Profile

Cover photo
Nezavisne novine
304 followers|153,953 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
Nastupom novosadskog benda "Atheist Rap" u vodenom parku "Aquana" u Banjaluci u nedjelju naveče zvanično je završen 1. "Beer Fest", koji je trajao tri večeri.
1
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
BANJALUKA - Srednje i osnovne škole u Republici Srpskoj dostavile su Ministarstvu prosvjete i kulture RS izvještaje i procjene o šteti nastaloj u poplavama, a koje prema preliminarnim podacima iznose 8,6 miliona maraka.
1
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
Postavka fotografija stare Banjaluke, rađene crno-bijelom tehnikom na iverici, završila je danas u kontejneru predviđenom za odlaganje krupnog otpada ispred Narodne i univerzitetske biblioteke (NUB) RS.
2
1
Nikola Mojović's profile photo
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
SARAJEVO - Sarajevski bend "Kablovi" promovisao je spot za navijačku pjesmu "Strana na kojoj lete zmajevi", kao podršku reprezentaciji BiH i fudbalskim navijačima.
1
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
Reza Aslan, američko-iranski autor, univerzitetski profesor i stručnjak za religijska pitanja iz Univerziteta Kalifornija, predstavio je danas u Sarajevu knjigu "Zealot: Život i vrijeme Isusa Nazarećanina", u kojoj pokušava predstaviti Isusa kao historijsku ličnost. Ova knjiga izazvala je oštre polemike u svijetu, a posebno ju je kritikovala Katolička crkva. Ona je provokativna i inspirativna i govori ne samo o Isusu, već i o vremenu u kojem je n...
3
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
BUKUREŠT - Živi u Rumuniji, u planinskoj varoši Fagaraš, koja neobično sliči malim varošima iz Bosne, u jedinoj plavoj zgradi u ulici Negojul, u starom stanu, satkanom uspomenama, iz kojeg božićna jelka se ne iznosi do pred sami Vaskrs...
1
Add a comment...
In their circles
2 people
Have them in circles
304 people

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
Šestočlani žiri banjalučkog muzičkog festivala "Jelen Demofest" odabrao je imena 35 demo bendova koji će se takmičiti za prestižne nagrade na 7. izdanju ovog festivala od 17. do 19. jula na tvrđavi Kastel.
2
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
KIJEV - Na istoku Ukrajine u toku je velika borba ukrajinskih i proruskih snaga "kakve dosad nije bilo po snazi i razmerama", rekli su ukrajinski vojni izvori.
1
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
MOSKVA - Novinar ruske državne televizije poginuo je u Ukrajini, a njegov kolega se vodi kao nestao, nakon što je granatiran položaj na kojem su se nalazili dok su izvještavali o sukobima ukrajinskih i profederalnih snaga nedaleko od Luganjska, javila je danas "Rusija-24".
1
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
VAŠINGTON - Ishrana s visokim udjelom proteina životinjskog porijekla je u istraživanju kineskih naučnika povezana s 20 odsto manjim rizikom za moždani udar (šlog).
2
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
BANJALUKA, TREBINJE - Višegodišnji trend povećanja prometa u ugostiteljskim objektima u RS zaustavljen je u prvom tromjesečju ove godine, kada je ceh koji su građani ostavili ugostiteljima smanjen za devet odsto u odnosu na posljednji kvartal prošle godine.
2
Add a comment...

Nezavisne novine

Shared publicly  - 
 
BANJALUKA - Njemački nju metal rokeri "Guano Apes", jamajkanska rege legenda Maks Romeo, te još jedan inostrani izvođač, koji će ostati iznenađenje do daljeg, glavne su revijalne zvijezde sedmog izdanja muzičke manifestacije "Jelen Demofest", koja će biti održana od 17. do 19. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel.
7
Randy Bluestar's profile photo
 
opa, samo napred
 ·  Translate
Add a comment...
People
In their circles
2 people
Have them in circles
304 people
Contact Information
Contact info
Phone
++38751331840
Email
Skype
nezavisne.novine
Address
Braće Pišteljića 1 78000 Banja Luka
Story
Tagline
Portal Nezavisnih novina za vijesti, komentare, sport, zabavu i zanimljivosti
Introduction

Nezavisne novine

Kompanija "Dnevne nezavisne novine" osnovana je 1995. godine s ciljem da postane vodeća medijska kuća u Bosni i Hercegovini.

Danas je kompanija u samom medijskom  vrhu zahvaljujući Nezavisnm novinama i portalu www.nezavisne.com sa preko 320.000 vjernih čitalaca. 

U okviru kompanije posluju Nes radio, Castra radio i štamparija opremljena po najsavremenijim standardima.

Nezavisne novine su u samo šesnaest godina svog postojanja postigli veliki napredak i postavili standarde profesionalnog novinarstva ne samo u Bosni i Hercegovine već i u regiji. 

U proteklom periodu su Nezavisne novine bile te koje su pokrenule i promovisale demokratski pristup i objektivnost u svim domaćim medijima.

Na tržištu slove za lidera u domenu printanih medija zahvaljujući upravo svojoj inovativnosti i otvorenom pristupu čitaocima. Upravo su zbog te otvorenosti svoje vjerne čitaoce pronašli  u svim generacijama, a naročito među mladima.

Danas su Nezavisne novine na tržištu Bosne i Hercegovine prepoznatljive kao najobjektivnije novine koje nerjetko imaju pokretačku ulogu u društvenom, političkom i  sportskom životu.

www.nezavisne,com

Portal www.nezavisne.com jedan je među najposjećenijim portalima u regionu, sa preko  78.000 ulazaka dnevno, i 350.000 otvorenih strana. Oko 50 odsto ulazaka registrovano je iz BiH, a 50 odsto  iz inostranstva. Čitaoci na jednom mjestu mogu pronaći najnovije informacije iz politike, ekonomije, sporta, kulture i zabave. Dnevno se na portalu postavi preko 250  novih vijesti. Sve vijesti se objavljuju i na aplikacijam za mobilne uređaje.

“NES radio”

Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da  je NES radio jedna od najslušanijih radio stanica u Bosni i Hercegovini. Program koji se emituje 24 časa dnevno, sluša se na 6 frekvencija i pokriva 70 odsto teritorije BiH i granični pojas Republike Hrvatske. Kratke i objektivne vijesti, kontakt programi, autorske emisije i odličan izbor muzike osigurao je veliki broj stalnih slušalaca. Pored toga NES radio ima jako veliku slušanost na radnim mjestima i u prodajnim objektima.

Program NES radija u svakoj sekundi može da čuje preko 3,000.000 ljudi.

“NES Castra”

NES Castra, radio koji je svojim sadržajem namjenjen poslovnim ljudima mlađe dobi, školsko-studentskoj populaciji i omladini. NES Castra je urbani gradski radio koji svoj program priprema sa željom da zabavi, oraspoloži i zadovolji želje i potrebe mlađe populacije sa potpuno novom domaċom i stranom muzičkom šemom

“Štamparija Nezavisne novine i Glas Srpske”,

Opremljena po najvišim svjetskim standardima, rotaciona mašina može štampati na novinskom i offset papiru od 45 do 80 gr. širine 560 mm. Zatim na ravnoj offset mašini, puni kolor do veličine B1 sa svim varijantama kvaliteta i gramaže papira, dorade i distribucije odštampanog materijala.