Profile

Cover photo
16 followers|213,070 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

NieuweMobiel

Shared publicly  - 
 
“Samsung Galaxy S8 krijgt flink betere selfiecamera” - Samsung zou voornemens zijn om de nog aan te kondigen Galaxy S8 uit te rusten met een 8 megapixel front-facing camera inclusief autofocus. Dat zou de kwaliteit van je selfies flink moeten verbeteren.
 ·  Translate
Samsung zou voornemens zijn om de nog aan te kondigen Galaxy S8 uit te rusten met een 8 megapixel front-facing camera inclusief autofocus. Dat zou de kwaliteit van je selfies flink moeten verbeteren.
1
Add a comment...

NieuweMobiel

Shared publicly  - 
 
Hoesjesmaker verklapt ontwerp Samsung Galaxy S8 - Al enige jaren zijn hoesjesmakers een betrouwbare bron van informatie. Zo ook nu weer lijkt het want via deze weg krijgen we het toekomstige ontwerp van de Galaxy S8 te zien. Waarvoor dank.
 ·  Translate
Al enige jaren zijn hoesjesmakers een betrouwbare bron van informatie. Zo ook nu weer lijkt het want via deze weg krijgen we het toekomstige ontwerp van de Galaxy S8 te zien. Waarvoor dank.
1
Add a comment...

NieuweMobiel

Shared publicly  - 
 
Aankomende HTC U Ultra krijgt bedienbaar second screen - Voor donderdag 12 januari staat de lancering van de U-serie van HTC gepland. Plaatjes van één van die toestellen, de U Ultra, zijn nu al binnen en tonen een tweede scherm boven het hoofdscherm. Een herkenbare optie.
 ·  Translate
Voor donderdag 12 januari staat de lancering van de U-serie van HTC gepland. Plaatjes van één van die toestellen, de U Ultra, zijn nu al binnen en tonen een tweede scherm boven het hoofdscherm. Een herkenbare optie.
1
Add a comment...

NieuweMobiel

Shared publicly  - 
 
LG G6 krijgt ongebruikelijk langwerpig 2:1 scherm - LG is geen vreemde als het gaat om telefoons met vreemde beeldschermen. Ken je bijvoorbeeld de LG Chocolate Touch nog? Een scherm met een, zo zou achteraf blijken, nogal onbruikbaar 21:9 scherm.
 ·  Translate
LG is geen vreemde als het gaat om telefoons met vreemde beeldschermen. Ken je bijvoorbeeld de LG Chocolate Touch nog? Een scherm met een, zo zou achteraf blijken, nogal onbruikbaar 21:9 scherm.
1
Add a comment...

NieuweMobiel

Shared publicly  - 
 
Beste renders tot nu toe verschenen van Samsung Galaxy S8 - Beetje bij beetje krijgen we een steeds beter beeld van de Samsung Galaxy S8. Was het eerst nog slechts beetjes informatie, nu krijgen we ook echt beelden binnen van het nieuwe vlaggenschip. Mede dankzij de hoesjesfabrikanten.
 ·  Translate
Beetje bij beetje krijgen we een steeds beter beeld van de Samsung Galaxy S8. Was het eerst nog slechts beetjes informatie, nu krijgen we ook echt beelden binnen van het nieuwe vlaggenschip. Mede dankzij de hoesjesfabrikanten.
1
Add a comment...

NieuweMobiel

Shared publicly  - 
 
HTC U Ultra en U Play aan zonder koptelefoonaansluiting - HTC is nog steeds van mening dat het een grote speler is en denkt daarom dat haar klanten het pikken dat de nieuwe U Play en U Ultra geen koptelefoonaansluiting hebben. Apple deed eerder iets soortgelijks. Hopelijk weet de U-familie elders te imponeren.
 ·  Translate
HTC is nog steeds van mening dat het een grote speler is en denkt daarom dat haar klanten het pikken dat de nieuwe U Play en U Ultra geen koptelefoonaansluiting hebben. Apple deed eerder iets soortgelijks. Hopelijk weet de U-familie elders te imponeren.
1
Add a comment...

NieuweMobiel

Shared publicly  - 
 
Volgende Apple iPhone mogelijk van roestvrij staal - Apple gaat komende iPhone wederom experimenteren met nieuwe materialen. Zagen we eerder al aluminium, glas en plastic voorbijkomen, straks kunnen we mogelijk ook kiezen uit een roestvrij stalen iPhone.
 ·  Translate
Apple gaat komende iPhone wederom experimenteren met nieuwe materialen. Zagen we eerder al aluminium, glas en plastic voorbijkomen, straks kunnen we mogelijk ook kiezen uit een roestvrij stalen iPhone.
1
Add a comment...

NieuweMobiel

Shared publicly  - 
 
Alcatel A3 XL toegevoegd aan archief - Bekijk de volledige eigenschappen van de nieuw toegevoegde Alcatel A3 XL.
 ·  Translate
1
Add a comment...

NieuweMobiel

Shared publicly  - 
 
Promotievideo HTC ‘Ocean’ toont nieuw soort bediening - Professioneel lekker Evan Blass heeft op zijn Twitter een korte promotievideo geplaatst van wat de HTC Ocean moet zijn. Dit toestel komt vermoedelijk onder de naam HTC U op de markt en beschikt over een nieuw type bediening.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Mobiele telefoons zoeken, vergelijken en vinden
Introduction
NieuweMobiel.NL is de grootste en meest gebruiksvriendelijke mobiele-telefoon-vergelijkingswebsite van Nederland en voorziet dagelijks vele duizenden bezoekers van gratis informatie voor en tijdens de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon. NieuweMobiel.NL is de dagelijkse en onmisbare informatiebron voor consumenten, retailers en verkopers van mobiele telefoons.