Profile cover photo
Profile photo
CMPartner AB
2 followers
2 followers
About
CMPartner AB's posts

Post has attachment
Vi önskar er alla en god jul & gott nytt år!

Med tanke på det rådande läget i vår omvärld är vi extra stolta över vårt samarbete med Världens Barn. Samarbetet har bl.a. inneburit att vi hjälpt Världens Barn att nå ut till företag som i sin tur har blivit företagsvänner eller skänkt en gåva.

Bli företagsvän du också: https://start.varldensbarn.se/foretagserbjudande/
Photo

Post has attachment
Tävla med Nordicnet och Eckerö Linjen – Vinn en julbordskryssning för två! Missa inte chansen att vara med och tävla om en julbordskryssning för två med Eckerö Linjen. Gå in på vår Facebooksida https://www.facebook.com/Nordicnet för att ta del av tävlingen och lista ut vilket föremål vi söker. Lycka till! #Nordicnet  

Post has attachment
Nordicnet mobil - http://m.nordicnet.se.
Photo

Post has attachment
Nordicnet lanserar mobilsajt!

I förra veckan lanserade Nordicnet sin mobilsajt, http://m.nordicnet.se. I byggandet av den mobila sajten har funktion, kvalitet, och användarvänlighet varit i fokus.

Med den nya mobilsajten kommer våra mobila användare äntligen kunna använda sajtens sök- och jämförelsefunktion på ett mycket effektivare sätt än tidigare.

Besök mobilsajten redan i dag och hör gärna av dig med din feedback. För att enklare nå http://m.nordicnet.se framöver, kan du lägga till sajten på din hemskärm och samtidigt få en supersnygg genväg direkt på skärmen.

Trevlig sök- och surfupplevelse!

Post has attachment
Välkommen till Nordic Netproducts AB!

- Vi har levererat högkvalitativ nordisk företagsinformation sedan 1967.

I dag sammanför vi nordiska företag med varandra via våra marknadsplatser Nordicnet och Largestcompanies på internet. Vi är experter på Norden, men vi har kunder och intressenter i hela världen. Vårt mål är att underlätta för alla företag att göra gränslösa affärer.

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded