Profile cover photo
Profile photo
nur farhana Saad
1,873 followers -
People CHANGE, things go WRONG, shit HAPPENS,. but LIFE still goes on
People CHANGE, things go WRONG, shit HAPPENS,. but LIFE still goes on

1,873 followers
About
nur farhana's posts

Post has attachment
Conversation
Perempuan : Are you ok dear? Aku : Tak. Perempuan : Ko kenapa weh, you never post like sad things and dissapointment. I bet you are really hurt right now. Aku : What you are thinking and said is what I am facing right now. Perempuan : We know you. You are s...

Post has attachment
Screenshot
Hai, Huhu, kau tahu. Bila aku rasa marah sangat, Tiba-tiba aku terasa nak post je kat facebook and other social media yang apa budak 'puaka' tu cakap. Niat la, eh dah dosa tu. Keke. Kalau si 'puaka' baca ni mesti dia cakap 'Eleh post lah'. Tapi kau hengat a...

Post has attachment
Screenshot
Hai, Huhu, kau tahu. Bila aku rasa marah sangat, Tiba-tiba aku terasa nak post je kat facebook and other social media yang apa budak 'puaka' tu cakap. Niat la, eh dah dosa tu. Keke. Kalau si 'puaka' baca ni mesti dia cakap 'Eleh post lah'. Tapi kau hengat a...

Post has attachment
Nafkah
Perkara mcm ni perlu dititik berat. Suami kena tahu apa tu nafkah zahir dan batin. Ada sampai yg tak tahu beza..Nasihat sy kpd lelaki mcm ni, sebelum kahwin,  belajar dulu jd lelaki then baru upgrade jadi suami. Sebab apa sy ckp mcm ni.. kononnya dah ready ...

Post has attachment
Muhasabah Cinta
Wahai... Pemilik nyawaku Betapa lemah diriku ini Berat ujian dariMu Kupasrahkan semua padaMu Tuhan... Baru ku sadar Indah nikmat sehat itu Tak pandai aku bersyukur Kini kuharapkan cintaMu Kata-kata cinta terucap indah Mengalun berzikir di kidung doaku Sakit...

Post has attachment
Nusyuz?
ISTERI NUSYUZ ATAU  SUAMI DAYUS? =)

Post has attachment
Dumex Dugro Fruit & Veg
Olla! Alhamdullilah hari ni Nuha dah 1 tahun 5 bulan. Ko dah takyah nak demand sangat ye Nuha, ko nak ada adik dah. Haha.  Jadinya setelah sekian lama aku konsisten menggunakan S26 dalam susu formula Nuha, sejak dia 6 bulan, dan sekarang sebab dia dah nak a...

Post has attachment
AQ #3
SURAH AN-NISA AYAT 4

Post has attachment
AQ #2
SURAH AL-BAQARAH AYAT 231

Post has attachment
AQ #1
SURAH AN-NISA AYAT 128
Wait while more posts are being loaded