Profile cover photo
Profile photo
Philips Nederland
75 followers -
Innovation & You
Innovation & You

75 followers
About
Posts

Post has attachment
De wereldberoemde #timessquare  Ball kreeg afgelopen weekend een Hollands tintje: http://philips.to/1ONYQhw. De verlichting wisselde af in de kleuren rood, wit, blauw en oranje.
#Koningsdag #SmarterSpaces
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Beleef met eigen ogen wat de kunst van het licht is. Onze 'Nacht Expositie' schittert nu in het Atrium van het #Rijksmuseum. philips.to/1FMk2EW De 19 light art portretten, gemaakt door lichtkunstschilder Eelco van den Berg, vormen iedere avond een bijzonder lichtspektakel; tot en met 8 april te zien vanuit de passage van het Rijksmuseum. Een expositie die laat zien dat er meer kan met licht.
#DutchMastersOfLight   #LateRembrandt  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een nieuwe fase in de ontwikkeling pathologisch onderzoek en verbetering van gepersonaliseerde zorg bij complexe aandoeningen, waaronder kanker. Vandaag kondigen we onze samenwerking met het Mount Sinai Health System in de Verenigde Staten aan. http://philips.to/1xrCgJh De overeenkomst is gericht op het realiseren van een nieuwe fase in de ontwikkeling pathologisch onderzoek en verbetering van de zorg bij complexe aandoeningen, waaronder kanker.
#Healthcare #BigData #MountSinai  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een ruimteschip geland in Nanjing? Nee, deze krachtige constructie is het International Youth Culture Centre in #Nanjing, China. Dit gebouw van 68 verdiepingen biedt ruimte aan een vijfsterrenhotel en kantoren. De gevel transformeert de skyline van de stad met een palet van 16 miljoen kleuren. http://philips.to/1EZpXWN De verlichting van het gebouw kost minder dan € 114 per dag. Dat kan doordat het gebouw gebruik maakt van een energie-efficiënt, dynamisch, van kleur veranderend, computergestuurd LED-verlichtingssysteem.
#LED #EnlightenedCities
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vanaf april verkrijgbaar: Philips hue Phoenix. Connected wit licht voor thuis. philips.to/HuePhoenix
#meethue   #HuePhoenix  
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Philips Hue Phoenix
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Een nieuwe stap voorwaarts op duurzaamheidsgebied voor Costa Cruises: We hebben LED-verlichting geïnstalleerd in tien schepen van Costa Cruises, Europa’s toonaangevende aanbieder van vakantiecruises. http://philips.to/1FwfVZM Er werden meer dan 300.000 Philips LED-lampen geïnstalleerd die het mogelijk maken om de energie die nodig is voor de verlichting van elk schip met 60% te verminderen.
#sustainability   #LED  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag presenteren we het duurzaamheidsverslag voor 2014: http://philips.to/18h8fAq. We hebben goede vooruitgang geboekt met onze duurzaamheidsprestaties: de omzet uit ‘Green Products’ is in 2014 gestegen naar EUR 11,1 miljard, waarmee het aandeel van de totale omzet nu 52% bedraagt. #sustainability   #annualreport   #Philips  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Licht naar  Scandinavië! Morgen verlichten we de ijsbaan van het Alta Speed Skating-evenement in Noorwegen. http://philips.to/1DG2doj Het evenement brengt Noorse en Nederlandse schaatslegendes bijeen en is een van diverse initiatieven die ten goede komen aan de burgers in Noord-Europese landen.  #skateclassic   #Alta   #EnlightenedCities  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De reis van het licht door Tokyo. Ontdek wat #lightislife voor Hiroaki Fukuda betekent: http://philips.to/1EnWYZ5.
#Instagram   #EnlightenedCities   
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Onze CEO Frans van Houten sprak tijdens de #Bilderbergconferentie in Oosterbeek over een Nederland dat onderhevig is aan ingrijpende sociale, economische en technologische trends. Lees zijn speech via http://philips.to/16Rler4.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded