Violenz Beat'z's profile photo
 
Edhe kangtart e tjer po komentojkan ktu aa :D
 ·  Translate
Add a comment...

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
3
Add a comment...
In their circles
58 people
Have them in circles
45 people
N0oli09 Bytyçi's profile photo
XDream ramaj's profile photo
dardan gashi's profile photo
Joneta Bytyqi's profile photo
Labbinot TwentySix Beatz Reqica (Labbi)'s profile photo
Ando Nesia - | MC | Music Producer's profile photo
Jetta kazazi's profile photo
Vefeka Kabashi's profile photo
isah baxhaku's profile photo

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
 
Një video që tërhoqi vëmendjen e Parisit

 ·  Translate
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
ich bin hier  von Galileo wiederholung am sonntag :)
 ·  Translate
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Best Part 1:08 (Y)
4
Add a comment...

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
4
Add a comment...

ProOFiL-Rec

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
He Cheat !!
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
a ka shiptar ktu :P ? 
4
Add a comment...
People
In their circles
58 people
Have them in circles
45 people
N0oli09 Bytyçi's profile photo
XDream ramaj's profile photo
dardan gashi's profile photo
Joneta Bytyqi's profile photo
Labbinot TwentySix Beatz Reqica (Labbi)'s profile photo
Ando Nesia - | MC | Music Producer's profile photo
Jetta kazazi's profile photo
Vefeka Kabashi's profile photo
isah baxhaku's profile photo
Contact Information
Contact info
Mobile
+37744567071
Story
Tagline
Professional Sound And Music
Introduction
Official ProOFiL-Records 
YouTube Channel