Profile cover photo
Profile photo
POJIEGRAPHY
195 followers -
Travel & Lifestyle Blogger
Travel & Lifestyle Blogger

195 followers
About
Posts

Post has attachment
Jurnal Japan: Hiroshima
Chugoku dan Shikoku merupakan region yang terletak di pulau utama Jepun iaitu Honshu. Kedua-dua region ini mempunyai sejarah unik mereka tersendiri sehingga la kini menjadi tarikan para pengembara yang berhasrat untuk ke bahagian selatan. Dalam trip selama ...
Add a comment...

Post has attachment
5 kelebihan online shopping
Zaman sekarang kita nak semua benda mudah dan cepat seperti dalam urusan rutin harian kita termasuklah membeli barang keperluan. Lega sangat kerana teknologi sekarang ni dah semakin maju dan segala yang ditawarkan kepada kita mampu membantu dalam mencapai a...
Add a comment...

Post has attachment
Jurnal Japan: Takamatsu & Matsuyama
Chugoku dan Shikoku merupakan region yang terletak di pulau utama Jepun iaitu Honshu. Kedua-dua region ini mempunyai sejarah unik mereka tersendiri sehingga la kini menjadi tarikan para pengembara yang berhasrat untuk ke bahagian selatan. Dalam trip selama ...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman menginap The Settlement Hotel, Melaka
Melaka merupakan antara salah satu negeri kegemaran aku. Alhamdulillah, aku berpeluang ke sini lagi to fulfill my cravings dan lepaskan rindu pada bandar bersejarah ini. Misi aku ke Melaka bukan sahaja nak makan makanan sedap dan jalan-jalan di sekitar Jonk...
Add a comment...

Post has attachment
Jurnal Japan: Okayama
Jepun merupakan salah satu negara yang aku tak kisah kalau nak re-visit again and again sebab ada macam-macam benda boleh explore dalam negara ini. Setakat ni, aku dah pernah ke bahagian tengah dan utara, kini tiba masanya untuk lihat apa yang ada di bahagi...
Jurnal Japan: Okayama
Jurnal Japan: Okayama
pojiegraphy.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
5 unusual things you should try in Bangkok, Thailand
Normally when we travel, say from Kuala Lumpur to Bangkok , what do we usually want to see? It is no doubt that people will often go for something common or much-said things. On your next trip, why not trying for something rare & ultimately memorable? Don't...
Add a comment...

Post has attachment
8 tarikan menarik di Solo, Indonesia
Bila bercakap tentang destinasi-destinasi pelancongan di Indonesia, Bali, Jakarta, Yogjakarta, Lombok antara tempat yang sering diperkatakan oleh orang ramai. Walaubagaimanapun, negara ini bukan hanya menawarkan tempat-tempat seperti yang disebut sebentar t...
Add a comment...

Post has attachment
Itinerari 5H4M Musim Spring di Pulau Jeju, Korea Selatan
Dah hampir 3 bulan berlalu namun kenangan aku meneroka Pulau Jeju pada musim bunga lepas masih lagi segar dalam ingatan. Manakan tidak, selain dari musim bunga, sebab aku teruja ialah ini merupakan kali pertama aku jejakkan kaki di bumi Korea Selatan. Alham...
Add a comment...

Post has attachment
Nikmati citarasa hidangan Australia di The Federal Kuala Lumpur
Australia merupakan antara negara kegemaran aku bukan hanya kerana tarikan pelancongannya yang menarik dan cantik tetapi juga sebab makanan-makanan mereka yang sedap serta fresh. Looking forward to visiting the country since my only visit was only in Perth....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded