Profile cover photo
Profile photo
nasibah khushairy
492 followers -
ns_ibah@yahoo.com
ns_ibah@yahoo.com

492 followers
About
Posts

Post has attachment
Jalan-jalan kelantan terengganu 2
Assalamualaikum.. sambungan  entry ni  .  Lepas makan-makan kami check out dan terus gerak ke Taman Tamadun Islam lagi.  tapi sebelum tu hantar mak n bapak mertua saya ke pasar payang... mak nak shopping lagi.. haha lepas tu kami ke taman tamadun islam..  b...

Post has attachment
Jalan-Jalan ke Kelantan dan Terengganu 1
Assalamualaikummm.. say ada mengemukakan cadangkan kat abah mursyid nak g berjalan ke terengganu cuti sekolah bulan 8. . haha sebabnya dalam Malaysia ni, negeri Terengganu je yang saya belum pernah sampai..  dari sabah sampai ke perlis semua dah sampai kecu...

Post has attachment
jalan jalan ke Langkawi
Assalamualaikum... baru-baru ni kami sekeluarga pegi bercuti ke langkawi.. last p langkawi tahun lepas ikut rombongan sekolah saya.. bawak mursyid je pegi masa tu..abah mursyid tak ikut..  sejak kebelakangan ni saya agak stress dengan keja dan hal2 lain .. ...

Post has attachment
Majlis konvokesyen mursyid
Assalamualaikumm.. Alhamdulillah.. hari sabtu baru ni anak teruna saya nan seorang dah konvo dah wehh.. konvo tadika jela... dedulu tak de pulak nak merasa konvo zaman tadika ye dak?..  sekarang tadika pon dah merasa berjubah konvo bagaihhh...  zaman mak du...

Post has attachment
Jalan-jalan ke Muzium Taiping
Assalamualaikum,,.. sebenarnya dah lama sangat Mursyid dok ajak p muzium.. last p muzium tahun lepas masa bawak pelancong jenjalan.. yakni sepupu sepapat mursyid ...pelancong la sangat... haha.. ingatkan lepas dah bawak hari tu dia tak ajak dah la p muzium....

Post has attachment
borong bubble shawl dua muka murah
Assalamualaikum.. dah beli tudung raya ke kekakaks dan memakcik sekelian??  kalau belum dan masih tercarai-cari tudung raya haaaa meh sini kiter nak kongsi port baik punya untuk dapat shawl murah ..  boleh borong untuk seluruh kaum kerabat.. dari opah smpai...

Post has attachment
Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA
   Assalamualaikum.  Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA . Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik dis...

Post has attachment
Contest Jubah By Zaza Iman
Assalamualaikummm www.zazaiman.com  merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan. Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan...

Post has attachment
Concert & Graduation day
Asslamualaikum.. ha ni cerita concert & graduation day tadika mursyid masa di bintulu..  kena update jugak untuk tatapan di masa depan.. persembahan daripada anak-anak tadika.. mursyid di hujung sana.. dapat hadiah.. tapi malu2 dengan pompuan.. kakakka... t...

Post has attachment
Trip ke Ho Chi Minth City Part 3
Assalamualaikum... hari ketiga ni kami breakfast dekat kampung panda jugak.. lepas tu driver bawak kami ke masjid..  ada beberapa masjid dalam bandar ni.. kami berkesempatan singgah dua masjid. walaupun penduduk islam di Ho chi minh sangat sikit.. tapi masj...
Wait while more posts are being loaded