Profile

Cover photo
Verified local business
MyTrendyPhone ApS
Cell Phone Accessory Store
Today Closed
134 followers|1,312,384 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 

Huaweis Honor Band A1 kan hjælpe dig med at bekæmpe sporene fra juletiden

Huaweis fitness tracker Honor Band A1 kan hjælpe dig med at genvinde gejsten, og give dig en mere spændende tur i fitnesscenteret.
Den elegante #fitnesstracker registrerer alle dine bevægelser, dine forbrændte kalorier, løbe og skridtdistance, UV stråleniveau samt søvnmønster.
Vælger du at tilkoble fitness trackeren til din #smartphone, får du også en #gadget som kan registrere dine indgående opkald og beskeder. Denne fantastiske fitness tracker vejer kun 20 g, er vandafvisende, og er kompatibel med Android 4,4, iOS 7.0 og nyere.

Vækker denne fitness tracker din interesse kan du finde mere information på vores hjemmeside: http://www.mytrendyphone.dk/shop/huawei-honor-a1-207518p.html

Overholder du dit eventuelle nytårsforsæt?
 ·  Translate
1
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 
Er du på udkig efter de helt rigtige #touchscreenhandsker til den kolde vinter? På vores blog kan du læse om vores top 3 favoritter indenfor touchskærme handsker - så du kan investere i de bedste produkter til konkurrencedygtige priser!
 ·  Translate
1
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 
Top 3 bluetooth højtalere du vil elske

Har du svært ved at vælge din næste #bluetooth #højtaler og finde hvilken en der er bedst til prisen?Trådløse højttalere der kan afspille musik fra mobile enheder, er super populære lige nu, og derfor lancerer mange producenter nye modeller hvert andet øjeblik. Med MyTrendyPhone kan du danne dig et lille overblik og få mere at vide om hvad der er værd at købe. Derfor har vi netop udplukket de top tre bluetooth højtalere, vi er sikre på du vil synes om.

1) Fivestar F-808 multifunktionel Bluetooth-stereohøjttaler – Fås i flere farver

2) Original Samsung WAM1500 Wireless Audio 360 R1 Højttaler – Sort farve

3) BeeWi BBS100B0 Mini Bluetooth Højttaler – Sort farve

Disse valgmuligheder kommer i tre forskellige prislejer men ligger alle under 854 DKK, hvilket gør dem meget overkommelige. Andet end det er de alle tre nemme at tage med til stranden, festen eller hvorenden det er skal du skal hen!

Læs mere om disse fantastiske højtalere på dette link:

http://www.lydogbillede.dk/test/hojttalere/10-bluetooth-hoejttalere/
 ·  Translate
1
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 

Byd den nye Android 7.0 Nougat opdatering velkommen!

I sommers præsenterede Google den helt nye #AndroidNougat opdatering, hvilket vil være tilgængelig for alle forbrugere engang i efteråret. Den første smartphone med Android 7.0 Nougat var LG´s V20, hvorved Google ligeledes har lanceret Pixel og Pixel XL, som selvfølgelig indeholder Android 7.0 Nougat fra salgsstart. Derudover vil opdateringen naturligvis komme ud til de ældre modeller hen af vejen.

Lenovo er den allerførste producent som har meddelt, at de er klar med den nye opdatering, hvor det er mellemklasse modellerne Moto G4 og G4 PLUS som vil kunne få Android 7.0 Nougat. Både HTC og Sony har publiseret hvilke modeller som vil blive opdateret, hvor der i begge tilfælde primært er tale om topmodeller. Samsung har endnu ikke meddelt om hvorvidt deres enheder kommer til at få den nye opdatering, men det siges at de arbejder på sagen. Sony har annonceret at 11 enheder vil få den nye opdatering og de første på listen er deres splinternye modeller #XperiaXZ og #XperiaXCompact.

Indien er en af de første lande som får den nye Android 7.0 Nougat opdatering og dette er positivt for Danmark, da man formentlig kan blive sparet fra en række bekymringer ved den nye opdatering. Google skulle nemlig havde haft en række problemer med opdateringen til både Nexus 6 og 9. Dette er netop grunden til at så mange producenter venter med deres udmelding.

 ·  Translate
1
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 
Hvis du er usikker på om du vil have den nye iPhone 7 så læs mere om dens fordele i vores blog
 ·  Translate
Drømmer du om en ny mobil men er i tvivl om hvilken model passer dig bedst? Så besøg vores blog og læs om iPhone 7 og iPhone 6s og deres fordele!
1
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 
5 tips til at undgå overophedning af din smartphone

Nu hvor ens #smartphone hele tiden får stærkere processorer og batterier der bruger hurtig-opladnings teknologi, bliver den ofte overophedet, som virkeligt ikke er godt. Dette sker især under situationer hvor processoren arbejder ekstra hårdt som når du i længere tid afspiller musik, spiller spil, video-chatter eller når du bruger komplicerede apps. For at undgå at den bliver for varm, kan du følge disse 5 smarte #mobiltips lige nu.

1) Tag dit cover af
Når du beholder coveret på din mobil, fungerer den ligesom en jakke der holder på varmen. Så tag det af når du kan mærke at din mobil er ved at blive for varm, og lad den køle lidt ned.

2) Put den på en hård facade når den oplader.
Al slags blødt eller stof materiale vil absorbere varmen fra opladningen og derfor gøre din mobil ekstra varm. Så put den på køkken bordet eller en anden hård facade når du oplader telefonen.

3) Undgå at oplad den om natten.
De fleste af os oplader vores mobil mens vi sover, hvilket kan gøre at den bliver over-opladt og derfor gør den ekstra varm. Så prøv om du ikke kan lade den i løbet af dagen, og stoppe når den har nået 100%.

4) Slet apps.
Hvis du har nogle komplicerede eller store apps der kræver masser af processor kraft, er det en god idé at slette dem du ikke bruger så tit. Disse apps har nemlig en tendens til at være ”på” selv når du ikke bruger dem, hvilket holder processoren varm og i konstant brug.

5) Undgå direkte sollys.
Varmen der kommer fra sollys sammen med al den processorkraft kører i baggrunden, vil helt sikker over-opvarme din smartphone.

 ·  Translate
3
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 

Samsungs nyeste patent kunne ændre vores tablets/computere som vi kender dem

Efter at have udkommet med en katastrofal lancering af #Note7, vil #Samsung forsøge at vinde tilliden blandt kunderne tilbage og distrahere fra de omtalte eksplosions problemer i medierne. Dette vil ske ved at introducere nye produkter i fremtiden via et nyt patent på et super smart og bøjeligt display. Samsung er kendt for at udvikle OLED-skærme der er beskyttet af mange patenter, som netop gør at displays kan blive foldbare. Designet gør det muligt at skabe en yderst brugbar og let pakkelige tablet, eller en mobil computer, der nemt kan tages med under transport. Det er ikke sikkert at disse foldbare enheder vil komme på markedet lige foreløbigt, men nu er Samsung presset til at genskabe deres image og kunde loyalitet.

Kunne du finde på at købe en bøjelig tablet eller computer?

 ·  Translate
1
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 

Den perfekte julegave til alle der elsker teknologi!

Den hyggeligste tid på året er her og vi nærmer os juleaften med hastige skridt. Det mest vanskelige ved juletiden kan ofte være, at finde de helt rette gaver til alle dem, som man holder af. Hos MyTrendyPhone ønsker vi, at hjælpe dig med at finde den perfekte julegave til dem som forguder teknologi.

Vi har fundet en Charge Pit 6-port Universal Opladerstation frem til dig! Det er en meget praktisk, velfungerende og funktionel multioplader.
Opladerstationen er genial og meget brugervenlig. Det er en perfekt og oplagt gave til ham/hende, som er storforbruger af tablets eller en stor familie som er trætte af at have flere kabler liggende alle steder. Dette produkt er derfor den perfekte løsning, hvor modtageren af gaven med sikkerhed vil være glad.

Opladerstationen kan oplade op til 6 enheder samtidig, hvor alle ens ledninger vil være samlet på et sted. Dens praktiske stativ-funktion giver dig mulighed for at anvende din enhed mens den lader i stationen. Her kan du både oplade Apple, Samsung, LG, HTC, Sony mm. Selve opladerstationen er utrolig lækker med dens simple, neutrale og minimalistiske design, som vil passe ind alle steder i hjemmet.

Hvis du ikke faldt for netop dette skønne produkt, har vi selvfølgelig et kæmpe stort varesortiment af #julegaveidéer til både børn, teenagere og voksne samt #gavekort. Udover dette er der kategorier ud fra prisklasser, hvilket vil gøre dit køb nemt og hurtigt!

Tjek det ud her:
http://www.mytrendyphone.dk/shop/julegaveideer-62128s1.html ·  Translate
1
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 
Tips til forlængelse af din iPhones batterilevetid!

1) Tænd den energibesparende funktion
Hvis du har iOS 9 eller nyere opdateringer installeret på din #iPhone, kan du benytte dig af Apples energibesparende funktion. Dette vil du finde under Instillinger > Batteri > Energibesparende funktion. Denne funktion vil midlertidig reducere mail import, siri funktioner, automatiske downloads mm. samt visuelle effekter indtil du oplader din iPhone.

2) Slå iCloud fra
Automatiske sikkerhedskopieringer til din iCloud vil dræne batteriet på din iPhone. Det er en meget genial funktion, hvis der er nogle meget vigtige ting såsom fotos som bare skal sikkerhedskopieres. Hvorimod der kan være andre ting, som du ikke bekymrer dig særlig meget om, hvilket kan reducere levertiden. Tag et kig under Instillinger > iCloud og fjern alle de ligegyldige ting, som du ikke vil have bliver sikkerhedskopieret.

3) Lad vær med at lukke dine åbne apps
Mange mennesker tror at alle ens åbne apps som popper op, når man trykker på hjemme-knappen tager rigtig meget af batteriets levertid, men det gør de normalvis ikke. Det viser sig faktisk, at langt de fleste åbne apps ikke påvirker batteriet, når de ikke er i brug. Det bruger derimod rigtig meget strøm, når man dobbeltklikker på hjemme-knappen og lukker alle disse ubrugte åbne apps hele tiden - så stop med det.

Dette var blot 3 ud af mange yderst brugbare og spænende tips til hvordan man kan forlænge din iPhones batterilevetid!


 ·  Translate
1
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 
Leder du efter det perfekte #BluetoothHeadset til din splinternye iPhone 7? På bloggen vil du få vores top 3 favoritter på markedet indenfor Bluetooth Headsets lige nu!
 ·  Translate
1
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 
Huaweis nye Mate 9 Pro er måske den dyreste smartphone nogensinde

Andet end deres kendte #Mate9 lancerer #Huawei også snart en #Mate9Pro med 4x optisk zoom, som kommer til at koste over 10.000 kroner. Mate 9 Pro vil have et flot og moderne design som minder om Samsungs Note 7, samt en kurvet skærm på hele 5,9 tommer og 1.440 x 2.560 pixels opløsning. Denne smartphone vil indeholde en Kirin 950-processor der gør den Daydream-kompatibel, så du kan opleve virtual reality igennem Google teknologien. Både Mate 9 og Mate 9 Pro kommer med et dual-kamera som forøger kvaliteten og evnen til at tage stabile billeder. Begge modeller udstyres også med en lagerplads kapacitet fra 64 GB til 256 GB - hvilket er ganske sjældent at finde i Android mobiler.

Kunne du finde på at købe sådan en dyr mobil?
 ·  Translate
1
Thomas Christensen's profile photo
 
Nej, kommer ikke til at ske. Har en Huawei P9 og den er fantastisk god, så den holder jeg nok fast i et par år endnu...
 ·  Translate
Add a comment...

MyTrendyPhone ApS

Shared publicly  - 
 

Smart Xiaomi powerbank til dig der tit løber tør for strøm

En #powerbank er ikke ligefrem en nyhed i sig selv, men stadig er der overraskende mange der brokker sig over at løbe tør for batteri, men ikke gør noget ved det. Kender du typen, eller er du måske selv en af dem? En praktisk løsning på dette problem, er en power bank, og et godt eksemplar er den fra #Xiaomi som har et enkelt og flot design med aluminiums-overflade. Med dette smarte eksterne batteri kan du oplade dine enheder flere gange, da den har en kapacitet på 10000mAh. Den passer til smartphones, tablets, kameraer, mp3, mp4, mm. og gør dit liv så meget nemmere! Denne powerbank skal kun bruge 5,5 timer på at lade op, og derefter kan du tage den med på farten og lade alle dine andre enheder op i løbet af dagen.

