Profile cover photo
Profile photo
Netcreators Websites & Social Media
7 followers -
Specialisten die jouw organisatie op alle fronten online versterken en verder helpen
Specialisten die jouw organisatie op alle fronten online versterken en verder helpen

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Ook jij kan SEO man inhuren! Zoekmachine optimalisatie door Netcreators brengt je meer bezoekers en meer klanten! http://www.netcreators.nl/diensten/zoekmachine-optimalisatie/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DRUPAL SUPPORT

Netcreators is een Drupal specialist die zich vooral richt op Drupal support. Wij hebben onze organisatie grotendeels ingericht op het bieden van support voor Drupal en een aantal andere veel gebruikte CMS en shopsystemen. Het kan gaan om het oplossen van issues met uw Drupal website, het uitbreiden van functionaliteit of het bouwen van maatwerk modules maar zeker ook om de basis van support. Denk daarbij aan uw website veilig houden, zorgen voor een goede performance, het doorvoeren van Drupal updates en upgrades en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen. Uw website is uw visitekaartje en vaak een grote aanjager van omzet voor uw bedrijf en dient daarom met zorg en aandacht onderhouden te worden.
Drupal supportcontract

Wij bieden Drupal support in de vorm van een supportcontract in combinatie met een service level overeenkomst (SLA). Werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van een strippenkaart. Door ons unieke bedrijfsmodel zijn onze tarieven uiterst concurrerend te noemen. Indien gewenst kunnen wij u ook een developer op locatie leveren tegen ZZP tarief. Ook dat is een service die we als enige in Nederland bieden. Hebben wij uw interesse gewekt? Vul dan het formulier in onderin deze webpagina: http://www.netcreators.nl/diensten/drupal-specialist. Gewoon even bellen naar 026-442 1950 mag ook, vraag naar Willem Genevace.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
MAGENTO SPECIALIST NETCREATORS

Netcreators heeft een brede expertise als internetbureau, sedert enkele jaren zijn wij ook een echte Magento specialist. Wij hebben voldoende Magento expertise in huis om iedere wens te kunnen realiseren. Natuurlijk verwacht je van een Magento specialist dat deze voldoende kennis in huis heeft. Wij beschikken over meer dan 30 Magento developers om uw webshop te realiseren. Als Magento specialist onderscheiden we ons wel van onze collega's en dat is dat we ons voornamelijk richten op het leveren van support en de ontwikkeling van maatwerk modules. Wij verrichten onze werkzaamheden voor andere Magento bouwers maar ook rechtstreeks in opdracht van webshop eigenaren.

Ruim 30 Magento ontwikkelaars staan klaar voor:
- Updates & patches
- Magento upgrade naar versie 2
- Bugfixing
- Magento maatwerk

Nergens zo scherp geprijsd!
Bel ons op 026-4421950 voor een afspraak
Add a comment...

Post has attachment
Zoekmachine Optimalisatie is een ambacht

Zoekmachine optimalisatie, wat is het?
Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van je website met als doel om je website op specifieke zoekwoorden zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te laten verschijnen.
Ook al neemt het aantal de laatste jaren af (onder andere door de invloed van social media), nog steeds vindt ruim 80% van alle internetters zoekmachines de beste manier om websites, webshops en webwinkels te vinden met bepaalde informatie, diensten en producten. Daarom is het enorm belangrijk dat een website hoog in Google verschijnt bij bepaalde zoekopdrachten. Met hoog in Google bedoelen we natuurlijk dat je op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnt.

Zoekmachine optimalisatie is een ambacht.
Ambachtelijk werk betekent dat je vakkennis hoort te hebben, weet welk gereedschap je moet gebruiken en hoe je dit inzet en hoe je te werk moet gaan om het gewenste resultaat te bereiken. Zoekmachine optimalisatie (In het Engels SEO of 'search engine optimization' en door veel mensen zoekmachine marketing genoemd) is daarom ook echt een ambacht, niet een trucje dat je even snel leert. Het vergt investeren in kennis, een strategie en veel uitvoerend werk. Maar de resultaten zijn er dan ook naar, namelijk:

- hoger in Google betekent meer bezoekers op uw website;
- meer bezoekers op uw website levert meer aanvragen en meer bestellingen;
- beter zichtbaar in Google betekent hogere naamsbekendheid, klikt men de eerste niet op je link dan zal men dit later eerder doen, wat ook weer meer bezoekers oplevert.

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces.
Zoekmachine optimalisatie is een continue activiteit waar je doorlopend in moet investeren. Het Google zoek algoritme wijzigt voortdurend dus de hoogte van jouw website in de zoekresultaten ook. Daarom is het belangrijk de zoekmachine optimalisatie procesmatig aan te pakken in plaats van als een eenmalige activiteit te zien. Als Netcreators je website optimaliseert dan zorgen we eerst dat de site in de basis helemaal goed is (zowel technisch als met de content). Vervolgens kunnen we deze telkens aanpassen en bijwerken om de goede positie in Google en andere zoekmachines te behouden. Mogelijk adviseren we ook om andere zaken er aanvullend bij te doen zoals adverteren in Adwords van Google. Het resultaat van een compleet pakket aan zoekmachine marketing activiteiten is altijd beter dan zoekmachine optimalisatie alleen.

Zoekmachine Optimalisatie is tovenarij!
Veel bedrijven presenteren zoekmachine optimalisatie als iets dat bijna ongrijpbaar en daarom verschrikkelijk moeilijk is. Het onbekende en steeds veranderende algoritme van Google maakt dat het heel veel geld kost aan activiteiten die geheim zijn om hoog te komen in de zoekresultaten van Google. Niets is minder waar, het is namelijk behoorlijk duidelijk welke factoren voor Google enorm belangrijk zijn en waaraan je vrijwel iedere website dus kan laten voldoen. Slechts een paar zaken zijn moeilijk in te regelen als je deze niet al bezit, zoals een generieke domeinnaam met het juiste zoekwoord erin, het liefst ook nog eens lang geleden geregistreerd en al die tijd al live met de juiste content. Maar andere belangrijke zaken zoals de correct opbouw van je HTML en stylesheets, het juist invullen van alle stijlelementen en opbouw van je pagina, goed gebruik van keywords, gebruik van uitgaande en inkomende links, allemaal zaken die prima verzorgd kunnen worden. Het is daarbij wel belangrijk welk CMS (content management systeem) je gebruikt. WordPress is bijvoorbeeld heel goed voor zoekmachine optimalisatie, Umbraco een stuk minder. Zoals ik al zei hierboven, zoekmachine optimalisatie (en zoekmachine marketing) is een ambacht!

Aanvullende informatie over het stappenplan dat we bij Netcreators wanneer we zoekmachine optimalisatie uitvoeren leest u hier: http://www.netcreators.nl/diensten/zoekmachine-optimalisatie/
Add a comment...

Post has attachment
Een grapje op deze zomerse ochtend #cartoon  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vraagt u zich ook wel eens af waarom veel diensten, zoals Facebook en Google, gratis te gebruiken zijn? Nou je betaalt eigenlijk wel! Door middel van privacygevoelige gegevens, waaraan de websites in kwestie flink verdienen: http://bit.ly/1GMbdHd
Add a comment...

Post has attachment
Ben jij de stagiair(e) die we zoeken en heb je met de vakantie in zicht nog geen geschikte stageplek kunnen vinden? Stop dan met zoeken en begin aan jouw brief aan Netcreators. Wij hebben meerdere uitdagende stageplekken op onze website staan: http://www.netcreators.nl/over-netcreators/vacatures-stageplaatsen/. Zien wij jou na de zomer aan een van onze bureaus? 
Add a comment...

Post has attachment
De Online Trust Alliance (OTA), een organisatie die het vertrouwen in de online sector probeert te vergroten, heeft onderzocht hoe goed, of slecht, de grootste 1000 sites van de wereld beveiligd zijn. De uitkomst is schokkend. Iets meer dan de helft van de onderzochte sites is maar naar behoren beveiligd. 46% van de websites is dus onder de maat beveiligd: http://bit.ly/1Bl7VxV. Zonde en onnodig. Twijfelt u aan de beveiliging van uw website? Wij zoeken het voor u uit. U kunt natuurlijk ook meteen een complete WebsiteAPK uit laten voeren, helemaal gratis!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Onlangs hebben wij de website van Active Ageing opgeleverd. Active Ageing is een nationaal netwerk voor professionals en voor 50-plussers die vitaal en ondernemend in het leven (willen) staan.
Wij zijn trots op het eindresultaat, bekijk de website hieronder: 
Home - Active Ageing
Home - Active Ageing
activeageing.nu
Add a comment...

Post has attachment
Uw social media campagne start bij onze dochteronderneming 12 Social Media Marketing. Of u nou de naamsbekendheid van uw organisatie wil vergroten of een product op speciale wijze in de markt wil zetten, de marketeers van 12 Social Media Marketing weten wat er nodig is voor online succes! #socialmedia  
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded