Profile cover photo
Profile photo
Online Partner AB
400 followers -
G Suite-Specialisterna
G Suite-Specialisterna

400 followers
About
Posts

Post has attachment
Imorgon finns hela Online Partner-teamet på plats i Waterfront Building i Stockholm där Google Cloud Summit kommer att äga rum. 2 600 personer är anmälda och det är bäddat för succé! Kom gärna förbi vår monter där alla våra duktiga Google-specialister finns på plats för att visa upp bland annat Google Cloud Platform och alla dess fördelar!

Vi ses!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Följ med oss till Google Cloud Summit i Stockholm!
Den 3:e oktober kommer Googles största event för utveckling och IT i Norden till Stockholm. Evenemanget vänder sig till företag som använder, eller vill använda, Googles verktyg som en hävstång för att digitalisera och utveckla sin verksamhet. På plats finns möjligheten att lyssna på ledande talare inom Google Cloud och innovativa kunder, utforska olika utställningsområden och möta olika Google Partners. Registrera dig här! http://bit.ly/2w6M3Fy
Add a comment...

Post has attachment
Idag vaknar vi upp till den fantastiska nyheten att +Danne Johansson är en av 37 antagna i hela världen till Googles Innovator-program som kommer ta plats i Stockholm i oktober. Så här skriver Google om antagningskriterierna och syftet med programmet: "Kandidater till programmet Google for Education – certifierad innovatör väljs ut utifrån yrkeserfarenhet, passion för undervisning och lärande samt innovativ användning av teknik i skolan och potentiell påverkan på andra pedagoger. De är ambassadörer för förändring och verkar för att ge andra pedagoger och elever möjligheter genom en blomstrande innovationskultur i sina egna klassrum, skolor och organisationer." Vi är oerhört stolta och glada idag! Fantastiskt bra jobbat, Daniel!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Idag är det full fart i monter B:66 på SETT-mässan! Vi demonstrerar ChromEx, Googles VR "Daydream" samt Google Home. Kom gärna förbi och säg hej!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Imorgon börjar årets SETT-mässa i Kista. Vi finns självklart på plats i vår monter B:66 alla tre dagar. Kom gärna förbi och säg hej, och få en demonstration av ChromEx, vår digitalaprov-app för chromebooks! Vi kommer även visa upp olika chromebooks från Acer. Hoppas vi ses!

http://settdagarna.se/utstallare/online-partner/
Add a comment...

Post has attachment
Här kommer information från våra kompisar på Skatteverket om hur den nyligen beslutade kemikalieskatten kommer att påverka dig när den träder i kraft den 1:a juli.Hur den nya kemikalieskatten påverkar dig http://bit.ly/2pA2IkW
Add a comment...

Post has attachment
Ikväll kl 20:00 stänger anmälan till vår workshop i samband med SETT 2017 den 4:e maj. Du har väl inte glömt att anmäla dig?

Hoppas vi ses!

Postat av +Hanna Imeryd
Add a comment...

Post has attachment
Idag är jag väldigt stolt! Vår kollega +Daniel Liljeström har på en arbetsvecka byggt, testat och publicerat en ny version av Chromex som innehåller framför allt integration mot Google #Classroom samt en del kosmetiska och navigeringsförbättringar.

Det börjar bli svårt att komma på sätt att göra prov på Chromebooks lättare!

Vad har du åstakommit den här veckan?

Postat av +Fredrik Linnander
Add a comment...

Post has attachment
Ni har väl inte missat att vi håller i en workshop på kvällen den 4:e maj, i samband med SETT 2017? Kom och utbyt erfarenheter och lär er mer gällande PUL, chromebooks, Classroom med mera.

Anmälan stänger den 24:e april.

https://www.onlinepartner.se/tjanster/event/eventsett2017-workshop/

Varmt välkomna! :)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded