Profile cover photo
Profile photo
nana tron
Nanatron On The Move
Nanatron On The Move
About
Posts

Post has attachment
Subarashiii Tokyo: Hari Kedua // Harajuku // Shibuya
Rasa unsangkarable betul bila bangun pagi aku berada di negara matahari terbit. Yang selama ini diidam-idamkan. Today was gonna be a very loooong day. Sila menyediakan kuaci di tepi.  Btw, raisins sandwich tu sedap namati. Pagi tu kemain beli banyak untuk b...
Add a comment...

Post has attachment
Subarashiii Tokyo: Hari Pertama
"Watashi-wa akan tunggu Nana-chan di Tokyo-desu" -  Yukichi Fukuzawa Penantian selama 14 tahun rupa-rupanya menemui happy ending tahun 2018. Lama simpan impian nak ke Jepun, rasanya time single lagi dah berangan nak ke sana. Pastu tahun 2014 ada booked tike...
Subarashiii Tokyo: Hari Pertama
Subarashiii Tokyo: Hari Pertama
nanatronreviews.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
JJCM Hatyai
Sawadikaaaaa Hatyai! At last kita telah sampai ke penulisan trip tahun ni. Trip ni terjadi bulan March - lepas keje hari Jumaat terus bergerak ke KL Sentral dan naik ETS ke Padang Besar. Turun Padang Besar dan naik van masuk Hatyai. Sabtu pagi sampai hostel...
JJCM Hatyai
JJCM Hatyai
nanatronreviews.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Un-mainstream Bali: Bebek Tepi Sawah
Helu bebek. Are you there bebek. You better be there! Cos I'm coming!! *bertempiaran lari segala bapak bebek Hmm termenung kita nak order apa. Aku sekeluarga emangnya ngaa makan bebek. Sebab tak dididik makan menatang ni. Especially mak-mak kalau tak makan ...
Un-mainstream Bali: Bebek Tepi Sawah
Un-mainstream Bali: Bebek Tepi Sawah
nanatronreviews.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Un-Mainstream Bali: Berawa Beach Residence
Berawa Beach Residence mendapat 4 rating di booking.com & 4.6 rating di agoda. Takyah susah cari description ini dia - Berawa Beach Residence by Premier Hospitality Asia is conveniently located a 25-minute drive from the famous Seminyak District. It feature...
Un-Mainstream Bali: Berawa Beach Residence
Un-Mainstream Bali: Berawa Beach Residence
nanatronreviews.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Un-Mainstream Bali: Canggu
Awas sebut betul-betul. C A N G G U Bukan CAGU je dik. Kalini kat Bali rasa senang betul nak kesana kemari sebab naik Uber & satu hari tu kami sewa scooter. Serious tak hassle langsung tu pasal jadi pilihan hati berkali-kali... Kita nak perkenalkan daya tar...
Un-Mainstream Bali: Canggu
Un-Mainstream Bali: Canggu
nanatronreviews.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Un-Mainstream Bali : Breeze @ The Samaya, Seminyak
Misi membelai jiwa sang suami dijalankan khas dari Breeze @ The Samaya, Seminyak.  Pada mulanya sebelum trip aku dok stadi restoren romantik tepi pantai di Canggu atau Seminyak. Last-last aku pilih The Samaya. Kita hantar lah email booking kata nak celebrat...
Add a comment...

Post has attachment
Un-Mainstream Bali : Nusa Penida
Trip ni terjadi time belum menjiwai watak mak anak dua. Anak kedua masih dalam kandungan dalam empat bulan gitu - dah lepas time mabuk. Ekceli pregnancy kalini tak mabuk teruk macam 1st pregnancy. Masa dapat tahu mengandung tu, sebenarnya down skit. Dalam p...
Un-Mainstream Bali : Nusa Penida
Un-Mainstream Bali : Nusa Penida
nanatronreviews.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lompat Pulau di Mersing: Day 2
Kiteorang amik pakej dari Pulau Kita - ni boleh check IG derang tentang details, harga & pakej apa yang ada. Apa yang boleh aku cakap, derang ni fun & derang ada gopro so ganba korang sentiasa ada orang snap kan haha ~ Pantai Raja - sandbank Kat sini patutn...
Lompat Pulau di Mersing: Day 2
Lompat Pulau di Mersing: Day 2
nanatronreviews.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lompat Pulau di Mersing: Day 1
*mendarat ke bumi Setelah lama berada di planet Marikh, Nanatron kembali bawak rendang kerang untuk Thanos. Dah Avengers semua gagal misi , kita cuba buat Thanos suka kan bumi supaya takde lah lagi orang melayang jadi dedebu.  Sejak mendarat ke bumi, sis me...
Lompat Pulau di Mersing: Day 1
Lompat Pulau di Mersing: Day 1
nanatronreviews.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded