Profile cover photo
Profile photo
najiah shaharain
1,423 followers
1,423 followers
About
najiah's posts

Post has attachment
HADIAH MURAH UNTUK HARI IBU DAN GURU
Assalamualaikum Hai hai hai! awak dah fikir2 special gift untuk cikgu, ustazah, teacher awak sempena hari guru nanti? Kalau awak belum terfikir nak bagi apa sempena Hari Guru. Ha apa kata awak surprisekan diorang hadiahkan box comel exclusive berisi handsoc...

Post has attachment
Kalam Habib Ali al-Jufri 1
Anda jangan pernah merasa tenang jika anda pernah merasa benci kepada orang lain, meskipun ia berbuat jahat kepada anda. Walaupun anda merasa sangat berat untuk tidak membenci orang itu, tapi cobalah mulai dengan mendoakannya. Doakanlah orang yang pernah be...

Post has attachment
PEMENANG Jom join Giveaway Jiakreatifelt!
Assalamualaikum wbt Alhamdulillah berakhir sudah  Jom join Giveaway Jiakreatifelt! Dan jutaan terimakasih kepada mereka yang join.Chuols sangat best dan sporting. Giveaway ini berlangsung bermula dari  08 hingga 27.04.2017. Pada plan asal nak umumkan pemena...

Post has attachment
Masalah haid jangan ambil mudah
Assalamualaikum wbt Masalah haid bagi wanita adalah sesuatu yang sangat membimbangkan.Malah ia boleh memberi kesan buruk jika dibiarkan.Tolong ambil berat dan bertindaklah segera! Sejujurnya aku punya masalah yang sama ...dah cuba macam2 produk untuk menyel...

Post has attachment
Senarai peserta
Terima kasih kerana memeriahkan  Jom join Giveaway Jiakreatifelt! Yang nak join boleh klik link di atas okeyh..masih sempat lagi :) Mana tahu ade rezeki boleh menang sepasang handsock dwitone dan stoking sandy ori dari mesir Jom bw ke blog kawan2 kita yang ...

Post has attachment
JOM KITE BER"FELT"
Asslamaualaikum dan Salam jumaat yang indah Alhamdulillah masih diberi kesempatan dan peluang untuk menghirup udara Allah pinjamkan .. Dikesempatan ini nak menjemput chuols untuk memeriahkan "Giveaway Jiakreatifelt!" Hadiah tidaklah semegah mana cuma jika k...

Post has attachment
HIJRAH
Tipulah kalau semua orang tak pernah tersasar. Tipu. Semua orang pernah tersasar. Siapa yang tak nak imannya yang sentiasa di atas tanpa perlu jatuh. Semua orang nak. Tetapi adakala walau kita cuba berusaha menjaga iman kita daripada jatuh ia tetap tersadun...

Post has attachment
HANDSOCK DWITONE LONG (40 CM)
Haiii! . Atas permintaan pengguna tegar #handsockdwitone, kini handsock yang sama kembali dengan saiz LEBIH PANJANG!😘 . Kita panggil Dwitone Long; .  Panjang ±40cm, jadi panjangnya lebih daripada siku. Kata mereka, bila pakai baju kurung ke, abaya ke so sa...

Post has attachment
Jom join Giveaway Jiakreatifelt!
Bismillah dengan ini saya melancarkan giveaway jiakreatifelt pada hari Sabtu 8.4.2017 InsyaALLAH giveaway ini akan berlangsung selama 3 minggu 08-27.04.2017 Jemput reramai support giveaway jiakreatifelt ini. Hanya ikuti beberapa langkah mudah untuk melayakk...

Post has attachment
Handsock pelbagai pattern!~
Assalamualaikum bersawang habis dah blog nie Jarang sangat sangat nak update tapi setiap hari log in. Ketandusan idea nak share apa kat korang.Tiada yang menarik .. tapi kalau nak share pun tak pandai nak mula dari mana.. oklah..hari ini ada free sikit kat ...
Wait while more posts are being loaded