Tjek vores powerbanks på: http://www.mytrendyphone.dk/shop/powerbank-264640c1.html
 ·  Translate
1
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
Slangerupgade 2 3400 Hillerød Denmark
Slangerupgade 2DKHillerød3400
+45 70 20 69 49mytrendyphone.dk
Cell Phone Accessory Store, Cell Phone Store
Cell Phone Accessory Store
Cell Phone Store
Electrical Equipment
Electrical Goods
Electrics
Electronics Repair Shop
Home Services
Homes
Mobile Phone
Today Closed
Sunday ClosedMonday 10AM–6PMTuesday 10AM–6PMWednesday 10AM–6PMThursday 10AM–6PMFriday 10AM–6PMSaturday 10AM–6PM
Google+ URL

See inside

Panorama
Panorama
Panorama
Write a review
Review Summary
3.4
60 reviews
5 star
16 reviews
4 star
16 reviews
3 star
12 reviews
2 star
3 reviews
1 star
13 reviews
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity
All reviews
Susanne Jensen's profile photo
Susanne Jensen
11 months ago
Fed service
Response from the owner - 9 months ago
Hej Susanne Jensen :) Det glæder os meget at høre at du er tilfreds med service vi giver. :) Din mening er meget vigtigt for vores firma. Tak for du handler hos MyTrendyPhone! Mvh, Astrid Pedersen
Anja Schlie's profile photo
Anja Schlie
a week ago
Bestilte heldækkende panserglas til min telefon og det dækker da også hele skærmen og virkelig lækker service i sætter det på for en... meeeeennnn når det ikke klistrer i top og bund og 10 min. Efter jeg har forladt butikken allerede er halvt faldet af... kan man returnere det selvom det har været på?
Response from the owner - a week ago
Hej Anja, Tak for din feedback. Det lyder ærgerligt at din vare allerede er gået i stykker, og det bliver intet problem for os at behandle den som reklamation! Du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 20 69 49 for at høre mere om fremgangsmåden. Hav en rigtig god dag videre.
Henning Westermann's profile photo
Henning Westermann
2 months ago
Fin butik, mange varer
northernateist's profile photo
northernateist
6 months ago
Der kan du sagtens aflevere din mobil.
Torben Juul Jensen's profile photo
Torben Juul Jensen
in the last week
Bestilte bagglas til xperia Spurgte inden køb om det er originale reservedele. svaret var "ja". Men delene der leveres er ikke dem der vises på my trendy phone´s side. Det er dele der kan købes på ebay til en tiendedel af my trendy phones pris. Virkelig useriøst! Så det røg retur igen, Masser af spildte kræfter. Køb ikke deres reservedele!
Jesper Sommer's profile photo
Jesper Sommer
a month ago
Midt imellem oplevelse. Måtte vente over 42 min på at få udleveret min vare fra reparation. Over 30 kunder ventede i butikken, som kun havde een medarbejder i kassen. Han var sød og flink, men tog sig enormt god tid i betragtning af hvor mange folk der ventede.
Response from the owner - a month ago
Hej Jesper, Tak for din review af vores butik. Vi er kede af at du ventede i så urimelig lang tid. Somme tider opstår der længere ventetid i butikken, især i myldretiden, og vores medarbejdere gør altid alt hvad de kan for at forbedre kundernes oplevelse i disse situationer. Vi arbejder på at forbedre vores ekspedition og håber på at dette problem bliver mindre og mindre med tiden. Hav en god dag.
Rasmus Lykke Sørensen's profile photo
Rasmus Lykke Sørensen
3 months ago
God service, ventetiden kan dog være meget lang.
Response from the owner - 3 months ago
Hej Rasmus, Mange tak for dit kommentar. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service i butikken, men vi er kede af at du blev nødt til at vente i lang tid. I hvert håber vi på at din erfaring i det hele taget har været god, og at du vil anbefale vores butik til dine venner :) Hav en rigtig god dag.
Susanne Nielsen's profile photo
Susanne Nielsen
10 months ago
Fair pris. Færdig som aftalt. Batteri på iPad 2 udskiftet.
Response from the owner - 9 months ago
Hej Susanne Nielsen :) Tak for dine venlige ord. Det glæder os meget at høre at du er tilfreds med vores service! :) Tak for du handler hos MyTrendyPhone! Mvh, Astrid Pedersen