Profile

Cover photo
47 followers|8,338 views
AboutPostsYouTube

Stream

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
 
Një video që tërhoqi vëmendjen e Parisit

 ·  Translate
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
ich bin hier  von Galileo wiederholung am sonntag :)
 ·  Translate
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Best Part 1:08 (Y)
4
Add a comment...

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
4
Add a comment...

ProOFiL-Rec

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
He Cheat !!
1
Add a comment...
Have them in circles
47 people
Beli Zeqiraj's profile photo
Vefeka Kabashi's profile photo
Leonit BejtullahuONAIR's profile photo
Joneta Bytyqi's profile photo
Valentine BeatsTV's profile photo
RapisTT RapMan's profile photo
Ta Lii's profile photo
Amy Cruz's profile photo
Çeço Creations's profile photo

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
 
Qu

 ·  Translate
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
 
Një video që tërhoqi vëmendjen e Parisit
Shqipëria dha sot një shembull unik të harmonisë fetare në marshimin e madh të solidaritetit botëror kundër terrorizmit dhe intolerancës fetare në Paris. Në kryeqytetin e tronditur nga sulmet terroriste, toleranca jonë fetare, e konkretizuar me praninë e 4 ...
 ·  Translate
Shqipëria dha sot një shembull unik të harmonisë fetare në marshimin e madh të solidaritetit botëror kundër terrorizmit dhe intolerancës fetare në Paris. Në kryeqytetin e tronditur nga sulmet terroriste, toleranca jonë fetare...
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
 
Advertising Music, 
Perfect for your corporate / business commercial presentation
By: Proofil-Rec.

http://audiojungle.net/item/cute-ukulele-story/8551964
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

ProOFiL-Rec

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Ku jon shqipet (Y) 
4
SHerif Prvetica (Sherif Kreativ)'s profile photo
 
Edhe kangtart e tjer po komentojkan ktu aa :D
 ·  Translate
Add a comment...

ProOFiL-Rec

Shared publicly  - 
3
Add a comment...
People
Have them in circles
47 people
Beli Zeqiraj's profile photo
Vefeka Kabashi's profile photo
Leonit BejtullahuONAIR's profile photo
Joneta Bytyqi's profile photo
Valentine BeatsTV's profile photo
RapisTT RapMan's profile photo
Ta Lii's profile photo
Amy Cruz's profile photo
Çeço Creations's profile photo
Story
Tagline
Professional Sound And Music
Introduction
Official ProOFiL-Records 
YouTube Channel
Contact Information
Contact info
Mobile
+37744567071