Shared publicly  - 
 
Det rör på sig! I dag firas det inte med tårta hos Antipiratbyrån. :-)
Translate
EU-domstolen har i dag meddelat sin dom i det viktiga upphovsrättsfallet SABAM mot Netlog. Domstolen konstaterar att det strider mot EU-lagen att tvinga internetleverantörer att övervaka och filtrera ...
54
34
Andreas Barna's profile photoChristoffer Englund's profile photoMike Wiseguy's profile photoHenry Rouhivuori's profile photo
16 comments
Translate
Translate
 
Trevligt med lite glada nyheter :)
Translate
 
Underbart, riktigt goda nyheter! :)
Translate
 
perfekt. det kunde man dock förutse. lagen är ju ytterst korkad.
Translate
Translate
 
De tillåter inte stöld, de hindrar stora företag från att spionera på dig. det är väl bara bra? Du får ju fortfarande inte ta saker från nätet, men det måste finnas ett bättre sätt att kontrollera detta på än att låta andra se precis vad du håller på med?
Translate
 
Så du menar att det är bättre att vi kränker folk till höger och vänster för att någon påstår sig förlora massa pengar?

Om du ens hängt med lite i debatten så lär du ha hört att underhållningsindustrin mår alldeles utmärkt och att det inte finns någon som helst anledning att stärka deras skydd och i synnerhet inte på medborgarnas bekostnad.
Translate
 
+Kuya Tino Nielsen Om du seriöst tror på det där så är det nått allvarligt fel i skallen på dig och visar bara vilken total naivitet och övertro du har på att myndigheter och i synnerhet ett privat bolag med tydliga ekonomiska intressen inte skulle missbruka sin makt!

Det handlar inte om huruvida man har eller inte har nått att dölja, faktum är att det är tal om en helt oacceptabel kränkning av folks privatliv och precis som redan sagts, du tycker säkert att det är helt ok att staten sprättar upp folks brev innan dom får dom också, för dom kan ju göra nått olagligt eller planerar att göra det och ja det är precis lika illa.
Translate
Translate
Add a comment...