Profile cover photo
Profile photo
MyTrendyPhone Sverige
208 followers -
Vi har allt för din smartphone!
Vi har allt för din smartphone!

208 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Har du någonsin undrat över vad den första smartphonen hette eller har du någon gång hört talas om en sport där man använder en mobil för kast istället för en boll? Svaren på alla dessa och många andra intressanta frågor finner du i vår spännande infografik Roliga fakta om mobiler. Njut av läsandet!
http://www.mytrendyphone.se/shop/roliga-fakta-om-266120c1.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Här kommer MyTrendyPhones snygga presenter till tävlingsvinnarna!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
MyTrendyPhone fortsätter med coola rabatter för studenterna på +Studentkortet 
#rabatt   #studentrabatt  
Add a comment...

Post has attachment
Hur stort är ditt #SocialEgo?

Det är ingen hemlighet att sociala medier har tagit över våra liv i ganska hög grad. Ibland kan vi bry oss mer om hur många gillamarkeringar vi har fått på ett foto än vad som händer runt omkring oss och, ärligt talat, det börjar bli lite skrämmande ibland. För att visa hur mycket sociala nätverk påverkar oss har den New York-baserade byrån RXM Creative kommit med en ny enhet kallad för #SocialEgo.

Social Ego är en liten, äggformad gadget som ansluts till dina konton på sociala medier och sedan blåses upp varje gång du får många gillamarkeringar, och töms på luft när du inte får dessa. Medan videon (se nedan) kan verka rolig i början, så påminner den oss om en mängd olika situationer när vi känner oss precis som människorna i klippet - glada när folk "gillat oss" och ledsna när de inte gjort det!

När Social Ego kommer till butikshyllorna återstår att se, men vi har en fråga till er:  Vågar vi prova på?
Add a comment...

Post has attachment
Nya Huawei telefonerna #P9 och #P9Plus kommer med dubbla Leica-kameror

Igår hade #Huawei ett speciellt evenemang i London där de presenterade två nya flaggskeppsmodeller som döpts till P9 och P9 Plus, respektive. Den förstnämnda kommer med en 5,2-tums skärm, medan den andra (eftersom det är en "plus"-modell) växer till 5,5 tum. Båda modeller blir tillgängliga på en del europeiska marknader redan den 16:e april.

Telefonerna skryter med 12 MP dubbla Leica bakkameror: en fångar färg, medan den andra tar monokroma bilder. Enligt företaget gör detta dina bilder mer levande och detaljerade, även när ljusförhållandena inte är idealiska. 

Andra specifikationer inkluderar Huawei:s Kirin 955 okta-core processorer, fingeravtryckssensorer, 8 MP frontkameror och Android 6,0 ​​med bolagets EMUI 4,1 UI. P9 Plus ståtar med ännu mer RAM minne, nämligen hela 4GB, ett 64 GB lagringsutrymme och ett enormt 3,400mAh batteri (den mindre P9 har 3 GB RAM, 32 GB internminne, och ett batteri på 3,000mAh).

Vad är dina tankar om de nya Huawei telefonerna?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Missa inte detta grymma erbjudande på SanDisk produkter! ***Gäller i en vecka.
http://bit.ly/1UUUNIi
Add a comment...

Post has attachment
God morgon allihopa! Pigga och glada? :) #morgonpigg  #tisdag   #morgon  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DJI Phantom 4 är Rolls-Roycen av drönare, och så mycket roligare att flyga!

Ifall det slutar med att alla börjar flyga drönare, så är det DJI:s fel. Företagets nya #Phantom4 drönare är inte bara den snyggaste drönaren i sin klass, utan sätter också en ny standard för graden av flygande intelligens, i vanliga människors händer.

DJI har en gratis Go app som måste installeras på antigen en smartphone eller surfplatta. Fjärrkontrollen kommer med en surfplattehållare. Så snart du slår på drönaren och startar appen, så ansluter dem. DJI:s Go app visar automatiskt drönarens kameravy och är lagrad med en hel del information om drönaren.

Drönaren kan styras via fjärrkontrollens fysiska spakar. Det finns två styrspakar som ger riktigt fin kontroll (vänster för höjd och rotation och höger för fram- och bak hastighetsökning samt vänster och höger lutning) och drönaren är oerhört lyhörd. Det mest spännande med den nya drönaren är dess förmåga att, mer eller mindre, flyga själv. DJI har lagt till ett par kameror med djup- och objektsensorer samt flera smarta flygande lägen som även dessa fås via appen. 

Phantom 4 kan flyga upp till 72 km/h, men detta endast i sportläget (ett av tre flyglägen). Priset är 1399 $ och med tanke på enhetens kraft och teknik, är det faktiskt värt det. Vi påminner om det ansvar som kommer med en personlig drönare, då det inte alltid är helt tillåtet att flyga med dem överallt. Det kan vara / är förbjudet att flyga dem i städer, nära flygplan, nära minnesmärken, hus eller i närhet av andra  människor. 
Add a comment...

Post has attachment
Igår hade #Apple sitt speciella keynote-event, där företagets fans runt om i världen satt bänkade framför sina skärmar och otåligt väntade in alla spännande nyheter. #iphoneSE  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded