Profile

Cover photo
Nezavisne novine
424 followers|242,959 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
1
Alex Sladojevic's profile photo
2 comments
 
Alex Sladojevic, Alex Sladojevic
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
Hakerska grupa Anonimusi saopštila je da je upala u veliku bazu podataka koja pripada turskom Generalnom direktoratu za bezbjednost u znak odmazde zbog „raznih zloupotreba" od strane turske vlade.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
Avion sa 74 putnika prinudno sletio na aerodrom nakon polijetanja sa aerodroma Aden Ade jutros u Mogadišu zbog eksplozije u kabini sa putnicima.
 ·  Translate
2
Add a comment...
Story
Tagline
Portal Nezavisnih novina, vijesti, komentari, sport, zabava i zanimljivosti
Introduction

Kompanija "Dnevne nezavisne novine" osnovana je 1995. godine s ciljem da postane vodeća medijska kuća u Bosni i Hercegovini.

Danas je kompanija u samom medijskom  vrhu zahvaljujući Nezavisnm novinama i portalu www.nezavisne.com sa preko 320.000 vjernih čitalaca. 

U okviru kompanije posluju Nes radio, Castra radio i štamparija opremljena po najsavremenijim standardima.

Nezavisne novine su u samo šesnaest godina svog postojanja postigle veliki napredak i postavile standarde profesionalnog novinarstva ne samo u Bosni i Hercegovini već i u regiji. 

U proteklom periodu su Nezavisne novine bile te koje su pokrenule i promovisale demokratski pristup i objektivnost u svim domaćim medijima.

Na tržištu slove za lidera u domenu printanih medija zahvaljujući upravo svojoj inovativnosti i otvorenom pristupu čitaocima. Upravo su zbog te otvorenosti svoje vjerne čitaoce pronašli  u svim generacijama, a naročito među mladima.

Danas su Nezavisne novine na tržištu Bosne i Hercegovine prepoznatljive kao najobjektivnije novine koje nerijetko imaju pokretačku ulogu u društvenom, političkom i  sportskom životu.

www.nezavisne,com

Portal www.nezavisne.com jedan je među najposjećenijim portalima u regionu, sa preko  80.000 pristupa dnevno, i 350.000 otvorenih strana. Oko 50 odsto pristupa registrovano je iz BiH, a 50 odsto  iz inostranstva. Čitaoci na jednom mjestu mogu pronaći najnovije informacije iz politike, ekonomije, sporta, kulture i zabave. Dnevno se na portalu postavi preko 250  novih vijesti. Sve vijesti se objavljuju i na aplikacijama za mobilne uređaje.

“NES radio”

Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da  je NES radio jedna od najslušanijih radio stanica u Bosni i Hercegovini. Program koji se emituje 24 časa dnevno, sluša se na 6 frekvencija i pokriva 70 odsto teritorije BiH i granični pojas Republike Hrvatske. Kratke i objektivne vijesti, kontakt programi, autorske emisije i odličan izbor muzike osigurao je veliki broj stalnih slušalaca. Pored toga NES radio ima jako veliku slušanost na radnim mjestima i u prodajnim objektima.

Program NES radija u svakoj sekundi može da čuje preko 3.000.000 ljudi.

“NES Castra”

NES Castra, radio koji je svojim sadržajem namjenjen poslovnim ljudima mlađe dobi, školsko-studentskoj populaciji i omladini. NES Castra je urbani gradski radio koji svoj program priprema sa željom da zabavi, oraspoloži i zadovolji želje i potrebe mlađe populacije sa potpuno novom domaċom i stranom muzičkom šemom.

“Štamparija Nezavisne novine i Glas Srpske”,

Opremljena po najvišim svjetskim standardima, rotaciona mašina može štampati na novinskom i offset papiru od 45 do 80 gr. širine 560 mm. Zatim na ravnoj offset mašini, puni kolor do veličine B1 sa svim varijantama kvaliteta i gramaže papira, dorade i distribucije odštampanog materijala.    

Contact Information
Contact info
Phone
++38751331840
Email
Skype
nezavisne.novine
Address
Braće Pišteljića 1 78000 Banja Luka