Profile cover photo
Profile photo
Partioaitta Oy
108 followers -
Ulkona. Perillä.
Ulkona. Perillä.

108 followers
About
Partioaitta Oy's posts

Post has attachment
Vinkkejä linnunpönttöjen tuunaukseen. Joko olet osallistunut Miljoona linnunpönttöä -kampanjaan?

https://fi.pinterest.com/partioaitta/miljoona-p%C3%B6ntt%C3%B6%C3%A4/

Post has attachment
Iinan & Merin seikkailut Väli-Amerikassa jatkuvat Telica-tulivuoren huiputuksella. Blogissa myös vinkkejä haavojen hoitoon tropiikissa.
http://www.partioaitta.fi/yopyminen-tulivuorella

Post has attachment
Uudet Fjällräven Räven -reput ovat saapuneet myymälöihimme. Reppujen värit ovat herättäneet jo paljon mielenkiintoa. Tule sinäkin käymään myymälässämme ja ihastu Fjällräven Räveniin!

Repusta on kolme kokoa: 7 litrainen Mini sekä 20 ja 28 litraiset versiot. Kaikissa on pehmustetut olkahihnat.

Post has attachment
Myymälänhoitajaksi Yrjönkadun myymäläämme? Jos kiinnostuit, lue lisää sivuiltamme ja hae 29.2. mennessä ja tule mukaan asiakaspalveluhenkiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

http://www.partioaitta.fi/haemme-myymalanhoitajaa-yrjonkadulle

Post has attachment
HIIHTOLOMAOSTOKSILLE PARTIOAITTAAN
Poistimme alkavien lomien kunniaksi toimituskulut KAIKISTA Postiin ja pakettiautomaattiin tilatuista toimituksista. Yli 150 €:n tilauksissa myös kotiinkuljetus on ilmainen.

http://www.partioaitta.fi/
Photo

Post has attachment
Ulkona. Perillä. -kuvakilpailun voittajakuva on valittu! 150 euron arvoisen lahjakortin voitti itselleen nimimerkki _ulalla hienolla auringonlaskukuvalla. Katso voittajakuva ja muut palkitut kuvat sivuillamme:
http://www.partioaitta.fi/ulkonaperilla

Iso kiitos kaikille kuvia kilpailuun lähettäneille! Oli mukava huomata niin monen ihmisen olevan ulkona, perillä, ja jakavan hetkensä muiden kanssa. Innoittakoon kuvat jatkossakin kaikkia meitä lähtemään useammin pienille ja suurille retkille nauttimaan luonnosta. Todella hyviä kuvia tuli runsaasti, ja voittajien valinta oli haastava, mutta antoisa tehtävä.

Tutustu voittajakuvan ottaneen muihin kuviin Instagramissa: https://www.instagram.com/_ulalla/
Photo

Post has attachment
Kiinnostaako vaellus talvella, mutta omaa kokemusta ei vielä ole? Tule Jumbon myymäläämme huomenna lauantaina kuulemaan hyviä vinkkejä talviretkeilyyn ja erityisesti hiihtovaellukseen. Paikalla omia kokemuksiaan ja vinkkejään kertomassa Lauri Hilander, joka viime keväänä ylitti Grönlannin. Tapahtumassa mukana myös TSL-lumikenkien, Petzl-valaisimien ja Aclima-alusasujen edustaja ja mahdollisuus kokeilla eri lumikenkiä ja otsalamppuja ulkona.

Tapahtuma alkaa klo 18.

Muista myös aiemmin päivällä Haltialla oleva Talviluonnon päivä -tapahtuma, jossa Partioaitta mukana. Haltiassa mahdollisuus testata OAC-suksia ja liukulumikenkiä sekä kokeilla Ospreyn rinkkoja.

https://www.facebook.com/events/172533933111084/?ref=98&action_history=null

Post has attachment
Voita osallistuminen Fjällräven Polariin!

Keväällä järjestettävän Fjällräven Polarin Suomen osallistujat valittiin joulukuussa, mutta vielä ei ole liian myöhäistä päästä mukaan! Fjällräven järjestää 18.1.-7.2.2016 myymäläkilpailun, jossa on jaossa lisäpaikkoja tähän upeaan talviseikkailuun.

Kilpailussa jaetaan 5 lisäpaikkaa ensi kevään Fjällräven Polariin. Paikat on jaettu viiden Fjällräven Storen/Brand Cornerin välillä; Amsterdam, Oslo, Tukholma, Kööpenhamina ja Helsinki. Kisa Suomen yhdestä lisäpaikasta käydään Yrjönkadun Fjällräven Brand Cornerissa.
Kuvaa itsesi Polar-varusteet päällä Polar-kuvan edessä Yrjönkadun Partioaitassa ja lataa kuva Instagramiin.

Lue lisää osoitteesta www.fjallravenpolar.com/instore
Photo
Photo
2016-01-18
2 Photos - View album

Post has attachment
Ota ulkoilukuva teemalla Ulkona. Perillä. Julkaise se Instagramissa 7.2. mennessä. Voittaja julkaistaan 9.2. ja pääpalkintona on 150 euron lahjakortti Partioaittaan. Voittajakuva julkaistaan myös 365-lehdessämme! Lue tarkemmin sivuiltamme ja katso kilpailuun osallistuneita kuvia:

Post has attachment
Partioaitta lahjoittaa tammikuussa 1705 € Itämeren suojelun uranuurtajalle Baltic Sea Action Groupille. Lahjoituksen taustalla on yhteistyö yhteiskunnallisen yrityksen DROPPin kanssa: Partioaitta toi 2015 keväällä myyntiin DROPPin suunnittelemat juomapullot, josta jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 5 euroa Itämeren suojeluun. Vuodenvaihteeseen mennessä DROPP –juomapulloja oli myyty 341 kappaletta ja lahjoitusvaroja kerätty 1705 euroa. Kiitos kaikille pullon ostaneille ja Itämeren suojelua tukeneille asiakkaille!
Wait while more posts are being loaded